"Малинки" 2012

• 24 500
  • 579
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Хайде сега, не знае какво е Кулен, а знае за трибуквената комбинация от пръсти. Добре, прилагам откъс от едно популярно и ценно произведение, което ще ви подсети в какъв смисъл да ползвате кулена:
—Не съм минорит! Аз съм монах на светаго Бенедикта! Говно си ти, мръсен богомил неден!
 — Богомилка ще да е курвата, дето я одупваш нощем с еретичния си кулен, свиня такава! — кресна му готвачът.

Познайте откъде Simple Smile
Името на розата. Хубаво, че като четох книгата нямаше интернет. Sick

# 436
Кулен по кутловски е мамул или царевица. Laughing

# 437
Никой повече да не се е оплакал от Малинките. Имаме пълна еклектика - представителна извадка на всяка тема и форум. Щом до "Познай коя е книгата" стигнахме.  Mr. Green Липсват само по-петъчните теми.

# 438
  • София
Елица в категория Пинчер, защото продължава да лае по малина, нарисувана върху стена. И веднага взимам една малина с вазелин, защото се подмазвам.

Глупости, на Бояна винаги и давам последната дума, да си възвръща душевния мир. Което не пречи пак да не ѝ е много добре де.

ИрПуц, как можахте да изгоните Дженито и да заключат юбавата тема, такава забава беше... Crazy

# 439
  • София
Не, аз определено изумях, чела съм я отдавна, обаче Куленът изобщо не присъства трайно в спомените ми Simple Smile
Взимам си малина за овца.

# 440
Пурпурни малинки с приз "Кантата на монахините" за всички мацки от последните страници, които непростимо подменят значението на К с меркантилно-модерни значения, а не слушат сивия кардинал Дона. Считайте, че говоря поименно. Наградата е текстовете на Кармина Бурана от Орф или ако това ви е сложно, в краен случай Декамерон.

Специална малинова награда "Дона Базилия" за тихо интригантство и настойчиво подстрекаване на всеки 2 до 3 страници.

# 441
  • София
Елица в категория Пинчер, защото продължава да лае по малина, нарисувана върху стена. И веднага взимам една малина с вазелин, защото се подмазвам.

Глупости, на Бояна винаги и давам последната дума, да си възвръща душевния мир. Което не пречи пак да не ѝ е много добре де.

Ако не ми е добре не си виновна ти. Пет години се борих за живота на онкоболно блико момче, което безкрайно обичам и преди малко повече от месец ми умря в ръцете. На 26 години. Та не се кори излишно, нямаш нищо общо.

# 442
  • София
Бояна, прощавай, не си права.
Ти сама го каза по-назад. Ако не можеш да понесеш дразненията на форума, не го ползваш или се ограничаваш така, че да не ти носи негативни емоции.
Съжалявам за загубата ти.

# 443
  • София
Бояна, прощавай, не си права.
Ти сама го каза по-назад. Ако не можеш да понесеш дразненията на форума, не го ползваш или се ограничаваш така, че да не ти носи негативни емоции.
Съжалявам за загубата ти.
Форума изобщо не ме дразни, тъкмо напротив. Просто ти обяснявам, че е излишно да се пънеш да ме раздразниш, защото не можеш.

# 444
  • в сърцето на един мъж...
Елица, никой не я е гонил, оплака се дамата на модератор и минаха с ключа.

# 445
  • София
Елица, никой не я е гонил, оплака се дамата на модератор и минаха с ключа.
Това заради плитчините ли?

# 446
Всъщност обосновката за заключването беше, че темата се е отклонила от темата. Което беше вярно, на последните страници се беше включил един образ с коментари по живота в Канада, пък в САЩ, пък в България. Изтриха ги, но и заключиха. И не отключиха, въпреки пътеката, която се проточи до Модераторската тема.  Mr. Green

# 447
Специално за Бояна с най-искрени чувства номинация за "Жана Д`Арк на Алената буква" за защитата й на Милянкова в темата за мъжа й-сутеньор.

# 448
  • София
Специално за Бояна с най-искрени чувства номинация за "Жана Д`Арк на Алената буква" за защитата й на Милянкова в темата за мъжа й-сутеньор.
Не защитавам Милянкова, а ДБМ, нещо не си разбрала, но благодаря за номинацията.

# 449
Ми, тогава съм се изгубила в превода, но да речем си оставаш моята Жана Д`Арк.

Общи условия

Активация на акаунт