Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Необходимо ли е да се нанесе крем под захарната глазура и какъв?
С кои захарни покрития се работи най-лесно и какво да избера?
Кои захарни покрития се втвърдяват бързо и кои по-бавно?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Необходимо ли е да се нанесе крем под захарната глазура и какъв?
Да, необходимо е да се нанесе крем под захарната глазура, тъй като ако не го направите, тя може да прозира, да стане нервна и дори има опасност покритието да се свлече. Най-добре е да използвате маслен крем, леко разреден кайсиев конфитюр или шоколадов ганаш с повече шоколад, за да осигурите по-добро придържане.
-
С кои захарни покрития се работи най-лесно и какво да избера?
-
Кои захарни покрития се втвърдяват бързо и кои по-бавно?
-
С какво се слепват елементите на фигурите и с какво се залепват самите фигури към тортата?
-
Колко дълго издържат захарните покрития?
. Е пак започва моето тортоправене, общо взето първата половина на годината имам поводи. Та по случай утрешния втори рожден ден на сина ми направих до скоро така любимите му Маша и Медвед. От както започнах да правя фигурките взе нещо да не ги гледа хахах сигурно не му харесаха, но аз все пак да ги покажа. Вътре тортата е с пандишпанови блатове, два от тях с добавени лимонови корички, а другите два с настърган шоколад. Крема е сметана и маскарпоне, като има и горски плодове.
, падна и се потроши
май носеше на още малко украса.И надписа не ми хареса и го махнах.