Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 876
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 565
  • SF
И аз намирам Лили по-хубава, отколкото преди.
Устата й е все същата (аз хич не понасям такива усти), но иначе е много симпатична.
Държанието й също е по-приятно. Малко се суче като лоза, но карай.
Поведението й е по-благо.
Иначе между ушите си продължава нищо да няма, но е симпатична.
А и нали е приятелка с близначките - това ми стига!
Аз харесвам всички, които харесват близначките.

# 2 566
Лили и на мен ми харесва повече от преди, не само на външен вид, но и като държание.
Не навлиза в спорове, опитва се да бъде мила с другите и това в никакъв случай не е подмазване както  се изрази Борислав.
Лили просто не е конфликтна личност и се опитва да бъде в добри отношения с всички.  Peace

# 2 567
  • SF
Прекалено драматизирате. Далеч по-ужасни съквартиранти и по-големи простаци е имало в къщата от Панайот. Пацата е с високо самочувствие, но не е лошо момче и сигурно би бил добър приятел. Забавен е ! Аз се забавлявам с него и се надявам да го дават повече вместо скучния Миро например и да не излиза все още. С Нед и Лестер са готина компания, а и нека останалите да имат дразнител преди да са се разплули съвсем. Ревахте, че ВИП е скучен , че си приказват и че спят по цял ден, а сега като има малко действие и вече ви дразни.  

А така! Балансирай! Не ни изпускай! Яки корекции тук, че както сме тръгнали, съвсем вече не можем да преценяваме кой ни харесва и кой не!
Хубаво е на всяка страница да има по един пост, който да се отнася до пишещите и да им показва до къде са се докарали.
Значи, разберете се тук, наговорете се, разпределете се някак по часове, но на всяка страница да има по един ОФФ  за корекция на пишещите и да ги вкарвате във вашите релси. И важното е да изобилства от "Не се впрягай!", "Много се връзваш", "Прекалено драматизираш" и други такива корективи, оставям на вас да си ги съчинявате.

Така и така се обръщам към тебе, ама може ли ей така, като справка да го имаме,  за нагледност някаква да изясниш от кое нататък се счита за прекалено? Къде вече започваме да прекаляваме? 8? 10? нагоре? колко?

# 2 568
Боби към Любов...
Боби: Христофор Колумб има три големи пътешествия в кое от трите умира ?
Любов: Не знам, подскажи ми.

Боже, вярно ли е? ooooh!

# 2 569
 Laughing Laughing

Какви трудни въпроси задава този Борислав... Crazy

# 2 570
Какво му харесвате на този Боби?
Поведение и разсъждения, като 15г. комплексиран тийн.....визията му не е нищо особено.
Чудя се тази Лили как го е издържала 2 г. сега, ако бил никога нямало да я хареса и избере за гадже, то и тя ако е сега няма и да го погледне Laughing

# 2 571
Боби към Любов...
Боби: Христофор Колумб има три големи пътешествия в кое от трите умира ?
Любов: Не знам, подскажи ми.

Боже, вярно ли е? ooooh!
Даааааа..Абсолютно. Grinning

Харесва ли ви новия облик на профила ми..

Всъщност Пацо е една доста стабилна извадка, на това в какво се е превърнал младия българин (като,  махнем изключенията) - необразованост, наивност, глуповатост,  простащина... и естествено огромно самочувствие. Аз не знам с кво толкова ви шокира той - излезте и вижте, че всеки втори е такъв (кофти,нали?), аз лично съм се нагледала доста на такива простаци и простакеси.Хич не му бележя и не паля..За мен си е един глупав селянин, видял малко повече и политнал в облаците. Няма лошо да му се смеем на забавната простотия , в крайна сметка това е развлекателно шоу (както има и развлекателни филми)..лошото е, че под клиповете с негово участие е пълно с коментари на подрастващи, чийто идол е той и които му се възхищават..така ще се зародят много Пацовци, а неговото държание не бива приемано  с насмешка (както трябва), а с някакво възхищение.
А за самочувствието и за "Лоша реклама няма - коментирайте ме, така ме правите по-известен" , няма кво да коментирам. Това отдавна се е наложило, като добра стратегия в България. И наистина е така, повярвайте! Ей такива като Пацо, Златките, Лозановата са известни благодарение на прекаленото много хора, които ги критикуват и които се възмущават от тях. Кофти, но е така..

