Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 885
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 550
искам хубава мисия за Нед... например да омагьоса македонката.  Mr. Green
искам да го видя в друга светлина , а не като дечко... той го може
Съмнявам се, че ще приеме такава мисия. Няма да му се върже с новия имидж.

На мен ми се струва, че го гласят за победител. Grinning

е що.. въпроса е да я омагьоса без да прави нещо кой знае какво. Тя поддава на подобно поведение.  Mr. Green Въпроса е да я провокира.. има хубав глас.  Simple Smile

да... лошото е, че е ангажиран отвън... 

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 00:25 от Бо_

# 2 551
Явно се преценили,че 1 час предаване наблъскано с ПАНАЙОТ не ни стига и сега за лека нощ още 30 мин дозичка. Аз смятам да гледам брадъра като излезе този клоун.. На мен ми пили нервите, дето го виждам 1 час на ден, другите в къщата не ги чувствам

# 2 552
  • SF
Почвам да се плаша за Панайот. Толкова е елементарен и лесно манипулируем.
Когато излезе и разбере, че се е превърнал в посмешището на България, дали няма да посегне на живота си.

Мисли си, че го връщат в къщата, защото е супер як и готин, а всщност им е гаргарата.

# 2 553
Прекалено драматизирате. Далеч по-ужасни съквартиранти и по-големи простаци е имало в къщата от Панайот. Пацата е с високо самочувствие, но не е лошо момче и сигурно би бил добър приятел. Забавен е ! Аз се забавлявам с него и се надявам да го дават повече вместо скучния Миро например и да не излиза все още. С Нед и Лестер са готина компания, а и нека останалите да имат дразнител преди да са се разплули съвсем. Ревахте, че ВИП е скучен , че си приказват и че спят по цял ден, а сега като има малко действие и вече ви дразни.  

# 2 554
Забавни са  Peace Лестер много ме кефи, хем участва във всички магарии, хем не е дразнител като Пацо

# 2 555
Прекалено драматизирате. Далеч по-ужасни съквартиранти и по-големи простаци е имало в къщата от Панайот. Пацата е с високо самочувствие, но не е лошо момче и сигурно би бил добър приятел. Забавен е ! Аз се забавлявам с него и се надявам да го дават повече вместо скучния Миро например и да не излиза все още. С Нед и Лестер са готина компания, а и нека останалите да имат дразнител преди да са се разплули съвсем. Ревахте, че ВИП е скучен , че си приказват и че спят по цял ден, а сега като има малко действие и вече ви дразни.  

И аз съм голям фен на Пацо  Peace Глуповат е, но не е лош и е много забавен. Никога не обижда първи, само когато някой го "настъпи".

# 2 556
Случайно попаднах на тази снимка на Лили и се чудя русата мома Николетка ли е?  Laughing

http://media.snimka.bg/images/005592841.jpg

# 2 557
  • Sofia
Кой ли ще изпуши лютите цигари  smile3546      devil

# 2 558
Случайно попаднах на тази снимка на Лили и се чудя русата мома Николетка ли е?  Laughing

http://media.snimka.bg/images/005592841.jpg

Тя е.

# 2 559
Цитат
Случайно попаднах на тази снимка на Лили и се чудя русата мома Николетка ли е?  

Да русата е Николета Лозанова. Явно на някакъв конкурс в Пловдив, майна. Нали и двете са от Филибето.

# 2 560
Мерси, ето ви албумите със снимки, ако ви се гледа, явно са на някой фен на Лили и Боби.  Peace

http://bilbb3.snimka.bg/?user,albums

# 2 561
  • София
  Лили продължава да си цупи устата ... като костенурка.

# 2 562
На мен ми хареса как днес Пацо се изправи срещу Боби. Изобщо не му пука, че Борислав е по-силен физически.
Мисля, че мисията на Стоян ще бъде успешна. Пацо се хвана, защото още от самото начало, когато Стоян влезе двамата се сприятелиха. Стоян му каза, че без него няма шоу.
Но честно казано ми стана гадно за Панайот. Така се подиграват на негов гръб.. а той си мисли, че всичко това е истина и му стана толкова приятно. Обаче като разбере не мисля, че ще се разсърди, ще го приеме като шега.
Ей, Пацо,Лестер и Нед са голяма работа.  Laughing Трябваше да дадат кой е опитал от техните ръчно изработени цигарки.  Laughing

# 2 563
Има някаква голяма промяна в Лили (външна), но не мога да установя каква newsm78, много ми беше нелицеприятна тогава, за разлика от сега.

ПП
Нямам предвид силикона.

# 2 564
.. Обаче като разбере не мисля, че ще се разсърди, ще го приеме като шега.
...

няма, няма да се разсърди.. знае кучето какво е мисия и какво е да не я изпълниш.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт