Нашите кухни - тема 47

• 98 826
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Фурната трябва да е максимално евтина  Crazy Аз ако разполагам с неограничени средства,знам какво да взема  Laughing

Все пак съм се спряла на тези варианта:
http://www.technoarena.bg/bg/catalog/id/1252.html
http://www.technoarena.bg/bg/catalog/id/1250.html

Видях ги вчера на живо.Чудесни са.Широки,удобнио с по две тави и една решетка вътре, и достатъчно функции като за парите си.
Има и вариант инокс,но някакси не ми се нрави идеята  Thinking

# 662
  • Някъде на път....
Здравейте,момичета!

Какво мислите за идеята бяла вградена фурна?Цветът на кухнята ще е слонова кост най-вероятно.Не ми се иска да стои някакво сиво или черно петно,но пък и въпросната бяла фурна е чисто бяла, а кухнята няма да е  Thinking   Дали е добра идеята?

Ето вариант, изработени от нас, за да се ориентираш!

Втората кухня в секция "Обзавеждане на кухни" на сайта ни също е с бяла фурна, но за съжаление почти не се вижда от ъгъла, от който е снимано.... Tired

# 663
Elfi,  черната е в по-ретро вариант, а бялата е по изчистена. Какъв стил ще е кухнята?

# 664
Elfi,  черната е в по-ретро вариант, а бялата е по изчистена. Какъв стил ще е кухнята?
Като тази,която е показала t_ilieva  Peace
Ретрото подхожда повече по принцип.Но се чудех дали все пак не е по-добре да се слива с цвета на кухнята  Thinking

t_ilieva много хубава кухня.Фурната е чисто бяла,но се връзва според мен  Flutter
Ще мисля още,въпреки,че клоня към черната  Crazy

Проблемът е ,че хладиникът е инокс,микровълновата бяла,плотът черен и фурната и аз незнам каква да е  Thinking Реших да я поскрия в бяло,но пък така да ми харесва ретрото...  ooooh!

# 665
  • Някъде на път....
.....
t_ilieva много хубава кухня.Фурната е чисто бяла,но се връзва според мен  Flutter
......
На живо изглежда много по-добре!  Peace

# 666
  • Русе

Кой плот е черен, готварския или термоплота?
Я, Беко какви фурни пуснали и бели вече Simple Smile.

# 667
Аз мисля, че черната повече ще подхожда на подобен стил кухня. А и щом има и инокс и черно, ако прибавиш и бял уред може да стане много шарено Peace.
В твоя случай може да комбинираш черна фурна с плота или инокс с хладилника.

# 668

Кой плот е черен, готварския или термоплота?
Я, Беко какви фурни пуснали и бели вече Simple Smile.

Газовата двойка  Peace Но той няма да е над фурната май  newsm78 Така,че не е необходимо да се съчетава с нея.

Иначе много хубави фурни са пуснали.Всичките ми харесаха на живо.Едни такива красиви, просторни вътре и с по две тави  Flutter

Аз мисля, че черната повече ще подхожда на подобен стил кухня. А и щом има и инокс и черно, ако прибавиш и бял уред може да стане много шарено Peace.
В твоя случай може да комбинираш черна фурна с плота или инокс с хладилника.

Хладилникът ще е в края на кухнята, а фурната от другата страна по-средата.Така,че няма да са на една линия.Но лошото е,че сивите по- не ми допадат  Thinking Някакси по-модернистични са и няма да подхождат много  Thinking

Ето това е приблизителния проект/плота с котлоните  ще е двойка и ще е до мивката откъм ъгъла най-вероятно/:
http://eliiiii.snimka.bg/other/remont.246954.28004236.big

# 669
Аз клоня към черна в този случай Peace.
Според мен бялата задължително трябва да върви с бели котлони. Иначе те остават като кръпка.

# 670
  • Русе
Ама той проекта съвсеееем като моя Simple Smile. Супер. Затова се обаждам значи толкова много.
Слагай черната, черни котлони и черна мивка. Моите са така Wink, макар че не е съвсем черна фурната, че не харесах такава, но най ми се връзва. И моя хладилник и микровеле са бели, но те може да се сменят някой ден. Новите ги купувай каквото ти харесва.

# 671
Според вас, кое е по-лесно за поддръжка за гръб на кухня- плоскост термо-гръб или стъкло (принт-стъкло, оцветено, не знам още)?

Елфичка, и аз съм за черна Peace

# 672
  • Варна
Здравейте, искам съвет относно материала за вратичките за кухня.Бях се спряла на МДФ гланц бяло и лилаво, но цената която получих е прекалено висока за мен.Бихте и ми казали дали може пак да е гланц, но да е от ПДЧ?Предполагам трябва да е с кант ако изобщо е възможно?Много благодаря предварително!

# 673
Според вас, кое е по-лесно за поддръжка за гръб на кухня- плоскост термо-гръб или стъкло (принт-стъкло, оцветено, не знам още)?

Елфичка, и аз съм за черна Peace

Стъкло. Дори и след пържене или друга брутална дейност, само се забърсва с препарат за стъкло .

# 674
Здравейте и от мен. Извинявам се, че нахлувам в темичката ви, но имам нужда от съвет. Следя ви от години, но едва сега и при нас дойде време за ремонт на кухнята. Как мислите, че ще е най-удачно да разположим уредите? Кухнята ще бъде на буквата Г, ъглова. Дългата страна е 255 см, а късата 215. На това разстояние трябва да вместим печка - 60 см, пералня- 60 см, съдомиялна- 45 см., мивка и поне два шкафа. Мерим, мислим и премисляме с мъжът ми, но все нещо не се връзват нещата. Ще ви помоля за помощ и съвет.

Общи условия

Активация на акаунт