Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 842
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 145
Аз харесвам Боби,Лили и Дими,обаче малко съм разочарована от Лиляна.Добре,че нямам такива приятелки/не ги знам колко са близки със Стойка де/.Боби беше прав според мен като и каза на Лила, че се подмазва на  трите кукувици.И според мен тя се страхува да  не я нападнат сестрите и затова не взема страна.

Добре де, ама при положение че Стойка се дрънка с всички в къщата, Лили какво да прави, да тича след нея и да се кара и тя ли с цялата къща. newsm78

Точно. За мен е безкрайно нагло да се сърдиш на приятел, че не те защитава.
Когато започваш битка, трябва да си преценил можеш ли да я понесеш, а не да изкарваш другите предатели, защото не я водят вместо теб.
Всеки има право на собствена преценка и съответно - реакция. Не бих уважавала приятел, който мисли с моята глава.
Просто момиченце си е останала Стойка - елементарен речник, реакция, поведение. Жалко за интелектуалните й напъни. Направо е смешна с крякането си какъв хуууубав живот живеее, какво страхотно гадже има, каква велика, съвсем не треторазрядна актриса е... Ама хич не й личи.
Преди беше много по-хармоничен образ и, убедена съм, по-щастлив човек. Явно сега желанието да се представя на ниво, я изтощава психически и от чаровната пипируда се е излюпила нервозна и досадна муха цеце.

# 2 146
Новата мисия "Да" ми харесва и снощи доста се забавлявах. Пацо обикновено трудно може да ме  разсмее, но снощи се търкалях от смях, точно като емотикончето. ББ също получава червена точка от мен за репликата: Пацо, това е отвратително! hahaha
Не знам защо от екипа непрекъснато се опитват да прикачат горката Цеце към някого, то не бяха любовни триъгълници, вериги, целувки - всичко изглежда като изсмукано от пръстите. Нито Боби искаше да я целува снощи, нито пък тя него - така си стисна устните като разбра, че ще я целИват, че ми дожаля за нея...започвам да се чудя, дали не са гаджета с Никола, прекалено фриволно се държеше с него в късното издание, нещо не ми се връзва с поведението и като цяло.
Стойка все повече не ми харесва и не заради тъпите отрязъци от скандали, които ни пробутват, много е напрегната, дори когато не се кара с никого, не я виждам изобщо да се забавлява, а и гледа лошо почти непрекъснато.

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 09:50 от Mesmunda

# 2 147
Снощи до кога танцува Пацо?  Joy Дали има някъде цялото му изпълнение?

На мен не ми хареса снощната мисия. Каква е тази подигравка с хората? Особено, когато има и друг човек включен (Боби-Цеце). Ами ако кажеш "не"? Явно целта е да покажат колко е послушен народа. И как се съгласява безропотно. Такива сме и ние, извън къщата.
Интересно ми е кой пръв ще каже "не" на ББ.

# 2 148
Снощи до кога танцува Пацо?  Joy Дали има някъде цялото му изпълнение

някъде по-назад в темата... но само това, което показа ББ

# 2 149
По време на мисията имат право и да откажат разбира се... какво ще загубят? Някоя кошница с някакви зарибявки. Те гладни - няма какво да се яде, а им дават грейпфрут... някой да е ял грейпфрут на гладен стомах?
Продупчването на ушите не е чак такава драма според мен. А и Дими не реагира отрицателно. А и ще ги носи примерно седмица, после ги сваля и готово.
Боби като не иска да я целува и като (ако изобщо) смята това за неуместно... ми да откаже ... и после минава на диета, като компенсация, че заради него няма да им върнат храната. Мисля че поне 2ма в къщата щяха да проявят разбиране.

Ако на вас някой като близначките ви намила и ви дъче непрекъснато ... колко щяхте да издържите?
Не че защитавам Стойка на 100%, но...

# 2 150
На мен не ми хареса снощната мисия. Каква е тази подигравка с хората? Особено, когато има и друг човек включен (Боби-Цеце). Ами ако кажеш "не"? Явно целта е да покажат колко е послушен народа. И как се съгласява безропотно. Такива сме и ние, извън къщата.
Интересно ми е кой пръв ще каже "не" на ББ.

Именно...

# 2 151
Новият не ми е симпатичен, но ми прилича на един актьор, когото много харесвам - Джовани Рибизи, а това е доста смущаващо усещане newsm78

# 2 152
  • София
Любов от тризначките е напълно откачила. Това момиче има някакъв психически проблем, нямам друго обяснение за държанието й. Чак се учудих, че Стойка я отразяваше и си правеше труда да й отговаря.

От друга страна Стойка продължава да ми пада в очите. И нейното поведение не е нормално. Мисля, че бърка сцената в театъра с къщата на ББ. Няма такова театралничене, преиграване, превземки... Бих искала да се види отстрани и да проумее колко нелепо изглежда. Стойче, Стойче - простичка и простодушна, и говореща на мекичко, ми беше в пъти по-симпатична.

# 2 153
Аз симпатизирам на Стойка. Да, понякога прекалява. Но има дразнител.
Тризначките са се взели толкова на сериозно, че чак ме плашат. Ама и ББ им помага. Бяха гости във ВИП-а. После тук с имунитет. Влезнали са си трите, да са заедно и да се подкрепят. Защо не вкараха една от тях? Да видим тогава такова ли щеше да й е поведението (на която и да е, без значение)? Стойка е единствената, която им казва всичко. А другите мълчат. Дразни ме това поведение на хора. Уж недоволни, но мълчаливи и послушни.
Пацо - същия като В-Н-Л. Да вземат да се съберат и да си живеят задружно в своето величие. А кой е казал на Пацо, че да се разхождаш по бельо е велико? Ааа, той си търсеше момиче. Ужас! Жал ми е за майка му. За сестра му. Хайде, че излага себе си...Ама не мисли хич за семейството си.

# 2 154
Аз симпатизирам на Стойка. Да, понякога прекалява. Но има дразнител.
Тризначките са се взели толкова на сериозно, че чак ме плашат. Ама и ББ им помага. Бяха гости във ВИП-а. После тук с имунитет. Влезнали са си трите, да са заедно и да се подкрепят. Защо не вкараха една от тях? Да видим тогава такова ли щеше да й е поведението (на която и да е, без значение)? Стойка е единствената, която им казва всичко. А другите мълчат. Дразни ме това поведение на хора. Уж недоволни, но мълчаливи и послушни.
newsm10

# 2 155
tinki_15, много, много благодаря!   bouquet 

Ние снощи се смяхме с мъжа ми, защото се прибрахме към края на предаването и аз влязох да се къпя. И чувам вик "Ела, ела да го видиш този, покъртителен е..." подавам аз глава от банята и гледам Пацо тръска телеса. И питам половина "Ама ББ ли го е накарал да танцува гол или той самоинициативно се е съблякъл." и мъжо вика "Абе това е Пацата бе, ББ му вика танцувай и той е готов веднага и ризата си да скъса от ентусиазъм." След като се посмяхме профилактично, ни стана тъпо и на двамата. На какво е готов човек за едната известност и за това хората да му кажат "Браво! Ти си страшен пич." Дори за пръв път ми дожаля за Пъцамун, някак тъжно е да живееш за овациите на хората и да няма друго, което да ти осмисля живота.

Пък за Дими и според мен не е особено ок това с продупчването на ушите. Косата хайде, както и да е, ще порасне, ще се обръсне гола глава, ама обиците... Доста грубо навлизане в личното пространство от страна на ББ. Но то след като накараха Боби да целуне Цеце, нищо не ме очудва. Сценаристите показват едно много, ама много ниско ниво...

Точно е избрал думата мъжът ти, покъртителен беше Пацо.  Peace И се съблече, според мен, защото почна да се задушава в тая дупка без проветрение.
Всичките идейки на сценаристите снощи издаваха интелектуална немощ с уклон към гавра.  Sick
Не, че и участниците не си го заслужават. Мисия било, айде бе. Вярно, че като са се съгласили изобщо да влязат там, са се съгласили и да ги гаврят, ама чак пък извращения с тялото си да търпят...

# 2 156
  • София
А кое от новата Стойка ви харесва?  Thinking
Извинете, но тази жена се е превърнала във вечно недоволна, мърмореща лелка. Говори превзето, с назидателен тон и изнася досадни лекции по здравословно хранене. Повтаря постоянно колко е щастлива с приятеля си, какъв прекрасен човек е, каква хубава професия има. Окей, и така да е, но светлината, в която аз я виждам, е далеч от доволен от живота човек.

# 2 157
  • София
Добро утро Simple Smile
Искам да дадат мисия на Стойка да мълчи 24ч. няма да е зле, тъкмо да се поуспокой малко. Смятам, че прекалено много им се връзва. Не мога да разбера що ги отразява тея ВНЛ просто да не им обръща внимание, просто пълен игнор и това е.
Аз снощи не можах да го гледам цялото предаване, защото заспах, така ми се спеше, но хванах момента когато Боби целуваше Цеце, е казвам ви няма такава скучна целувка и насилствена на всичко отгоре. Можеше да откаже, ама се направи на отворен. А Цеце направо се удърви от страх.
Пацо да го обвързват с някоя от ВНЛ, ще си пасват прекрасно.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.
Път моля... Simple Smile

# 2 158
  • Варна

Всичките идейки на сценаристите снощи издаваха интелектуална немощ с уклон към гавра.  Sick
Не, че и участниците не си го заслужават. Мисия било, айде бе. Вярно, че като са се съгласили изобщо да влязат там, са се съгласили и да ги гаврят, ама чак пък извращения с тялото си да търпят...

Предполагам че Дими е дал принципното си съгласие за нещо такова. Все пак в Къщата са влезли хора, които са съгласни да играят по свирката на ББ, ако почнат да отказват мисии ще ббъде тъпо.
Спомням си в едно издание на ВБ имаше мисия с някакъв филм и някой (мъж) трябваше да се целува с Милко Калайджиев. Беше забавно и никой не го прие толкова навътре.

# 2 159
  • София
Аз снощи не можах да го гледам цялото предаване, защото заспах, така ми се спеше, но хванах момента когато Боби целуваше Цеце, е казвам ви няма такава скучна целувка и насилствена на всичко отгоре. Можеше да откаже, ама се направи на отворен. А Цеце направо се удърви от страх.
Боби просто не искаше да провали мисията и от там и съквартирантите си. Личеше си, че не примира от кеф да целува Цеце, пък и целувката беше доста постна. Дори ми се стори от ъгъла, под който снимаше камерата, че не я целува съвсем по устата, а малко встрани - по ъгълчето на устните.  Wink В крайна сметка това не беше никаква истинска целувка, а съвсем театрална.

Мисля, че Дими беше в по-неблагоприятна ситуация. Пацо - също, въпреки че надали си е дал сметка.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт