Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 705
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 610
  • София
ето го Миро по прашки, много му убивали и жулили.

https://picasaweb.google.com/109924162291828829603/BigBrotherAll … 16692800375632162

# 2 611
  • Пловдив

Харесва ли ви новия облик на профила ми..

Ахх как не може Пацо да те види как си се пременила ,да те награби гълъбинския плейбой. hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

# 2 612
  • София

Ахх как не може Пацо да те види как си се пременила ,да те награби гълъбинския плейбой. hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy
Може и да е коментирано, но ми е интересно Рачков дали ще може да го повтори този танц  Joy Joy Joy или направо да викат Пацата да играе Жоро Бекъма  Grinning

# 2 613

Може и да е коментирано, но ми е интересно Рачков дали ще може да го повтори този танц  Joy Joy Joy или направо да викат Пацата да играе Жоро Бекъма  Grinning
Хахах, да ги наредят двамата един до друг и да видим кой е по-по-НАЙ!  Joy Joy Joy
p.s. Новият облик на профила ти много ми харесва, MementoMori! thumbsup

# 2 614
  • Пловдив

Тука на видеото има и разговора с  Дими за Стойка където се напушвали Peace 18:05   Peace

# 2 615
На мен Пацо ми е симпатичен. Самото предаване е направено така, че акцентът да е върху неговите слабости. Мисии, наказания...
Миро ми е къде къде по-неприятен - като пуяк ми е.
На Рачков се смеем, да се забваляваме и с Пацо. Това  е само предаване. Стойка не ми харесва. Не и се получават етудите, никак даже. Злобна е, егоцентрична, не се е преборила с ни един нейн комплекс.

# 2 616
  • София

Тука на видеото има и разговора с  Дими за Стойка където се напушвали Peace 18:05   Peace

ДА, сега качвам и другите видеа от вчера. И това, където Пацо се сърди на Найден.

# 2 617
  • Gone with the wind
П към Лили:
Лили, дори и да спя аз съм по-интересен от теб. Виж и сочи камерата. Аз спя, ти си будна  Mr. Green
пс - излъчваха как Лили си оправя леглото, отражението на Пацо се виждаше в огледалото до нея  Joy

# 2 618
На мен Пацо ми е симпатичен. Самото предаване е направено така, че акцентът да е върху неговите слабости. Мисии, наказания...
Миро ми е къде къде по-неприятен - като пуяк ми е.
На Рачков се смеем, да се забваляваме и с Пацо. Това  е само предаване. Стойка не ми харесва. Не и се получават етюдите, никак даже. Злобна е, егоцентрична, не се е преборила с ни един нейн комплекс.

И аз съм на същото мнение.  Peace

# 2 619
Аз съм в шок!
Пускам стрийма и насреща ми - близък кадър на Панайот, който изпраща целувка към камерите, т.е. към драгия зрител и в частност - към мен.
Дали ще смея да погледна пак какво правят днес, не знам. Максимално се напрегнАх начи. Crossing Arms

# 2 620
  • Варна
Миро още е по прашки.. Shocked
Впрочем Боби как реши да се откопчае от Цеце, не чух ББ да му е разрешил.. Thinking

# 2 621
# 2 622
  • Пловдив
Аз съм в шок!
Пускам стрийма и насреща ми - близък кадър на Панайот, който изпраща целувка към камерите, т.е. към драгия зрител и в частност - към мен.
Дали ще смея да погледна пак какво правят днес, не знам. Максимално се напрегнАх начи. Crossing Arms

Ма той явно си те "обичка" и за това на теб точно се е появил. Party Party Joy Joy

# 2 623
  • Варна
Не знам, но тези, които са "станали" лежат по шезлонгите на двора. Всички видимо изглеждат много изморени, даже Пацо мълчи. Цеце си шепне нещо с Никола, май се притеснява дали ще или не ще излъчат нещо... Thinking

# 2 624
  • Варна
Май заваля, Миро събира шалтетата на шезлонгите, как не замръзна с тези прашки, не знам..

Общи условия

Активация на акаунт