От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 8

• 58 269
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Благодаря   bouquet

# 661
Знаете ли дали пощенска пратка в Еконт може да се маркира като чуплива?

# 662
  • София
Знаете ли дали пощенска пратка в Еконт може да се маркира като чуплива?

Не може. Само куриерска. Peace

# 663
  • София
Пратката ми от Ив Роше Англия /онази, с омешания адрес/ е доставена на 19-ти срещу подпис, няма я описана в профила ми, но то при този адрес бих се учудила да я разпознаят, дано е натоварена и я получа  Praynig

# 664
  • София
Пратката ми от Ив Роше Англия /онази, с омешания адрес/ е доставена на 19-ти срещу подпис, няма я описана в профила ми, но то при този адрес бих се учудила да я разпознаят, дано е натоварена и я получа  Praynig

Дзвер, сигурна съм, че ще я получиш  Peace
При положение, че е срещу подпис, със сигурност ще пристигне до теб  Hug

# 665
Някой да има информация KD кога ще раздават пратките за Варна?

# 666
  • Neverland
Чрез Габко вече два пъти получавам пратки различни от тези които съм поръчала Sad .Последната пратка са ботуши от brandalley.co.uk ,които нямат нищо общо с поръчаните.В пратката имаше китайски ботуши  и видимо беше отваряна.За съжаление нищо не мога да направя ,защото получавам пратките чрез куриер,а куриера ми е личен познат.Моя  колежка която поръчваше чрез тях също получи различна доставака от поръчаната. #2gunfireползвах Емпреса ,но приключих с тях.
Вече не знам кой превозвач да използвам  newsm78

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 19:44 от Ana Maria

# 667
Аз днес си получих 2пратки от Укто.

# 668
Знам за Бургас, че утре ще раздават - мейли по-късно. Днес им звъннах и това ми казаха.

# 669
Момичета има ли някой получил мейл за курс 160 на Г или да му са отразени в профила пратките?  bouquet

# 670
  • софия
Чрез Габко вече два пъти получавам пратки различни от тези които съм поръчала Sad .Последната пратка са ботуши от brandalley.co.uk ,които нямат нищо общо с поръчаните.В пратката имаше китайски ботуши  и видимо беше отваряна.За съжаление нищо не мога да направя ,защото получавам пратките чрез куриер,а куриера ми е личен познат.Моя  колежка която поръчваше чрез тях също получи различна доставака от поръчаната. #2gunfireползвах Емпреса ,но приключих с тях.
Как така? Ти ги плащаш и изпращаш към тях или те го правят вместо теб? От Г какво казват?

# 671
  • Бургас
Аз имам вече мейл за утрешното раздаване на КД.

# 672

И аз се  заинтересувах. Аз видях в пратки без име по не знам колко време чакаха стопаните си лаптопи и телефони, и не знам какво още. Да не би нещо са объркали от бренделли? виж в сайта  - продават ли тези ботуши? Това, че на ботушите е написано made in China, нищо не значи.

# 673
Явно Габко тоя път са решили да обработят първо камиона от Германия- за него вече има обявено раздаване ,но за Англия няма.
От 20 е пристигнал но още няма обработени пратки за Англия - като гледам никой не е дал инфо ,че има обработена пратка.
Много съжалявам ,че не се преместих по-рано при УКто-имам още 2 курса от габко да получавам пратки ,ще ми скъсат нервите.Една седмица обработка,ало..........накъде сте тръгнали ????Губите клиенти пичове.
Баси бавенето ще става с тия паралелни курсове от Германия.
 #Cussing out
Иначе днес ми пристигна първата пратка в склад Лондон на  укто-очарована съм от системата им на  моментално информиране- така е наистина много по-спокойно.А не да гадаеш коя пратка е дошла ,коя не и да се притесняваш постоянно да не е загубено нещо и до последно да си в неведение дали са ти доставени пратките.

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 23:40 от not responding

# 674
Момичета има ли някой получил мейл за курс 160 на Г или да му са отразени в профила пратките?  bouquet
Аз имам три пратки и хвърлям боб да разбера дали са тръгнали с курс 160..

Общи условия

Активация на акаунт