Сега малко за всички. Забелязвам, че всичките са влезли с някакви стратегии, предварително начертани ходове и са големи хиени. Внимават как стъпват, внимават какво казват, театралничат и постоянно следят камерите. Знаят,че продуцентите нагаждат материалите , за това са и доста обрани и винаги сякаш под готов сценарий говорят. Особено Миро - забелязах при скандала с Пацо, колко изкуствено му се репчеше и се правеше. При скандала със Стойка също..
Вътре, единствените чисти и искрени за мен са македонците. Те няма за кого да играят, а всъщност и са доста по-възпитани от нашите. Лично аз бих се радвала ако Никола и Цеце са на финал и натрият носа на нашите "звИзди".

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 05:35 от MementoMori

# 2 572
MementoMori Жесток аварат и подпис  smile3532

# 2 573
  • Варна
Македонците не се напъват да "правят поведение", защото са наясно, че нямат шанс да спечелят. Може би затова правят най-добро впечатление. Харесвам ги, повече Никола. Laughing
Лили освен силикон си е махнала гърбицата на носа и си е попълнила устните (да не се налага да ги цупи Laughing) Харесва ми като поведение тя.

# 2 574
Не се учудвам,че някои съквартиранти не спорят с Пацо,това е равносилно на спор с радиото- той говори и говори и говори  не спира.

# 2 575
  • Варна
Снощи някой гледа ли на живо РД на Нед? Или нямаше излъчване?
И аз не бих си причинила да споря с Пацо, безмислено е.

# 2 576
не мога да повярвам , че хора , които не харесваха Фънки , Юлиян , Ники Мартинов , Влади и Ирен , Златка ,
харесват Панайот , трите бели птици ...

# 2 577
  • Варна
не мога да повярвам , че хора , които не харесваха Фънки , Юлиян , Ники Мартинов , Влади и Ирен , Златка ,
харесват Панайот , трите бели птици ...

Кой харесва Панайот?  newsm78

# 2 578
  • somewhere near the sea
Харесва ли ви новия облик на профила ми..

Всъщност Пацо е една доста стабилна извадка, на това в какво се е превърнал младия българин (като,  махнем изключенията) - необразованост, наивност, глуповатост,  простащина... и естествено огромно самочувствие. Аз не знам с кво толкова ви шокира той - излезте и вижте, че всеки втори е такъв (кофти,нали?), аз лично съм се нагледала доста на такива простаци и простакеси.Хич не му бележя и не паля..За мен си е един глупав селянин, видял малко повече и политнал в облаците.
Дано новият ти профил е временен, само като шега. Защото тогава ще повярвам, че той има много последователи и е прав да си вярва, че е неотразим.
Докато му се възхищаваме, той ще тъпче по главите ни в живота, защото ще се размножи. Мнозина ще повярват, че това е начинът да просперираш- да грачиш, да обиждаш, да си шумен и разплут, нищо, че си тъп и отвратителен.

# 2 579
Мамчета сладички, ако знаете само на какво попаднах, направо ще изпопадате!!!  Laughing
Значи гледах в Ютубето разни руски филмчета за България и попаднах на един видео-разказ за курорта ни Свети Влас, ето клипчето, превъртете плъзгача за време точно на 8:00 и ще видите едно красиво момиче в някаква яхта, пуснете да върви клипчето и вижте кой придружава това момиче, направо ми увисна ченето  Shocked

Бруталното е, че авторът на филмчето изобщо и не подозира кой е тоя "щастливчик", както го нарича по руски, дето е с мацката  Joy

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 09:45 от Въздишкова

Общи условия

Активация на акаунт