"Малинки" 2012

• 24 510
  • 579
  •   1
Отговори
# 495
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не си справедлив, някои сме черно-бели Crossing Arms Laughing

# 496
Шшшшт, да не викна знаете-кой-да-не-и-споменавам-името.

Не е в тая връзка, но всеки път като прочета Касита да се обръща към богинята с Вашата или с Приятно ми е, а и Обичта синеока в номинациите си преди малко, се сещам точно за ти-знаеш-кой и затова им давам малина Хогуортс в цвят кръв от еднорог.

# 497
Хатифнатите са супер - пътуват с лодки, мълчат, чакат гръмотевична буря и освен това плашат червените паяци и са загадъчни.
Самономинирам се за хатифнат.
Някак по привлекателно-презрително звучи.

А какво правят като дочакат бурята? И като ултрас да запитам - къде им е ударението?

# 498
Шшшшт, да не викна знаете-кой-да-не-и-споменавам-името.

Не е в тая връзка, но всеки път като прочета Касита да се обръща към богинята с Вашата или с Приятно ми е, а и Обичта синеока в номинациите си преди малко, се сещам точно за ти-знаеш-кой и затова им давам малина Хогуортс в цвят кръв от еднорог.
Нарциса Малфой, с презрително присвитите устенца  Simple Smile

# 499
 hahaha И най-скъпата пръчка все пак.

# 500
  • София
Хатифнатите са супер - пътуват с лодки, мълчат, чакат гръмотевична буря и освен това плашат червените паяци и са загадъчни.

А какво правят като дочакат бурята? И като ултрас да запитам - къде им е ударението?

Зареждат се с електричество.
Явно това е големият им житейски копнеж.

Иначе детската ми глава отдавна е сложила ударението на второто А, та така си ги и знам. Но на шведски ще да е вероятно различно.

# 501
Не си справедлив, някои сме черно-бели Crossing Arms Laughing
Да доуточня, цветни петна получих само от 3 страници на темата.
Не исках да ослепея и затова пропуснах останалите 380.
Явно не съм стигнал до черно-белите, за да се балансирам.  Wink

# 502
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А, ти помощната си гледал Laughing. Ясно, ясно, разбирам и съчувствам- почти Mr. Green

# 503
Ето , отървавам ви от гърдите си най-после Simple Smile Оценявам търпението на тези, на които им беше усилие да ги търпят, надявам се новия ми събститюд да ви дразни по-малко  Mr. Green Wink

# 504
Виж ти,  pronobis какъв е хубавец!

Янечек, атеист съм.

# 505
Ето , отървавам ви от гърдите си най-после Simple Smile Оценявам търпението на тези, на които им беше усилие да ги търпят, надявам се новия ми събститюд да ви дразни по-малко  Mr. Green Wink
Шантал, хубави извивки.
И все пак, ще ги дразниш.  Wink

# 506
Разбира се, че ще дразни. Днес съм свалила 250 гр. и съм под 100-те вече.... нормално е да ме е яд.

# 507
Разбира се, че ще дразни. Днес съм свалила 250 гр. и съм под 100-те вече.... нормално е да ме е яд.
Касита, ти не си ли в очакване?

# 508
  • Ænima/Albuquerque

Ейй, ма то можело да си посадим хатифнати!  Mr. Green

# 509
Мхм, Pro-boy, все се надявах да загледаш русата плитка символ на моите корени, това е идеята на аватара, това, но не разбираш тиии... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт