Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 829
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 580
Прочу се човека и в братска Русия Wink

# 2 581
"Очень замечательная пара" - божке и това ли доживяхме Mr. Green

# 2 582
  • София
Прочу се човека и в братска Русия Wink

ooooh!

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 09:59 от Mari_Mar

# 2 583
"Очень замечательная пара" - божке и това ли доживяхме Mr. Green

Ми харесват го жените, особено младите, фактът си е факт  Joy

# 2 584
  • густо майна Филибето
Наистина забележителна двойка, няма как да не ги забележиш Joy

# 2 585
 А на мен ми се струва, че Митьо Пищова не знае, че го снимат. И долових ирония сякаш в автора, който първо показва момичето и казва - че е с някой щастливец, след това показва М.П. - "ето го и самият щастливец".
 Нещо като фен на Панайот съм в моента. Може би, защото се явява като антипод на цялата тази глупост. Всичките добри само той лош.  Laughing Дори преди малко погледнах профила му в сайта на BB
Типично в негов стил пише: вредни навици: Да се въртя на сън!  Joy Е как да не е забавен.
Докато при Миро пише: вредни навици: Не се сещам  ooooh!
И майката на Пацо също е готина, те иначе нямаше толкова време да се опитват да ги имитират и пресъздават в едно комедийно шоу.  Peace

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 10:10 от Палмичка

# 2 586
Ето и трите най-замечателни кадри от филмчето:

Прелестната нимфа, съблазняваща някакъв щастливчик, криещ се от любопитни очи.

Ето го и самия Щастливчик

И накрая - Чудесная  пара  Joy

# 2 587
  • sofia
Ама че противни кадри, колежке Подсмръквова!  Sick И то рано сутрин...
Да драсна за огромното си преклонение, пред глупостта на Панайот! Той наистина е рядък бисер, в короната от посредствени участници!  hahaha
Миро, Боби и Нед са ми крайно неестествени и антипатични!
Македонците май най-ме радват!
Апропо, не се чувствам, като "сладко мамче"!

# 2 588
Снощи даваха ли на живо, разкажете, ако някой е гледал. Какво става с Боби и Цеце, има ли промяна в отношенията им? Как реагира Миро?

# 2 589
Добро утро Hug

Мисля, че този сезон ще е реваншът на Нед. Твърде вероятно е той да го спечели.  Или Боби- нещо  като реванш за Багата, който не успя във ВБ. Миро и тризначките няма да станат втори път победители. Панайот, Стойка ще си излязат скоро. Поне едно македонче, предполагам Лестър ще е на финал. За мен ще бъде приятна изненада ако Дими спечели. Може би има шанс, за да се покаже, че българският зрител е интелигентен човек и залага на това. Лили никой не я номинира, но при първа възможност или някоя хитринка от ББ си излиза. Фенът? На елиминации си отива, но за сега ми се струва, че ще поседи, съквартирантите са вглъбени в собствената си неприязън един към друг,  така че ще го пропускат. Или пък може би, ще им е по-лесно точно него да номинират? Всъщност не знам дали той ще се бори за голямата награда или само си присъства.

Хубав уикенд ви желая   bouquet

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 10:34 от amsimom

# 2 590
  • София
Снощи даваха ли на живо, разкажете, ако някой е гледал. Какво става с Боби и Цеце, има ли промяна в отношенията им? Как реагира Миро?
Нали знаеш,че дават стари неща!

# 2 591
Освен,ч е дават стари неща, събитията се представят като че ли неподредени във времето. Не можах да разбера принцесата, която Стойка яде дали беше преди отново да ги накажат и да им опразнят хладилника.
Ревах и аз с нея, защото моята дъщеря е веган и знам как получава призиви за повръщане само от миризмата на месо. Изпитанието беше прекалено жестоко, защото кара човек да върви против принципите си. Sad

# 2 592
  • Варна

От вчера съм с впечатление, че се избягват един друг.
Някъде върви ли пряко излъчване, от тези на първа страница нищо не ми тръгва.

# 2 593
  • София
Освен,ч е дават стари неща, събитията се представят като че ли неподредени във времето. Не можах да разбера принцесата, която Стойка яде дали беше преди отново да ги накажат и да им опразнят хладилника.
Ревах и аз с нея, защото моята дъщеря е веган и знам как получава призиви за повръщане само от миризмата на месо. Изпитанието беше прекалено жестоко, защото кара човек да върви против принципите си. Sad

На Миро също не му е лесно изпитанието, хем ходи гол по прашки, хем са го накарали да се обади на Елена,  Naughty тя хич не била доволна от това.

# 2 594
Много унизително беше това с принцесата.
Унизително беше да нарекат това белезникавото намазано отгоре "месо". То дори кайма не беше.
И на мен ми се додрайфа като я видях. Видът й беше потресаващ.

Общи условия

Активация на акаунт