"Малинки" 2012

• 24 474
  • 579
  •   1
Отговори
# 270
За първи път чета за тези номинации. Не става ясно кой кого и за какво, но цялата тема прилича на драка, на която се захващат пишещите.
Ще номинирам пост(в общия тон), марсиански с български букви
Цитат
Специален приз "Стивън Фрай"? Той е единственият съвременен ренесансов човек, за когото се сещам одма, пък ти нали точно за видни ренесансисти сущи говориш.
Rolling Eyes Rolling Eyes

Кое е марсианското?  newsm78 Иначе благодаря, поласкана съм. Ама поне да се бях напънала.  Mr. Green

# 271
Номинирам в категория Парада на студенокръвните всички двойни езици, изпълзяли от дупките си при ключовата дума, подхвърлена от Дона.

# 272
За най-изтъркано от употреба слово: "номинирам за еди-какво си всички, писали нещо под някаква форма в настоящата тема". Мързи ме да броя употребите, станаха много.  Mr. Green

# 273
  • Канада
Всяка коза на свой крак виси - за всички, които показаха именно крак или пуснаха слух за краката си - кой, каквото си има. Козата с най-дълъг крак печели. Състезателките в категорията могат да прилагат като доказателства скриншотове към блоговете си  Mr. Green
Чифт очи, останалото гъз - персонална категория за Шанталче, защото показва точно това. Ако има други, моля да заповядат.
Да спи зло под камък - тези, които привидно не се вълнуват от форумния живот и излазят изпод камъка, само когато стане много горещо и то не за друго, а за да покажат раздвоения си език.
Кой не може да яде, с вилица че се боде - всички, които не могат да преживеят, че Богиня има прибор за омари, а Бояна знае, че съществув прибор за охлюв.
Хемороидът - иска ви се просто да го намжете и да изчезне, обаче той се появява отново и отново, по-нахален от преди. Понякога изглежда, че сте се отървали, но той пак излиза и винаги ще е там.
Мунчо - Каквото и да му казват, както и да го обидят, той е вечно щастлив и залива хейтърите с поток от влюбени емотикони.
От глад умри, но еко бъди - за всички, които са готвили гювеча от кореноплодни поне веднъж и въобще не се хранят добре, защото навсякъде ги дебнат Е-та, хормони и ГМО.
Накрая ще остане само един - този, който е най-наясно с теориите на консипирацията и знае как да стане независим от системата, подготвил е план за оцеляване или пък просто се е примирил и само гледа с презрение непросветените.
Забляло ми е агънце - иска да каже нещо, но не може. Обяснява, но пак не го разбират, самият той се обърква като се чете.
Лора от сутрин до вечер - отваря форума преди да си е отворила очите, а вечер заспива на клавиатурата.
Газиран сопол - най-сърдитият и негативен съфорумец.
Искам от същото - за тези, чиито писания сякаш извират под въздействието на психоактивни вещества или направо им ги диктуват извънземните.
Варлаамица и Селямсъзка - любовни дуети, търсят се и се намират, а когато се намерят, никой не може да ги спре.

Янечек, много се смях на тези малини.
Дори се разпознах в една категория.
   Joy

# 274
Искам да напиша Кур за Рокси! с уточнението, че го употребявам в контекста на предишния си пост, т.е. - разгеле, най-накрая истински малини  Laughing
Доне, какъв е тоя Кур в ръцете ти, трябва да го запалиш или да го сложиш в хладилника, че хлъзгавко стана. Laughing
Признавам я Рокси, три дена ги мъдри, но пък ги измъдри. Браво. Simple Smile
П.П. Сряда е. Mr. Green

# 275
Аз да питам Дона - това в оригиналния смисъл ли се ползва или е преводно от немски, щото ако е преводно, Рокси ще й е добре да иде някъде на спа, това онова Laughing
Ползва се в смисъл "Браво, Рокси, е тва вече са малини, кефиш, наздраве!". Т.е. като комплимент.

# 276
Номинирам Pronobis за Крадецът на ръкавели! Naughty

# 277
Цитат
"Широко затворени очи" - за Краси*.................

Поласкана съм от тази номинация.     Grinning
Това е един прекрасен филм, за дълбочината на човешката душа, желания, чувства, мечти и страсти.
Явно невежеството ми е направило услуга, след като ме е дарило с дълбока душевност и чувствителност..........щом една безпардонна и безчувствена дама като Рокси е успяла да ги усети , че и да ги оцени!     Peace

# 278
Дори се разпознах в една категория.
   Joy

Eто, няма нужда да е поименно Simple Smile Честно казано, аз лично се затруднявам с поименно номиниране в някои категории, освен ако не измислям категория за конкретен потребител. Обаче има такива, които знаеш, че ги има, знаеш за какво да ги номинираш, обаче не помниш как се казват.
Номинирам в категория "Грозен кошмар" всички със зловещи аватари, нарязани ръце, посинели трупове, удушени деца и подобни безобразия. Много сте ми неприятни, да знаете.
Жабешкото бутче много ми хареса, много точна номинация Simple Smile
Краси, за мене си Незнайко в чудния град в определени теми само, но уточнявам, че не възприемам малините като изцяло отрицателни номинации, ако беше така, нямаше да пиша тук.
А, номинирам в категория "настъпен по кутрето" всеки, който от сърце е възкликвал поне веднъж "еййй, много злоба в тоя форум, много!"

# 279
Внасяте радост в сърцето ми, виждайки как ръкавелите на Бонд предизвикват смут в иначе светлите ви души...  Grinning

# 280
Краси, за мене си Незнайко в чудния град в определени теми само, но уточнявам, че не възприемам малините като изцяло отрицателни номинации, ако беше така, нямаше да пиша тук.
Благодаря!      Laughing
За мен са забавление.....миналата година доста се посмях.
А сега са толкова скучни.....   
Не знам другите номинации  или кризата и безпаричието стопиха чувството за хумор и фантазията на активните малиниращи, но и тук "кризата" е яка.....    Mr. Green

# 281
  • София
Красимира, това е филм за склонността на хората да усложняват до безобразие изумително прости и битови понятия и да ги натоварват с някакъв извънземен смисъл, подшушнат от Вселенския Разум, с идеята, че са малцина избрани, с които се споделя великата Тайна на вселената.
В този ред на мисли, ти си мислиш за дълбочината на човешката душа, широта на мирогледа, дълбоки страсти, черни дупки, мечти и желания, скрити в най-дълбоките и недостъпни кътчета на човешката природа, разчупени формати, изобщо последният да затвори вратата, а всъщност става въпрос за най-обикновен, стандартен, прозаичен и скучен съпружески секс.

В този ред на мисли, аз пък ще си приема официално миналогодишната малинка от Рокси, сега се сетих, че около юни месец открих случайно, че ме е малиносала, пък аз не съм разбрала, ама по-добре късно, отколкото никога Simple Smile
Много ме развесели, много Simple Smile

# 282
Аззи, изгледай го пак....и пак....и пак.....и се опитай да го разбереш.    Peace
На първо гледане става въпрос за скучен семеен секс, да.
От там насетне ....не всеки може да го схване вече.    Laughing

# 283
Номинирам в категория "Грозен кошмар" всички със зловещи аватари, нарязани ръце, посинели трупове, удушени деца и подобни безобразия. Много сте ми неприятни, да знаете.
Янечек, надявам се, че нямаш предвид мен  Crossing Arms
За дълбочината на човешката душа и аз се позачудих. За мен филмът е "дори да си Никол Кидман, пак нямаш гаранция, че мъжът ти няма да се загледа навън"  Simple Smile

# 284
  • София
Мерси, Красимира.
Очевидно дълбочината на филма ме надхвърля многократно и там става въпрос за понятия, който са твърде извисени за елементарния ми битов мозък и се опасявам, че и хиляда пъти да го изгледам, пак ще достигна до същото умозаключение.

Общи условия

Активация на акаунт