"Малинки" 2012

• 24 507
  • 579
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Кво ся? Да моля да я закатанват темата, тъй ли!?

Изчезвам за малко, като се върна ще го направя ако ще е по-умното решение. Peace
Защо пък да молиш за ключ, темата е идеална, номинирам я с "По- сърдити старчета", голямо мрънкане пада, а дори мрънкащите са си изсипали торбите с остроумните смешки някъде другаде.

# 181
Кво ся? Да моля да я закатанват темата, тъй ли!?

Номинация ''Брала мома къпини'' за  теб, нецензурирана версия. Crossing Arms
 Я се дръж мъжката.

# 182
темата е идеална, номинирам я с "По- сърдити старчета", голямо мрънкане пада, а дори мрънкащите са си изсипали торбите с остроумните смешки някъде другаде.

Егати чудото, наистина!

Вместо да мрънкате, номинирайте, колко е трудно?

# 183
  • София
Давам малина на всички, които в тази тема само се вайкат как на нищо не приличали тазгодишните малини, че били скучни и прочие! Например, на Алиса, която влезе и се разписа в темата само, за да изръмжи недоволно. Айде, на когото не му харесва, да си взема малината под мишница и да си ходи! Crossing Arms

# 184
Номинация-"деГрадивна критикарка" и "оплела се  патка в кален малинак"
има ли заслужили приза?

# 185
Ако я направиш "деконструктивна" първата, искам аз.

# 186
Номинирам ellyst за "Индиана Джоунс и в храмът на обречените" защото напоследък само на нейните постове се смея от сърце.

# 187
Давам малина на всички, които в тази тема само се вайкат как на нищо не приличали тазгодишните малини, че били скучни и прочие!

Защо вайкане? Нима не искаш, младите и свежи провокатори и форумци, с напредничаво чувство за хумор + Мишон, да могат да се изявят? Аз, искам.
Прибери си малината за провокаторство и спри за малко.

# 188
  • София
Може всички да са си изгърмяли патроните в темата за дразнителя. Но, ще почакаме и ще видим.

# 189
  • В Космоса
Тук съм. Crazy

Няма да моля за тривка значи, пък каквото такова Peace

# 190
  • # супернатурална #
Номинация "Пременил се Илия, погледнал се - пак в тия" за всички аватарки. Разбира се, нищо лично. Сигурна съм, че страхотно се забавляват  Hug но мен малко ме объркват  Laughing

# 191
Теб малко, а мен много, щото често се засичаме с някои. По едно време разногледа ставах, по три пъти на ден се преобличаха.  Twisted Evil

# 192
Номинирам всички пишещи в тази тема за
"Баби на седянка"  !    Laughing  -помайват се, пощипват се тук-там, дръгнат се и .....аха, да оклюкат някого................. ама на, кого бе?     hahaha

# 193
Номинирам Краси* за Оксиморонен подпис с елементи на странен маркетинг микс между красиви торти, кулинарни изкушения и страховити болести...

# 194
Е, няма по-скучни малини!

Общи условия

Активация на акаунт