"Малинки" 2012

• 24 478
  • 579
  •   1
Отговори
# 240
  • В Космоса
Какво става тук? Има някакво раздвижване, гледам. Grinning

Така без конкретика май по-добре. Хем идеално се разпознават героите, хем няма разсърдени, защото не са посочени персонално. Laughing
Тц. Истинските малини са поименни. Другото е малинов сироп на дипломатически прием...

Ми кво пък, нали без това  темата е пълен провал, та поне да си върви аматьорската до край.  hahaha

# 241
Така че засега малинирам само агитката на Богинята от оная тема в категория "Малиновочервени бабички" - надъхани, ентусиазирани, крещящи "Лум-пе-ни!" и "У-бий-ци!" и накрая вместо да изпишат вежди, очи извадиха.

A лумпените и убийците веднага влизат в категория  Църкаланка и мишият хор
Поименно ще е като уточним категориите, иначе как ще се брои, как ще се раздават награди? Ако ще има номинации с гласуване, тази тема да си остане за обсъждане?

# 242
Наградата "Голо Бърдо" се връчва на достойните радетели на поголовната повсеместна перманентна епилация.
Съответно златното руно за противниковия отбор.
Цял бански за всички, които се възмущават от голите цици по плажа.

Категория "И Асан е човек" за възмущаващите се от възмущаващите се от неестетичните голи цици на плажа.  Mr. Green

# 243
Ок. Признавам. Този път се разпознах.

# 244
Дали? "Възмущаващите се" е двойно. Wink Призът е за авторите на опитите-за-саркастично "оф, забравих, че ако не съм атлетична, а съм полугола на плажа, ще ме арестуват", които мине се не мине, подскочат по повод и без повод в летните теми.

# 245
Категория Веселите шамари , за всички които си мислят , че имат (черно) чувство за хумор , но зашлеви ли ги някой шамар , първи надават вой , че много ги боли!

# 246
 Laughing И тука са много, много кандидатите, кой от кой по-отбрани. Чудя се дали и аз да се броя, но ще се почудя още малко.

# 247

Поименно ще е като уточним категориите...

Хубавото на тези номинации беше, че нямаше обсъждане на категории, гласуване, пудрене, обезкосмяване, гримиране и всякакви подготовки за последваща скука.

# 248
В категория Учителко, целувам ти ръка- Лиляна. Предвид представянето й в темата за смъртта на българския патриарх Максим. Видно е, че тази жена прави всеки ден за ямболските ученици динамичен, прекрасен и стремителен. Ей, деца,  направо ви завиждам.

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 18:20 от Chanel

# 249
"Бандера роса - но пасаран и венсеремос!" smile3540

Колективна номинация за всички автори и апологети в теми "Докога ще търпим това?", "Пак се подиграват с българските МАЙКИ!!!", "Какво става с децките?????", "На всенароден протест за размера на детските!" и прочие.
Хвала на всички задкомпютърни революционери и революционерки, активиращи се особено яростно около празници, преди избори и при всяко намерение да се дадат по 5 допълнителни лева на пенсионерите, и гневно свалящи правителства със стрелящи емотикони ...

# 250
  • Пазете Гор
Неспокойните души, дето кълнат и дор до три пъти проклинат доставчиците на комунални услуги в тая категория ли да туря, а, BirdsFlu? Или май не.

Почетна награда за гражданското съзнание, възбудено и приключващо в показанията на електромера - стилен плакет, изработен от стари телефонни шайби и значка "Мамят ме, значи съществувам".

# 251
Ох бе, Куркума, много са ти засукани номинациите, нищо не им разбирам. Дай по-просто така, като за по-прости хора. Повече кур, по-малко кума, така да се каже  Simple Smile

# 252
  • Belgium
Повече кур, по-малко кума, така да се каже  Simple Smile

Това си плаче за Фраза на годината  hahaha

Гледам, че Малинките са колективни. Нещо като Малинова банда.

# 253
Явно обичайните индивидуални Малини свършиха, докато се дразнехне из златните номинации.
Така е то, дразниш, дразниш и остане само кума накрая. Другото свършИло. Laughing

# 254
В категория " Та глеам, та глеам, ни моа та пОзная " номинирам всички форумски обитатели с размножение на самоличността, които мине се не мине и се регистрират под ново име, за да задоволят форумската си шизофрения.

Общи условия

Активация на акаунт