Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 973
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 055
  • София
Като се досещам за умствения капацитет на Дудьо, бая денс ще хвърли Пацата, докато онзи запамети одата  Joy Joy Joy

# 2 056
Като се досещам за умствения капацитет на Дудьо, бая денс ще хвърли Пацата, докато онзи запамети одата  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy

# 2 057
  • София
   Колко лесно се манипулират хората, до онзи ден всички искаха да гонят Пацо, днес всички са за Стойка.

# 2 058
Някаква чалга.
Напиках се от смях.... Joy

Аз хванах малко от текста и това тотално ме довърши - имаше нещо ''целувай ме до синьо, тъдъдъд. Иху!...'' hahaha

# 2 059
  • Стара Загора
На Преслава беше песента!!

# 2 060

Да. И преди това на Константин. Той Пацко нали се изказа, че бил талисман на Константин Simple Smile

# 2 061
Аз хванах малко от текста и това тотално ме довърши - имаше нещо ''целувай ме до синьо, тъдъдъд. Иху!...'' hahaha
Аз пък чух прегръщай ме до синьо  newsm78

Мъжа ми, понеже хвърлил едно око на другия телевизор, но без звук, пристига и пита - този някакви упражнения ли му зададоха  Simple Smile като му обясних, че той не прави упражнения, а танцува и че ще танцува докато другия научи одата чак се просълзих от смях. Ама той Пацката много се налял, едни паласки друса, всъщност целия си се тресеше, а как почервеня Mr. Green

# 2 062
Някой да не е видял мускулите на Боби  Mr. Green Няма една нормална стойка да заеме това момче и да не си сложи мускула върху нещо или така, че да се вижда по-голям...

И все си мислех, че няма с какво да ме изненада ББ, обаче такъв сеир не съм очаквала да спретнат.  Crazy Пацата е уникален. Какви ти тризначки, той ги замества идеално! Него не го мисля (човека не се усеща), ама горката мама Божка.

Стойка да се озапти малко, че така само ще страда в къщата. Ама сама си го прави... мисли си, че е кой знае колко над другите, пък точно това поведение показва комплекси.

# 2 063
Колко е висока Лили, че ми стана интересно?

# 2 064

Преслава-Като за финал Mr. Green

# 2 065
Аз пък чух прегръщай ме до синьо  newsm78

Като нищо може и така да е било. Такъв смях му ударих, че нищо чудно и да не съм чула какви точно любовни действия могат да ти причнят конкретните, решени в синьо травми.

Момичета, я дайте линк да я чуем тази песен. Laughing

# 2 066
  Колко лесно се манипулират хората, до онзи ден всички искаха да гонят Пацо, днес всички са за Стойка.

Аз още искам да си ходи!  Naughty Не могат да отмият простотията с 2 мин просташки танц!  Naughty
Да се прави/да го правят на маймуна до понеделник и после - вратата!

# 2 067

Момичета, я дайте линк да я чуем тази песен. Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=GbWOgvG5TqE Давам Simple Smile

# 2 068
Да, чак да те е страх да се отдадеш на целувки и прегръдки  Sunglasses

Колко е висока Лили, че ми стана интересно?

1,65 да е най-много...

# 2 069
абе то и аз не слушам чалга, но мелодията ми се стори адски позната и ето защо: http://vbox7.com/play:1f2f90009a   Joy Joy Joy, явно самата песен е доста танцувална  hahaha
и самата песен: https://www.youtube.com/watch?v=GbWOgvG5TqE

Общи условия

Активация на акаунт