Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 692
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 280
Mari_Mar и аз уважавам твоите мнения... (това звучи малко като, че сме на по чашка  Laughing ти мен уважаваш ли ма  Crazy )

Не разбрах за кое не съм права.
Искаш да кажеш, че всичко се върти около тях защото имат мнение по всички въпроси и защото са добри ли?
Нека първо ги разграничим - всичките ли имат мнение по всички въпроси или всяка една от тях поотделно си има мнение за това, другата за онова, третата за друго.
Нека не говорим за тях, като за едно цяло.

Защото и аз мога да обединя 3 други съквартиранти, и да ти кажа, че като цяло смятам, че са добри и тримата заедно имат мнение по всички теми.. стига да не ги засегнат.

# 2 281
Миро по гащи  Shocked Joy или по прашки  newsm78 hahaha
съдейки по въпроса който зададе на б... незнам коя във фитнеса  Mr. Green
е, не егати простотията  Shocked надявам се това ще влезне в късното издание на ББ  Shocked Joy

# 2 282
  • София
Само по  едни отровно зелени прашки е... Явно това е неговата мисия  Mr. Green

# 2 283
Много забавно! Joy

# 2 284

rotfImao rotfImao rotfImao

# 2 285
Найден за втори път празнува Рожден Ден е ББ. Предишния път Зара излезе от тортата. Сега мисля, че може Миро да му изскочи с това облекло  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 2 286
  • София
Mari_Mar и аз уважавам твоите мнения... (това звучи малко като, че сме на по чашка  Laughing ти мен уважаваш ли ма  Crazy )

Не разбрах за кое не съм права.
Искаш да кажеш, че всичко се върти около тях защото имат мнение по всички въпроси и защото са добри ли?
Нека първо ги разграничим - всичките ли имат мнение по всички въпроси или всяка една от тях поотделно си има мнение за това, другата за онова, третата за друго.
Нека не говорим за тях, като за едно цяло.

Защото и аз мога да обединя 3 други съквартиранти, и да ти кажа, че като цяло смятам, че са добри и тримата заедно имат мнение по всички теми.. стига да не ги засегнат.

Е, щом ще се уважаваме на по чашка , наздраве!  Grinning

Не казвам че имат мнение по всички въпроси(не са толкова начетени)

казах, че са неизчерпаеми на интересни истории, които са преживяли в повечето случаи ЗАЕДНО.

Нямам намерение да те убеждавам, да те карам да ги харесаш, но лично аз предпочитам такива събеседници, вместо позьори, които мълчат за да не се изложат или просто красят масата.

# 2 287
Найден за втори път празнува Рожден Ден е ББ. Предишния път Зара излезе от тортата. Сега мисля, че може Миро да му изскочи с това облекло  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Joy Joy Hug

# 2 288
  • София

дайте снимка дееее

# 2 289
Много гадна мисия за Миро, сигурно много го е срам. Не съм му върла фенка, ама .... Мисля, че на Дими беше най- кофти, понеже му остават дупчиците по ушаците.  Mr. Green

# 2 290
  • София
 Стойка и Дими били приятели. Стойка и приятеля й ходели у тах да се напушат  newsm78, за наркотик става дума. Дими обаче, не употребявал.

# 2 291
Стойка и Дими били приятели. Стойка и приятеля й ходели у тах да се напушат  newsm78, за наркотик става дума. Дими обаче, не употребявал.

Преди не бил употребявал ама вече е. Така разбрах аз. Много забавно било. И Стоян даде своето ДА в изповедалнята.

# 2 292
  • София

дайте снимка дееее

дебна да го хвана

# 2 293
Не е казал, че не употребява, а каза, че пуши трева само като се съберат компания. Това на въпрос на Стоян май, че го пита дали не му липсва тревата.

# 2 294
Аааааа ама кого са им пусналии на телевизора? Май Стоян като по- малък...?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт