От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 8

• 58 285
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Гледам много са се насочили към УК-то, цената ли е определяща тук (май дават най-ниската, особено февруари....)? Питам, защото и КД имат чести курсове, значи не е само до честите курсове.
И тези чували колко идва доставката до офиса на Еконт или си ги взимате от склада на УК-то?

# 646
Курсовете на всички са заедно  Wink Вече как си разпределят палетите и тарифите..
Ама всичко вози на куп Simple Smile

# 647
Tsvetito, ами за мен не само цената е определяща, вече се написа доста по повод метода им на работа.
Получавам мейли за всяко нещо кога е в УК, кога тръгва за БГ, когато е в БГ. От пристигането на камиона в БГ, на следващия ден си получавам пратките.
Тези чували, за които аз говоря си ги вземам от Еконт. Пращат ми ги като пощенска пратка с наложен платеж.
До сега не съм плащала повече от 20лв., а последния си тежеше доста.

# 648
  • София
на мен лично честно казано КД не ми харесват - не ми харесва тази пълна липса на информация, къде ми е пратката, независимо че возят 2 пъти седмично... ползвам ги по принуда и само за пратки от един определен сайт. Да, Гъбите може и да се туткат с обработката, обаче като знам, че пратката ми е при тях, ми е спокойно и мога да ги изчакам - в крайна сметка кой поръчва през превозвач спешни неща? Това е мое лично мнение, СД също имаха много добра организация от Англия, най-вероятно след КД ще се прехвърля към тях за този сайт. Peace

# 649
Аз поръчвам неща,които понякога са ми спешни,затова се пренасочих от габко към Укто -тази седмица са  ми  първите пратки с тях ,надявам се всичко да е ок.
С Габко е ок,но много почнаха да се бавят ,затова за момента докато не си подобрят услугите няма да ги ползвам .Иначе са на удобно място ,но ми надписаха един кашон от 12 на 25 килограма ,което щях някак да преглътна -ако не се мотаеха по цяла седмица с обработката .Пак казвам ,че не надписването ,а бавенето ме принуди да се местя при друг куриер.Макар ,че и надписването на килограми не е много приятно-чувстваш се като глупак прецакан -хем плащаш двойно ,хем чакаш по една седмица.Иначе са коректни ,отговарят на мейлите при запитване,помагат при загубена пратка,сигурни са,на удобно място им е офиса,ако не са ми спешни пратките щях да продължа да ги ползвам.Поне е сигурно,че няма да се загубят.90 % сигурност де,винаги има риск.Не се местя и заради цената -50 стотинки по-малко.Просто определящия фактор ми е бързината на доставка.Ако четат форума да си оправят графика ,за да не губят клиенти.

Последна редакция: нд, 20 яну 2013, 14:00 от not responding

# 650
Някой може ли да каже дали му излиза пратка в курса от 20.01. като напише тракинг номера? Много ме е яд, че не пратих всичко с УКТОБГ и сега има да си чакам и да се чудя кога ще дойдат..

# 651
Яснооо, значи най-голямото значение е бързината, после инфото още от там (т.е. дали и кога е пристигнала пратка), сигурността, коректността и май на последно място идва цената, противно на повечето очаквания, че българина гледа първо цената.
Едно време и аз много исках да имам инфо когато пратката ми е там, сега сякаш не е така, особено ако след 10 дни е тук...вече ако липсва пратка тогава мога да питам какво става защо я няма.

Mirama, сигурна ли си, че е пощенска? Тя е до 20кг и струва 7лв, т.е. за 1 пощенска пратка няма как да е повече от 20кг и 7лв (е, с наложен малко повечко), а и не може да е повече от 60см една от дължината, предполагам чувала е повече Simple Smile

# 652
Tsvetito, е не съм мерила килограмите на чувала да ти кажа. Дори и да не е пощенска, цената ме устройва. Ходя и си ги взимам от офиса на Еконт, защото ми е удобно.
Макар че когато получа смс, там си пише пощенска пратка.

# 653
Здравейте, доколкото разбрах повечето от вас ползват gabco или uctobg. Обаче uctobg нещо излизат скъпи или нещо бъркам - Ценова листа клиенти от Великобритания  до гр. София и гр. Пловдив - Пратки от 1-10 кг -£10 минимална такса. А някой ползвал ли е тези - http://www.dostavka-anglia.com/ ?

# 654
Здравейте, доколкото разбрах повечето от вас ползват gabco или uctobg. Обаче uctobg нещо излизат скъпи или нещо бъркам - Ценова листа клиенти от Великобритания  до гр. София и гр. Пловдив - Пратки от 1-10 кг -£10 минимална такса. А някой ползвал ли е тези - http://www.dostavka-anglia.com/ ?

1,70 лв на кг взимат,няма минимална такса,спокойно  Peace

# 655

От Англия до България доставката е 1,70лв на килограм, така ли? Защото аз доколкото разбирам 1,70лв е цена за вътрешна доставка в България, защото в сайта пише - Ценова листа клиенти oт България(интернет) до гр. София и гр. Пловдив

# 656

От Англия до България доставката е 1,70лв на килограм, така ли? Защото аз доколкото разбирам 1,70лв е цена за вътрешна доставка в България, защото в сайта пише - Ценова листа клиенти oт България(интернет) до гр. София и гр. Пловдив

1,70 е от Англия до Бг цената на доставката,да.

# 657
  • София
Аз ги ползвам от 6 месеца вече. Доволна съм, нямам забележки. Курсовете са веднъж седмично.

# 658
  • София
Пак ще задам тъп въпрос, ама няма начин - КД дали изпратиха мейли за поръчките - имам поръчка, получена при тях срещу подпис на 9-ти януари и от тогава не знам, какво се случва с нея?

# 659
  • Бургас
Пак ще задам тъп въпрос, ама няма начин - КД дали изпратиха мейли за поръчките - имам поръчка, получена при тях срещу подпис на 9-ти януари и от тогава не знам, какво се случва с нея?

Аз още нямам мейл, а със сигурност имам получени пратки. Вероятно днес по-късно ще разпращат и утре ще раздават.

Общи условия

Активация на акаунт