Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 14 (Черният петък продължава!)

• 47 575
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
# 571
chockolina
Можеш ли на лични да ми пишеш коя фирма превозвач използваш и дали си доволна? Мерси предварителна newsm47

# 572
  • БУРГАС
Искам да върна роклята на "Desigual Damen" идва ми малка.Досега не съм връщала а и нещо са ми заблокирали акаунта.Сега им писах да видя какъв е проблема.Остава да не мога да я върна а скъпа идва да я прежаля.

# 573
момичета в момента има голямо намаление в амазон ВИП   на  Calvin Klein  ако някой иска да се регистрира  да ми пише на личен

# 574
Искам да върна роклята на "Desigual Damen" идва ми малка.Досега не съм връщала а и нещо са ми заблокирали акаунта.Сега им писах да видя какъв е проблема.Остава да не мога да я върна а скъпа идва да я прежаля.

Покажи я първо тук или по темите за размени,може да я хареса някой  Peace

# 575
Здравейте.Имам нужда от малко помощ.Прочетох цялата тема назад,но не отрих какво да направя.В петък взех един таблет от немския амазон.Нямах наличност в картата и днес я заредих.Коя от четирите опции потвърждава плащане наново.Разбрах че второто е отказване на артикула.Благодаря предварително.

# 576
корегирам се .успях да платя.

# 577
Момичета някой получи ли детското яке с колите от черния петък newsm78.. Чудя се дали е от шушляк или някаква промазка?

# 578
якето може би ще пристигне утре-другиден  Wink Според мен е шушляково!

# 579
  • sofia
момичета в момента има голямо намаление в амазон ВИП   на  Calvin Klein  ако някой иска да се регистрира  да ми пише на личен

Какъв е този Амазон ВИП? Rolling Eyes

# 580
  • Варна

И аз това се чудя... newsm78 Тук първо се пускат разни скрити линкове, после се повтарят постове, насочващи към този ВИП Амазон... Какво, по дяволите, става?! Twisted Evil

# 581
  • Wolwedans
момичета в момента има голямо намаление в амазон ВИП   на  Calvin Klein  ако някой иска да се регистрира  да ми пише на личен

И аз това се чудя... newsm78 Тук първо се пускат разни скрити линкове, после се повтарят постове, насочващи към този ВИП Амазон... Какво, по дяволите, става?! Twisted Evil
Чоки, можеш да използваш регистрацията си в Амазон и да поръчаш през нея. Наскоро си поръчах 2 пуловера от Манго. Бяха на много добра цена, но още не съм ги получила. Ще пиша като ги получа или по-скоро ако Mr. Green
Това е сайта:
http://de.buyvip.com/?ref_=pe_180801_33196991#page=g&ref=qd_nav_logo
Получаваш 10 евро подарък за следваща поръчка ако поканиш приятел, та за това е тази офанзива. Нали знаеш сагата с филюник... Laughing Ще се избием да пращаме покани Laughing та и тук така...
Сайта ми напомня на fashiondays..., но е на немски

# 582
# 583
  • Варна
Ally_t, мерси за обяснението! В повечето сайтове това с поканата на приятел става явно, всички го знаят, че така действа, а тук...  Tired

# 584
Влизам в този вип амазон с моя си профил от Амазон /имейла ми и паролата ми излизат, сигурно ако стигна до плащане ще ми има и данните на картата Hug Прилича ми малко на Бранда като разпродажби на маркови неща newsm78 но и аз сега го разглеждам за първи път!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт