Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 799
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 385
Аз май останах единственият човек, който харесва Стойчето все още...

Но и преди и сега е лабилна
Аз също я харесвам. Grinning

# 2 386
Това примитивно същество Панайот да се разкара, че грози ефира с неговото слабоумно поведение

# 2 387

И аз!  Simple Smile

Пф тоя Панайот направо! Бляк! Аз съм сигурно, че той за да е в ББ би ял и микс от бели и дъждовни червей с гарнитура хлебарки!

# 2 388
  • Луната ни пази

Но и преди и сега е лабилна
Не си единствената. Аз поне три пъти го споменах от снощи. А Пацо в момента за пореден път се показа като кретен като коментира принцесата на Стойка.

# 2 389
Импотентни сценаристи! Предишните поне черпеха идеи от bgmamma...

# 2 390
  • София
И аз й симпатизирам. Peace

# 2 391
  • София
  И всичко е заради Пацо, заради него останаха без храна!

# 2 392
Хайде оревахте света за две хапки печена филия с малко кайма в която най-вероятно няма изобщо месо. Хайде и вие преигравате. Жива и здрава си е Стойка.

# 2 393
Това беше много тъпа мисия.
Още по-тъпо беше, че тя я прие.  Как пък може да погазиш до такава степен себе си в името на какво?! 5 минутна съмнителна слава.
Ако се беше опънала на мисията и отстоявала принципите си, щеше да е в пъти по-добре.

# 2 394
Добре де, Стойка как така твърди, че не е вкусвала 15 години месо, като в нейния сезон, когато ги пуснаха в къщата за Нова година (мисля), яде пържоли "по изключение"    newsm78

# 2 395
Дидко, да не си Сърчаджиева под прикритие?  Thinking

# 2 396
Радвам се,че не съм сама!!

А Пацо хипер много ме дразни, когато някой излезе от изповедалнята и оня компетентно започва да казва какво са го накарали да прави и да разпитва,егати черната станция. Честно казано заради него не гледам стрийма, както преди заради Мариана не гледах

# 2 397
Аз пък не харесвам Стойка,но много гаден номер от страна на ББ
Никакво уважение към принципите на човек
Значи Пацо го викнаха да мята гюбеци в изповедалнята , а на Стойка действително и дадоха доста тежка за нея задача

И всички усетиха и разбраха тежестта на тази задача за Стойка само дебила Панайот се хили

# 2 398
Аз пък не харесвам Стойка,но много гаден номер от страна на ББ
Никакво уважение към принципите на човек
Значи Пацо го викнаха да мята гюбеци в изповедалнята , а на Стойка действително и дадоха доста тежка за нея задача

И всички усетиха и разбраха тежестта на тази задача за Стойка само дебила Панайот се хили
Защото е дебил  #2gunfire

# 2 399
Цитат
Дидко, да не си Сърчаджиева под прикритие?

Ами не съм. Едва ли, ако съм Сърчаджиева бих си измислила подобен юзър нейм.
 Joy

Общи условия

Активация на акаунт