Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 718
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 265
каквото и да говорят(плюят тризначките, всички се забавляват с тях, а стойка не може и не съм я видяла да води един приятен-интересен разговор с другите.
newsm10 Същото ми прави впечатление и на мен.

Не искам тризначките да печелят този сезон, защото после ще ги разхождат като мечки на синджир, но е факт, че когато гледам, имам чувството, че са навсякъде - готвят, мият, пият чай, седят на двора, участват в разговори, сякаш не са 3, а 13 Laughing.....и винаги е интересно около тях, а и благодарение на тях, главно, в къщата се усеща някакъв домашен уют Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 16:20 от Mesmunda

# 2 266
  • София
каквото и да говорят(плюят тризначките, всички се забавляват с тях, а стойка не може и не съм я видяла да води един приятен-интересен разговор с другите.
newsm10 Същото ми прави впечатление и на мен.

Не искам тризначките да печелят този сезон, защото ще ги разхождат като мечки на синджир, но е факт, че когато гледам, имам чувството, че са навсякъде - готвят, мият, пият чай, седят на двора, участват в разговори, сякаш не са 3, а 13 Laughing.....и винаги е интересно около тях, а и благодарение на тях, главно, в къщата се усеща някакъв домашен уют Simple Smile
Hug Просто са неизчерпаеми на интересни случки, за каквото и да стане дума, дори и за коли, те имат какво да си говорят с мъжете. Дори и да ги разсмиват, пак са за предпочитане като събеседници, пред другите жени в къщата, които засега са само фон, ако не участват някой скандал.

ето в моите видеа от стрийма, тризначките винаги са в центъра и всичко се върти около тях.

http://www.videoclip.bg/user/Mari_ma

# 2 267
тризначките са 3 и няма как да не се върти всичко около тях. Ако не около едната, то около другата.. после третата. Едната може да отиде да пикае, другата говори.. третата допълва. Първата се връща и ще подхване Боби, другата отива да готви, третата ще спори със Стойка...
То не беше една, не беше 2, а 3!

Я другите да бяха клонирани х3 дали щеше да се върти всичко около тризначките.

# 2 268
  • София
Лилито била бременна. Издала се в ефира. До сега е криела.

# 2 269
  • Варна

Откъде разбра? Не ми се вярва. Пуши, пък и не би се оставила Дими да я влачи така до басейна, ама знае ли човек...

# 2 270
ALLLOOOO   Joy hahaha сценаристите... четете ли тук   newsm78 Mr. Green
 ето ви идея за следващ ББ
само със близнаци, за предпочитане еднояйчни /не, задължително еднояйчни/  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 2 271

Сега ли го е казала? Аз нямам звук в момента.
Между другото, тя ли беше повръщала от някаква храна миналата седмица?

# 2 272
  • София
Не е вярно. Говореха, че брат й, който е година по-малък от нея, чака второ дете, а тя още и за първо няма намерения. Тя на шега подметна, че догодина по това време ще ражда, пък каквото ще да става.

# 2 273
Гледам, че Стойка си говори с тризначките, вкарала се в ролята на Златка, само дето при Златка домакинстването изглеждаше естествено, а при стойка ми е някак изкуствено и показно.
+1

# 2 274
тризначките са 3 и няма как да не се върти всичко около тях. Ако не около едната, то около другата.. после третата. Едната може да отиде да пикае, другата говори.. третата допълва. Първата се връща и ще подхване Боби, другата отива да готви, третата ще спори със Стойка...

Еее, те не са клонинги, трите са доста различни...но съм съгласна, че ако някои от другите бяха в комплект с по още двама, щеше да е пълна лудница - Пацо, а?....а Боби, с още двама като него, направо щеше да ми пречи на видимостта Laughing

# 2 275
  • София
Пише го в НОВИНАТА. В ЛЮБОПИТНО, също.

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 16:57 от nikolinanik

# 2 276

Днес, по Диема, камерата се "заби" във вратата на банята и се чуваше как някой повръща вътре, да не би оттам да е тръгнало??

# 2 277
  • София

Не си права, но уважавам твоето мнение.

Всеки вижда нещата различно, затова и има толкова различни типажи вътре, да си избереш и гледаш който ти е интересен, а на мен другите в къщата са ми само ФОН на тризначките.
И не защото са три, а защото умеят да участват във всеки разговор, когато не се чувстват провокирани от някого, с цел да ги изложат.

Не са идеални, имат си кусури, но са добри момичета. Съчувстват, помагат на всеки, сами се критикуват и това че са три, не им помага, точно обратното - ако едната избухне или се изложи с нещо, това рефлектира и върху другите, докато останалите участници - могат сами да решат какво и къде да кажат, как да реагират и как да се покажат в най-добра светлина.

...........

# 2 278
Пуснаха звука Peace

# 2 279
  • София
ALLLOOOO   Joy hahaha сценаристите... четете ли тук   newsm78 Mr. Green
 ето ви идея за следващ ББ
само със близнаци, за предпочитане еднояйчни /не, задължително еднояйчни/  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт