Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 665
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 355
Пацо е плакал заради Нед...почувствал се е предаден от него.

По-странното е, че Пацо допреди малко си говореха нормално със Стоян, нищо му нямаше, и сега се сети да реве за думите на Нед на обяд.
Изпуснал е парата по всяка вероятност, днес го гледах как седи на едно място и не спира да си клати краката - има някакъв нервен тик. Другите отначало го заподозряха, че има мисия или им прави постановка, но той наистина е плакал много - очите му са подути Simple Smile

# 2 356
  • София

По-странното е, че Пацо допреди малко си говореха нормално със Стоян, нищо му нямаше, и сега се сети да реве за думите на Нед на обяд.

Ми то се стъмни...Сметнал е, че наближава 8 вечерта...Време е за включване на живо...Човекът се подготвя  Laughing

Тя и тази от тризначките, която говори сега с него, много хубаво му каза всичко и за приятелството(добри познати) и за сълзите за зрителски вот....и вниманието което си изпроси.

# 2 357
Браво на Надежда, че каза на Пацо истината. Тя като негова приятелка беше длъжна да му го каже, защото тя вижда какво другите не харесват в Панайот. Точно това, че той иска да бъде център на вниманието и по този начин той буди неприрязъм и съжаление у другите. Надявам се наистина да я послуша и да спре да се държи по този начин, защото единствените му приятели в къщата ще бъдат само Нед и Лестър, а след време и те ще започнат да не го харесват, и Пацо ще остане съвсем сам.

# 2 358

Ми то се стъмни...Сметнал е, че наближава 8 вечерта...Време е за включване на живо...Човекът се подготвя  Laughing

Тя и тази от тризначките, която говори сега с него, много хубаво му каза всичко и за приятелството(добри познати) и за сълзите за зрителски вот....и вниманието което си изпроси.
Надка е това, как му говори като на близък и добър приятел.....много е мила Simple Smile Пацо, обаче, май не вдява Rolling Eyes

# 2 359
А те защо не спретнаха някакво парти на Нед ? пък като се заформи, може ББ и музика да им пусне - седят чакат на готово  Mr. Green

# 2 360
  • София
Браво на Надежда, че каза на Пацо истината. Тя като негова приятелка беше длъжна да му го каже, защото тя вижда какво другите не харесват в Панайот. Точно това, че той иска да бъде център на вниманието и по този начин той буди неприрязъм и съжаление у другите. Надявам се наистина да я послуша и да спре да се държи по този начин, защото единствените му приятели в къщата ще бъдат само Нед и Лестър, а след време и те ще започнат да не го харесват, и Пацо ще остане съвсем сам.

Нищо няма да разбере, сам се изтърва, че го правел за да е интересно, камерите нали снимали и можело да го излъчат, ту било майтап, ту не било. Вкарал се във филма и играе 24/7 втълпил си е, че само той разказва интересни истории и т. н

# 2 361
  • София
Цитат
Надка е това, как му говори като на близък и добър приятел.....много е мила Simple Smile Пацо, обаче, май не вдява Rolling Eyes

Mesmunda Peace

# 2 362
  • София
А те защо не спретнаха някакво парти на Нед ? пък като се заформи, може ББ и музика да им пусне - седят чакат на готово  Mr. Green

Предполагам, че като мине предаването по НОВА, тогава ще почне купона, защото нали като свърши Алекс да говори, дават на живо от къщата, докато вървят надписи и може да скрият рождения ден, за след седмица-да го излъчат. newsm78

# 2 363

Предполагам, че като мине предаването по НОВА, тогава ще почне купона, защото нали като свърши Алекс да говори, дават на живо от къщата, докато вървят надписи и може да скрият рождения ден, за след седмица-да го излъчат. newsm78
За след седмица, не мисля, виж две по ми се нравят  Peace

# 2 364
Който и каквото да му говори на Панайот е все едно да говориш на стената.
И ако смята ,че другите му говорят така за да го злепоставят пред камерите ,то майка му му каза много верни неща.Той обаче и нея не послуша
не знам извън къщата Пацо какъв е,дълбоко ме съмнява че е доста по различен,но този види ли камера ,усети ли по негов си начин че "може да стане  известен" напълно откача

# 2 365

Всичко е приготвено вече и е в склада, имало голяма торта и алкохол, няма смисъл и другите да му подготвят парти.

# 2 366
 #Crazy
брейййй и стрийм и по нова  #Crazy
да не повярва човек  Mr. Green

# 2 367
Ей ви на - новина: имаме и стрийм, и вечерно издание по Нова. Mr. Green

# 2 368
Ей ви на - новина: имаме и стрийм, и вечерно издание по Нова. Mr. Green

Дааа. Не мога да повярвам направо. Объркаха се нещо тая вечер.

# 2 369
Мисля, че Лили и Боби все още се кльопат

Общи условия

Активация на акаунт