"Малинки" 2012

• 24 557
  • 579
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Сега прочетох за 'К' и искам да ви кажа, че са пропуснали най-важното тълкувание. К също така е и точка, нещо на G-точката, само че съществува със сигурност и е по-лесна за намиране.
Според мен е важно да викнем девойката с плитчините, тя ще ни разкаже най- много, даже неща, за които не сме и сънували по отношение на К.
Не знаеш за какво говориш.  Shocked Не, не, моля те. Не си го причинявай.

# 421
  • София
Сега прочетох за 'К' и искам да ви кажа, че са пропуснали най-важното тълкувание. К също така е и точка, нещо на G-точката, само че съществува със сигурност и е по-лесна за намиране.

Според мен "К" е абривиатура на нещо, което те препасва в екстремни ситуации.
Конфигурация от три пръста с преобладаващ среден.

# 422
А тези, които не са чували за К (в смисъл на Кинти), номинирам в категория "чавета, дет' не са виждАли 5 лева на цяло".

# 423
Шшшт, може да чуе.

ПП Какъв мигновен отпор!  hahaha

А как не е номинирана досега? Честта трябва да е моя: "Супа от коприва" за Жени, за безценния ѝ фонологичен, филологичен, етимологичен, етнологичен и всякакъв друг-ичен принос към световното човечество и най-вече българското такова. Придружава се с медал "Канадска ливада" за специални заслуги при внедряването на челния канадски опит на родна почва.

# 424
  • София
А тези, които не са чували за К (в смисъл на Кинти), номинирам в категория "чавета, дет' не са виждАли 5 лева на цяло".

Аз веднага се нареждам в редичката за малинка.
Какви пет лева, аз два лева на цяло нямам, за да се оженя, ти пет на цяло.

# 425
  • София
Освен за питбул ме номинирайте и за смело сърце- готова съм да науча повече. Mr. Green

# 426
  • Ænima/Albuquerque
Бояна, иди ѝ прочети последните публикации, но не, за Бога, не я викай в никоя тема!  Shocked

# 427
Наградата за чаветата, разбира се, е Кулен.

# 428
  • София
Бояна, иди ѝ прочети последните публикации, но не, за Бога, не я викай в никоя тема!  Shocked
Шегувам се, няма да я викна, нали сме приятели, как ще ви причиня това.

# 429
  • Ænima/Albuquerque
Лягам си спокойна.

# 430
От добротата си патиш.  Mr. Green

# 431
  • София
Мале, сестро, каква е тази наденица, аз още една малина ще получа, защото не знам какво е Кулен.
Ама е много грозно, каквото и да е то.

# 432
  • София
От добротата си патиш.  Mr. Green
Винаги  Sunglasses Laughing

Мале, сестро, каква е тази наденица, аз още една малина ще получа, защото не знам какво е Кулен.
Ама е много грозно, каквото и да е то.

Наистина, ако е това

# 433
Хайде сега, не знае какво е Кулен, а знае за трибуквената комбинация от пръсти. Добре, прилагам откъс от едно популярно и ценно произведение, което ще ви подсети в какъв смисъл да ползвате кулена:
—Не съм минорит! Аз съм монах на светаго Бенедикта! Говно си ти, мръсен богомил неден!
 — Богомилка ще да е курвата, дето я одупваш нощем с еретичния си кулен, свиня такава! — кресна му готвачът.

Познайте откъде Simple Smile

# 434
  • София
Ама той е двуглав, този в средата!
Ти си извратена.

Общи условия

Активация на акаунт