От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 8

• 59 207
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Запис и от мен. Чакам от КД, но за съжаление май пратките ми ще дойдат със следващия курс.

# 541
  • София
Благодаря ви! А как мога да отбележа, че искам пратката да бъде изпратена чрез пощенска услуга, а не куриерска? Избрал съм до офис, но не виждам нищо за пощенска/куриерска. Благодаря още веднъж!
Също искам да попитам как се избира пратката да бъде изпратена чрез пощенската услуга до офис или по принцип посредника при използване на Еконт до офис използва само пощенската услуга?
Влизаш в профила си и от падащото меню в Начин на доставка:* избираш ЕКОНТ ОФИС или друго Peace

# 542
Аз чакам смс утре от Укто за пратки. ) гледам че курса от 6ти се обработва. )

# 543
  • София
Аз съм ползвала само GabCo, доволна съм. Чакам пратка от следващия им курс, другите ги забавиха  продавачите от ибей и ще са в следващия курс сигурно.

# 544
Получих съобщение за пратка от КД, за София 2 дни по няколко часа. Ако не се отиде тогава какво става с пратките?  Извинете за въпроса, но ми е за първи път.

# 545
  • София
Получих съобщение за пратка от КД, за София 2 дни по няколко часа. Ако не се отиде тогава какво става с пратките?  Извинете за въпроса, но ми е за първи път.
Остават за следващо раздаване Peace

# 546
Остават за следващо раздаване Peace
Т.е със следващия курс? О, мерси.

# 547
  • София
Ами преди раздаваха в другите градова, извън Пловдив, по два курса, значи с по-следващия Peace

# 548
Мерси.
И да ти се падне нещо от снимките, които си качила. smile3503

# 549
  • София
Мерси.
И да ти се падне нещо от снимките, които си качила. smile3503
smile3521, взимам ги и тримата веднага Crazy

# 550
Нямаме тема за превоз от Германия, но все пак - някой има ли отразени кг в курс №3 на ГабКо от Германия?

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 12:54 от dea76

# 551
  • Ловеч

Също искам да попитам как се избира пратката да бъде изпратена чрез пощенската услуга до офис или по принцип посредника при използване на Еконт до офис използва само пощенската услуга?
Влизаш в профила си и от падащото меню в Начин на доставка:* избираш ЕКОНТ ОФИС или друго Peace
Благодаря за отговора. Тоест да разбирам, че избора Еконт офис означава че изпращането е с пощенската услуга на Еконт или не е ясно?  Ако някой който е получавал чрез Еконт офис да каже кг и сумата която е платил за доставка, за да може да се ориентирам коя услуга ползва посредника.

# 552
  • София
Здравейте. Да ви попитам УКтоБГ имат ли доставка до адрес в София и каква е цената.

# 553
  • софия
Здравейте. Да ви попитам УКтоБГ имат ли доставка до адрес в София и каква е цената.
Има. Зависи от фирмата, която си избрала. Виж в сайт-а им.

# 554
  • В полето, под тепето.
Нямаме тема за превоз от Германия, но все пак - някой има ли отразени кг в курс №3 от Германия?
Има тема.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=442629.0

Общи условия

Активация на акаунт