Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 882
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София
Панайот,че е досада е ясно.  Mr. Green
Обаче с коментарите зад кадър каква иска да изкара Стойка ББ, жертва ли.Аман, да от опит за внушения  Joy
Найден ми хареса Shocked има промяна в този човек Peace

# 1 951
Ами в случая Пацата беше прав. Стойка, която ги обижда наред, защо си мълчи. Очевидна стратегия да се прави на жертва. Видя, че хората харесват образи тип Къци.
Стойка беше без микрофон и излезе от спалнята да остане сама,а не да си говори с този умопобъркан селски бек.

# 1 952
Ами в случая Пацата беше прав. Стойка, която ги обижда наред, защо си мълчи. Очевидна стратегия да се прави на жертва. Видя, че хората харесват образи тип Къци.
С какво е прав? Тя е без микрофон и няма право да говори! И защо трябва да си трови нервите и да говори с това мекотело?

# 1 953
  • Луната ни пази
 Много нагъл тоя Пацо, защо отиде да я дразни?

Да бе. Този не е добре. Жената иска спокойствие, а той отива да й дудне. И се вкарва във филми. ама много е зле.
Никак не е добре човечето.  Харесвам Стойка, може и аз да съм невротичка, но за мен тя е права.  Освен това според мен Лилето с тази нейна позиция е двулична. Ако бях на Стойка, бих и се обидила.

# 1 954
  • Разпиляна във въображението
Котката наистина е страхотна. Половинът постоянно ме питаше на кого е.

Доколкото знам ако нямаш микрофон нямаш право да говориш. И Пацо го знаеше, затова и постоянно казваше, че имало други микрофони.

# 1 955
  • Варна
Побъркаха го тия ooooh!

# 1 956
Дими ме кефи. Как ентусиазирано казва: Дааа  Joy

# 1 957
  • Варна
Побъркаха го тия ooooh!
Направо се гаврят с човека

# 1 958
Аз харесвам Боби,Лили и Дими,обаче малко съм разочарована от Лиляна.Добре,че нямам такива приятелки/не ги знам колко са близки със Стойка де/.Боби беше прав според мен като и каза на Лила, че се подмазва на  трите кукувици.И според мен тя се страхува да  не я нападнат сестрите и затова не взема страна.

# 1 959
ББ им слага думи в устата, кара ги да казват и правят неща, които може би не искат.

# 1 960
Е*аси насилствените простотии!  Sick Sick Sick

Искаш ли да наебеш Цеце? Няма да, не! Рейтинг ми трябва! Отивай да я целуваш и опъваш!

Алекс С.: "Иииии какви интересни неща се случват в къщата"

# 1 961
Тоя гардероб Боби защо си е внушил, че всички жени са луди по него...

# 1 962
Имам чувството, че Цеце е влезнала да си избира мъж в ББ. Mr. Green

# 1 963
Тоя гардероб Боби защо си е внушил, че всички жени са луди по него...
В случая Цеце е....макар да се опитваха да ни внушат обратното-че той е луд по нея.

# 1 964
  • София
Панайот е щастлив идиот  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт