Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 896
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 130
  • Варна
Интересно, че на мисията на Боби ( на която той да де вид, че  не е много въодушевен) даваха Лили, но не и Миро

Малко ми дожаля за Цеце, на нея и омекнаха сякаш коленцата. Боби не е хлътнал. Thinking

# 2 131
Добро утро Hug

Минутка звездна слава
Пацко днеска получава,
да разкърши свойта снага
Биг Брадър шанс му дава.

Падат дрехи и задръжки
цици тръска той по мъжки,
развъртя се, развълнува
ритми по чорапи затанцува.

По същото това време
на Стоенчо стовари се бреме,
мисия заветна той получи
за два часа стихче да научи.

Със славата си на манекен
погледна леко изумен,
все пак станал е мистър
не е учил за магистър.

И започна се едно потене
кой от танци, кой от бреме,
не мислете, че е много лесно
да си фен и толкова известен.

Хубав и усмихнат петък    bouquet

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 08:07 от amsimom

# 2 132
Da, и според мен Боби не е хлътнал..тя по-може, но пак ни завират някакви сценарии в лицата:
вижте големия скандал- ми те тринзначките така си говорят! вижте любов - ми аз и пламък не видях даже! ББ да иде да се прегледа и малко по-адекватни коментари да дава. Да наблегнат на игрите и на своевремнното им излъчване!

Иначе снощи като го да дадоха тоя офигофрен да се гърчи гол под звуците на чалгата щях да си изповръщам вечерята!
Много моля - след 12 такива изпълнения!

# 2 133
  • София
amsimom,  newsm74

# 2 134
На няколко места прочетох напоследък, че Боби и Лиляна още са заедно, но се престрували за пред ББ. Някой знае ли нещо за новия и приятел?

# 2 135
  • Варна
На няколко места прочетох напоследък, че Боби и Лиляна още са заедно, но се престрували за пред ББ. Някой знае ли нещо за новия и приятел?

Не вярвам да са заедно. Лиляна е желязна, пък и се усеща лека неприязън от нейна страна.

П.П. От половин час дават как Нед спи, другите са се раздвижили.

# 2 136
  • София
Снощи се посмях, но после си дадох сметка, че всъщност нямаше нищо смешно.
Пацата беше жалък, пълна карикатура.

На Дими му надупчиха ушите, което също според моите разбирания беше лека гавра.

Мисията на Боби дори не искам да коментирам. Момчето просто не искаше да провали съквартирантите си. Не изгаряше изобщо от желание да мляска Цецето, това си му личеше от километри.

Стоян ми е толкова анти, че него го подминавам директно.

# 2 137
мисля, че преди да влязат ги поразпитват доста подробно на какво са готови вътре съквартирантите за да спечелят.. и то списъка е изброен подробно... така, че това с ушите (Дим въобще не мисли и веднага беше готов) е вече коментирано преди това и боядисването също.
това е само предположение.

# 2 138
tinki_15, много, много благодаря!   bouquet 

Ние снощи се смяхме с мъжа ми, защото се прибрахме към края на предаването и аз влязох да се къпя. И чувам вик "Ела, ела да го видиш този, покъртителен е..." подавам аз глава от банята и гледам Пацо тръска телеса. И питам половина "Ама ББ ли го е накарал да танцува гол или той самоинициативно се е съблякъл." и мъжо вика "Абе това е Пацата бе, ББ му вика танцувай и той е готов веднага и ризата си да скъса от ентусиазъм." След като се посмяхме профилактично, ни стана тъпо и на двамата. На какво е готов човек за едната известност и за това хората да му кажат "Браво! Ти си страшен пич." Дори за пръв път ми дожаля за Пъцамун, някак тъжно е да живееш за овациите на хората и да няма друго, което да ти осмисля живота.

Пък за Дими и според мен не е особено ок това с продупчването на ушите. Косата хайде, както и да е, ще порасне, ще се обръсне гола глава, ама обиците... Доста грубо навлизане в личното пространство от страна на ББ. Но то след като накараха Боби да целуне Цеце, нищо не ме очудва. Сценаристите показват едно много, ама много ниско ниво...

# 2 139
  • Berlin
А според мен Пацо танцуваше, защото го прие за мисия. Не, че много му се танцуваше. Simple Smile

# 2 140
  • Варна
А според мен Пацо танцуваше, защото го прие за мисия. Не, че много му се танцуваше. Simple Smile

Разбира се , че го прие за мисия, обаче чак да се разсъблече... Crazy Дали са му казали или сам е решил? newsm78

# 2 141

Разбира се , че го прие за мисия, обаче чак да се разсъблече... Crazy Дали са му казали или сам е решил? newsm78

Ако е танцувал наистина докато Стоян научи одата.....нищо чудно да се е случило спонтанно разсъбличането......

Дайте идеи за някакви веселяшки анкети.......

# 2 142
все си мисля - дали пък Пацо няма да се усети с тази мисия на Стоян... пусни въпроса до довечера, ако има такава опция, де.
Ще се усети ли Пацо или не. Аз мисля, че няма начин, колкото и да му се иска да е боготворен, но няма начин да не включи.
Как пък не направиха една хубава и интересна мисия тези хора...

# 2 143
Аз съм без думи от снощното изпълнение на Панайот Crazy
А тризначките ( или тая - скандалджийката - не ги различавам, а и нямам намерение да го правя ) определено са за психиатрията. Не знам от какво е предизвикан спора със Стойка, ама едната гарга хич няма връзка с кораба-майка Crazy Чак на радио ли се направи, на телефон ли - не разбрах, ама не е в ред това момиче. Другите 2 и те губят връзка с главния мозък от време, на време.
Да престанат да говорят за промяна някаква в тия, че стават смешни. Доста усилия им струва този образ, който представят. Иначе са си същите, затова и откачат като им омръзне да се правят на вип.

# 2 144
  • София
Коя е тази македонска песен за очите ?

Общи условия

Активация на акаунт