"Малинки" 2012

• 24 536
  • 579
  •   1
Отговори
# 300
С общите усилия на ултрасите открих човека. И така "Маркиз Дьо ла Тайад-Еспинас" за Краси и дълбоката ѝ душевност, както и за всички други, които изпадат в ступор пред собственото си величие.  Grinning

# 301
Цитат
"Хората, които не могат да гледат филм без ясен сюжет, добре разработена интрига и релефно очертана драматургична конструкция, никога не трябва да се катерят на “Дървото на живота” на Терънс Малик.

Или, всеки възприема нещата според възможностите си!   Grinning    

# 302
  • Варна
Коя торта ти го каза това? Mr. Green

# 303
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Цитат
"Хората, които не могат да гледат филм без ясен сюжет, добре разработена интрига и релефно очертана драматургична конструкция, никога не трябва да се катерят на “Дървото на живота” на Терънс Малик.

Или, всеки възприема нещата според възможностите си!   Grinning    
Леле, вярно си патетична Joy Joy Joy

# 304
Цитат
Дървото на живота е привидно объркан, но всъщност хармоничен и изключително красив разказ, гръбнакът на който са щастието, тъгата и неминуемата промяна в едно голямо американско семейство през 50-те, но в този разказ има много повече................................ Подобни филми ни напомнят защо онова, седмото, всъщност е изкуство, при това с главно И.

Grinning

Да напомня:
Всеки възприема нещата според възможностите си!     Laughing

# 305
  • Варна
Красимира, а нещо свои мисли, това-онова? Джурасик парк беше много на място всред библейските плиткоумища  Mr. Green

# 306
  • Варна
С общите усилия на ултрасите открих човека. И така "Маркиз Дьо ла Тайад-Еспинас" за Краси и дълбоката ѝ душевност, както и за всички други, които изпадат в ступор пред собственото си величие.  Grinning
Mr. Green
И корона ще й дам, особено след последните дълбокомислени "цитати", размисли и кино-оценки. Краса - новият Скротум Mr. Green

# 307
Краси, мила, тук е малинак- знаеш ли каква хубава тема за филми си имаме в КиТ, защо не се явиш там? Хем ще вдигнеш нивото, хем ще разкритикуваш възможностите ни, където му е мястото. Естествено, за тази цел е хубаво да си гледала повече от два филма, и да умееш да кажеш две собствени думи за тях Grinning

# 308
Книдска, препратките към Скротума искат известно пояснение, щото Малиносписващите пак ще се чудят на плутонски ли се пише, или без да се чудят, директно ще се обидят. Само в КиТ е известен от тукашните подразделения, мисля. 

# 309
Джурасик парк беше много на място всред библейските плиткоумища.............
След като сравняваш "Джурасик парк" с филми като "Широко затворени очи" и "Дървото на живота" ,  моите мисли едва ли биха провокирали съзнанието ти.      Laughing

# 310
Богохулство  Confused

Не пипайте Скротумаааааааа, той е жизнено важен за доброто ми настроение, за него направо на бой скачам  box  

# 311
  Защо бе, какво пояснение трябва, човека е известен.
 Иначе не сте прави да захапете Краси за личния и вкус. Тука малко двусмислие се получи...
 Моят такъв, личен вкус, изцяло съвпада с тоя на Скротума, а не на Краси, но все пак жената има право да харесва... каквото си харесва. В случая и двата филма са настина на добри режисьори, относително интересни са,  и не могат да бъдат недвусмислено отхвърлени, или пък тя осмивана така , много сте жестоки Grinning.

ПП. Боря се за оная малина, за възклицаващите "Много злоба има в тоя форум.

# 312
  • Варна
Джурасик парк беше много на място всред библейските плиткоумища.............
След като сравняваш "Джурасик парк" с филми като "Широко затворени очи" и "Дървото на живота" ,  моите мисли едва ли биха провокирали съзнанието ти.      Laughing
АКо беше гледала "Дървото" със сигурност щеше да знаеш какво имам предвид  Mr. Green Иначе мисля, че много добре знам около какво гравитира нещото, заменящо ти мозък.

Ирис, личният вкус е едно, но квалификациите към тези, които не го споделят е друго.

# 313
  • Варна
Книдска, препратките към Скротума искат известно пояснение, щото Малиносписващите пак ще се чудят на плутонски ли се пише, или без да се чудят, директно ще се обидят. Само в КиТ е известен от тукашните подразделения, мисля. 
Права сте, колега, все пак толкова ми е капацитетът Mr. Green

# 314
Ирис, личният вкус е едно, но квалификациите към тези, които не го споделят е друго.
Peace

Общи условия

Активация на акаунт