Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 708
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 715
  • София

Ама и аз ти помагам, признай!.  Hug
Но ако още не си, ще продължа да ти я поствам, докато не почнеш да я сънуваш, отново(поне аз имах дълго време, такива кошмари. ooooh!
Shocked
ама аз какво лошо съм ти направила?  Cry  Embarassed  Mr. Green

Чакай да помисля, какво лошо ми направи освен че пусна  духа от бутилката, и сега ще трябва да прочета една молитва, да не се появи ..(да не споменавам пак името й), в кУкята на Брадъро
Извинявай
да изкупя греха си и аз ще се помоля за същото - дано там горе ни чуят
 Rolling Eyes

А така, така те искам,  Naughty но аз за всеки случай ще сложа и котката на Дими, да варди вратата от неканени гости

# 2 716
  • София
прави ми впечатление, че по време на предаванията по Нова, диктора нарича всички по малко име - Найден, Стойка и т.н. само македонката винаги я споменава с име и фамилия - Цеце Орешкова. защо го правят сценаристите - искат да я направят да изглежда по-значителна или не искат да  я бъркаме с едноименната африканска муха.

# 2 717
Ние май сме говорили много за номинациите, щом сме запратени в двора цял ден... Sad

# 2 718
Mari_Mar Отлично решение  Joy

Е, уважаеми зрители, явно от днес секса в къщата на ББ не е, или няма да бъде  само мираж  newsm78
Настанявам се пред екрана да видя каква сапунка ще ни спретнат този път  Mr. Green

# 2 719
Ние май сме говорили много за номинациите, щом сме запратени в двора цял ден... Sad
Joy Joy Joy

# 2 720
  • Луната ни пази
Joy Joy Joy
 Пацо се разправя с Банан в хола. Вероятно Надежда. А ние сме номинирани за изгонване на двора Simple Smile Ако не се движеше хамака, щях да си мисля, че ни държат на снимка Simple Smile

# 2 721
Сигурно вчера е имало парти и днес са под влиянието ни и не искат да ни пуснат да чуем клюките кой с кого какво..

# 2 722
Пацо се разправя с Банан в хола.

Joy Joy Joy Как звучи само!

# 2 723
Пацо се разправя с Банан в хола.

Joy Joy Joy Как звучи само!
hahaha

# 2 724
  • София
Mari_Mar Отлично решение  Joy

Е, уважаеми зрители, явно от днес секса в къщата на ББ не е, или няма да бъде  само мираж  newsm78
Настанявам се пред екрана да видя каква сапунка ще ни спретнат този път  Mr. Green

Последна редакция: нд, 02 дек 2012, 06:11 от Mari_Mar

# 2 725
Секса не е мираж?
я, споделете

# 2 726
  • Стара Загора
И да е имало секс било е с помощта на алкохола след купона за РД на Найден!

# 2 727
  • София
И аз май съм пропуснала ........

# 2 728
  • somewhere near the sea
MementoMori

е това е кошмар аватар  Mr. Green този с голото шкембе не просто ме стресира, а ме влудява с простотията си, снощи за малко не натепах детето, че го имитира  #Cussing out
но се размина  само със забрана за достъп до интернет и лекция от баща му кое е ок и кое не в тоя живот.
Видя ли, че все пак има полза?
А ето ви Нидялко от Ямбол, ама да нямате кошмари после newsm78

# 2 729
  • София
"Страхотен" клип! Танцьорките май са труженички от най-древната професия?! ха ха ха ха ха .....
Какъв кошмар?! Смях дос скъсване!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт