Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 697
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 655
  • Варна
Всъщност BB накара Пацо да танцува без дрехи. А той и без това си е шемет, няма нужда от това.  Laughing

Това сигурно ли е?  newsm78

Ей, досега не е имало Биг Брадър, който толкова да ме дразни.
.............

Само на 21, а влагаш толкова нерви? Няма никакъв смисъл.  Peace
 На първия ББ би трябвало да си била на 12?   Thinking

# 2 656
Има ли някъде стрийм сега?

# 2 657
Мисля, че за да ни побъркат още, ще вкарат Нидялко и Пищова- тогава вече да идват танковете. #2gunfire

Ау, Нидялко, тва оня перко ли беше, дето пееше чалга?   Joy

# 2 658
Никого повече няма да вкарват, спокойно. Grinning
Нали 1 месец ще е предаването, а за сега само 1 са изкарали. Не виждам как ще я сколасат, ако вкарат още.
Най много, като гости, някои провокаторчета.

# 2 659
  • Варна

Цял ден нямаше, преди малко пуснаха двора тук : http://emcho.zapto.org/vipbrother/

# 2 660
  • София

Цял ден нямаше, преди малко пуснаха двора тук : http://emcho.zapto.org/vipbrother/

пуснаха те, ама не искат да ни пуснат в къщата, или поне да светнат лампите на двора  Rolling Eyes

# 2 661
тия там да не измряха от глад или пък да не получиха нервни кризи, та всичко е толкова тъмно  newsm78

# 2 662
  • Варна
тия там да не измряха от глад или пък да не получиха нервни кризи, та всичко е толкова тъмно  newsm78

Може да пестят електричеството. Криза е.+  Laughing

# 2 663
  • София

Сутринта бяха полуЖиви, след Рожения ден на Нед.

После ги скриха, че почнаха много да говорят. Crossing Arms

# 2 664
MementoMori

е това е кошмар аватар  Mr. Green този с голото шкембе не просто ме стресира, а ме влудява с простотията си, снощи за малко не натепах детето, че го имитира  #Cussing out
но се размина  само със забрана за достъп до интернет и лекция от баща му кое е ок и кое не в тоя живот.

# 2 665

Сутринта бяха полуЖиви, след Рожения ден на Нед.

не звучи никак  оптимистично  Shocked Joy

# 2 666
И аз питам това, дали има някъде стрийм?

# 2 667
  • София
И аз питам това, дали има някъде стрийм?

ами само това е, друго НЯМА, харесва не харесва, ще чакаме http://emcho.zapto.org/vipbrother/ да изгрее слънце или поне лампите да пуснат на двора.

# 2 668
Сега да си опиша и анализирам фаворитите и анти-фаворитите до момента(скучно ми е  Mr. Green .....). Надявам се да не ви досадя много ....

1.   Нед – засега ми е любимец. Хем е порснал, хем не толкова. Хем вкарва забавни моменти и шеги, хем не са злобни. Има мнение, но не влиза в конфликти. Хубав мъж е и явно държи на семейството си. Според мен е влязал в ББ за да изкара малко парички.
Дразни ме само, че се прави, че не може да запомни имената на Тризначките. А определено знае коя коя е и нарочно ги нарича с имената на другите.

2.   Боби – не харесвам мъже с такава външност, така че това не е водещото в избора му за 2ро място. Харесва ми как тънко си играе играта и вади истинските лица на другите. Тънко, тънко кара Тризначките и Пацо да крещят, а те му се връзват.

3.   Лили – от най-анти в ББ3, сега ми е във фаворитите. Няма вече цупене, устични, фасони, стойки, погледи. Явно е пораснала и живота я е „чукнал” Wink Има си мнение и го изказва, но и се опитва да лавира  и да не влиза в конфликти. Стратегия, за да остане до края. Засега успешно – не получи дори 1 глас при номинациите.

4.   Стойка – била викала, била със самочувствие... то й аз да съм сред Тризначки и Пацо и аз няма да издържа. Явно е по-темпераментна. По-мъжко момиче е. Като не и харесва нещо – казва, като отсреща я изнерват – вика. И тя като Тризначките се е преместила в столицата, но вместо да се чуди как да стане известна с правене на нищо, се е заела да учи и работи.

5.   Македонците – слагам ги под общ знаменате, защото специално за това шоу са един обикновен пълнеж. Цеце напоследък проявява македонския си характер, Лестер е симпатичен дечко. С нищо няма да бъдат запомнени и ще си пазят реноменто до края. Определено няма да им дадът „голямата награда” на финала.

6.   Дими – симпатяга, явно има акъл в междуушието, но ми е безинтересен. От снощи ми падна леко в очите с разказа за марихуаната. Не приемам  да обясняваш в ефир, че ползваш забранени от закона вещества, че го правиш с еди кого си (а този човек дори не е там за да потвърди или опровергае) и да приемаш това за нормално. Позицията ми е много против леки и тежки наркотици!

7.   Тризначките – те със сигурност са добри момичета, със сигурност обичат семейството си и са прекрасни домакини, но шоуто ББ им изигра лоша шега. Прекалено голямо самочувствие, прекалено ! Ако се пообразоват малко за света около себе си – дори само четат повече сериозна преса биха си качили нивото с 1 пункт. Ако едно време бяха се записали в агенция за модели или реклама (без да участват в ББ и да показват интелект и характери) определено сега щяха да са по търсени и по-атрактивни.

8.   Пацко – Пацко е интересен максимум 1 час в компания и максимум 1 ден по телевизията. Селко момче от малък град. Мечтае да е красив, успял, известен и жените да се лепят по него (Ди Каприо). Колкото повече го дават по ТВ, толкова повече селски пръчки с тупирани коси ще му се лепят в Гълъбово. Да е жив и здрав, но аз не искам да го гледам по телевизията и не искам момченцата да искат да са като него. Не искам да е пример! Не искам това „естествено поведение” да се приема за естествено!   Stop

9.   Миро – ако има някой, който да ми е истински противен – това е Миро! Няма такъв фалш, лицемерие, претенции, комплекси събрани на едно място! Абсолютна мъжка п*тка! Това е човек, който би забил нож в гърба на всеки в реалния живот! Със сигурност е по-тъп и от ВНЛ и от Пацо, но самочувствието му е до небесата! Убеден е в своята красота (!?) и  висота, а всъщност със сигурност самодве неща може да прави мн добре – да лицемерничи и реве! Не искам никога да общувам с такива мъже! Никога!  Sick Stop Naughty

Стоян – извън списъка. Не го знам, от къде се пръкна, ама на мен ми прилича повече на гей, а не на вървежен сред жените мачо.... Друго наблюдение и мнение нямам.

Кънчев – много зле вече, много. Мисля че дори не му се работи тази работа, но и той е там заради парите. Изглежда отнесен, незаинтересован, малко „абе да мине и днешния работен ден”. А преди беше добър, беше от най-добрите водещи, но явно нещата се променят....  Tired

Алекс С – красива, сладка и ... това е.

Продуценти, сценаристи – Мноооооого зле е положението! Явно качествения матр’ял е избягал да работи по чужбина! Никакви идеи, никаква иновативност, смучене от пръстите...

Рекламодатели – ниско шоу, ниска топка, некачествени стоки. Рефан и КФМ. Уникални!  Mr. Green

Кралице, много си точна, браво...   newsm10 smile3501 smile3501 smile3501
Мнението ми съвпада напълно, само с две промени. Миро за мен е преди Пацо Пацуран и Дими преди макетата. Иначе си ги разкостила идеално. Благодаря ти!
Като прочета нещо от умен българин или българка и се гордея. Жалко, че е рядкост.

# 2 669
MementoMori

е това е кошмар аватар  Mr. Green този с голото шкембе не просто ме стресира, а ме влудява с простотията си, снощи за малко не натепах детето, че го имитира  #Cussing out
но се размина  само със забрана за достъп до интернет и лекция от баща му кое е ок и кое не в тоя живот.

Не така с детето
ето затова Стойка беше права,че този не трябва да се дава по телевизията,не трябва да ни го навират непрекъснато на екрана с неговият идиотизъм и малоумие , и то в най гледаното време

Колкото и да не я харесвам Стойка за това съм напълно съгласна с нея

Общи условия

Активация на акаунт