"Малинки" 2012

• 24 528
  • 579
  •   1
Отговори
# 165
Акаша, ако помолиш модератор или да изтрие темата, или да я слее със спамо-чата, все пак ще е възможно да се рестартира.
Това тука е жалко и нескопосано, дори и по форумските стандарти.
Дж Дж Джжжж, Дж, Дж Дж-Дж, Дж, Дж, Джжжжж, Дж-Дж. Laughing
Ан, тъй, яко жица и в малинака. Mr. Green

# 166
Акаша, ако помолиш модератор или да изтрие темата, или да я слее със спамо-чата, все пак ще е възможно да се рестартира.
Това тука е жалко и нескопосано, дори и по форумските стандарти.

Как ще се рестартира? Пишещите сме тия, ако ще и 100 пъти да се пуска темата.
Който може - да се включва рестартващо, няма да пречи ако е насред тема.

Цитат
Аз наистина не разбирам какъв е проблемът с тази тема - че не става скандал и не се размятат обиди ли? Някой вече го каза - изхаби се отрицателният заряд покрай номинациите. Догодина я пишете нулева, за всеки случай, да не спада трагично нивото. iСик.

+ 1 . Без iSic, днес ми трябва често и си го пазя за по-нужните случаи, че ми свършва бързо.

# 167
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А, не ставал скандал, става, но не по страниците на темата Laughing. Вече  е модерно възмущенията да се изказват на лични Mr. Green.

# 168
  • София
Да дойдат педерастите-вълшебници от миналото, да ни направят показно.
Само да не се окаже, че са си най-обикновени педераси.

# 169
Ужас! Аз изобщо вече не мога да разбера кой с кого си дърпа опашките тук и защо!

# 170
  • В Космоса
Октопод, нямаш мярка ти. Искаш ли нещо да покажеш или си нямаш и идея дори?

Кой говори с теб, че подскачаш?! Каквото имах да ти кажа го направих с номинацията. Светът не се върти около нас двете, моля. Tired

Кой подскача, бе? Grinning Ако знаеш колко ми е спокойно, чак мърдясало. Crazy Констатирам нещо и те питам друго, но ако не ти се отговаря, ще го преживея. Peace

# 171
Ужас! Аз изобщо вече не мога да разбера кой с кого си дърпа опашките тук и защо!

Пиши въпрос до всички на лични.  Mr. Green

# 172
Аз наистина не разбирам какъв е проблемът с тази тема - че не става скандал и не се размятат обиди ли? Някой вече го каза - изхаби се отрицателният заряд покрай номинациите. Догодина я пишете нулева, за всеки случай, да не спада трагично нивото. iСик.
Например, че никой освен един-два-трима не са написали нищо по темата, вкл. и моя милост  Blush

# 173
Аз наистина не разбирам какъв е проблемът с тази тема - че не става скандал и не се размятат обиди ли?

Според мен ни липсва креативност за сметка на жлъч и тънкообидност. Преди никога не е било да си напишеш номинацията и после в три страници да се ръфаш или защитаваш. Ами не става, момичета, след всеки пост да генерирате толкова обстойни прегръдки или обидени муцки. Всяка тема вече е спамо-чат и всеки води монолог. Да те вкарат в Малини или Номинации е начин да се видиш през чуждите очи. Повечко самоирония, а на който не му понасят критики, просто да не чете.  Peace

Акаша, толкова ми се точиш от няколко теми! Ами номинирай ме, затапи ме и нека всички се посмеем на мой гръб!  Wink

# 174
  • София
Пого знаеш ли какво е? Тук е същото, не питай защо, а се забавлявай.

# 175
Ники, как да ти обясня, за да разбереш.

"Тема", която често е давала забавен форумски обзор на годината, сега е бъкана с:
- емотикони,
- реплики, вероятно метнати набързо през телефон (гъди-гъди, дж-бж),
- тук-таме обяснения как работело обществото,
- виртуални почерпки и подобни.

# 176
Бояна, на теб ти е забавно? Риспект, мен!
Аз предлагам Богинята да пусне една петъчна, да пообере и канализира спамо-елоквенциалистичната енергия, а тук да си остане за малини.

# 177
Не знам как, Алиса, като те чета, неимоверно трудно би било да си разберем взаимно постовете. Можем да спрем да се опитваме.  Wink

# 178
  • София
Бояна, на теб ти е забавно? Риспект, мен!

Не ми е забавно, но на мен и погото не ми е забавно. Но не ми пречи да знам ако попаднеш на пого какво да правиш, или се забавляваш или отиваш на друг купон, за да не ти строшат иконостаса.

# 179
  • В Космоса
Кво ся? Да моля да я закатанват темата, тъй ли!?

Изчезвам за малко, като се върна ще го направя ако ще е по-умното решение. Peace

Общи условия

Активация на акаунт