Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 663
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 700
Ц, никаква Христина, искам Ерик Екзотик да вкарат, тогава ще избият рибата:

http://vbox7.com/play:004aea82

Joy

Не знам за рибата, но мен ще ме загубят безвъзвратно като зрител. Sick
+1
радвам се че ни съм го чувала, ни съм го виждала това чудо

# 2 701
  • София
не, сериозно  newsm78 направо си е тя май  #Crazy
или само аз така мисля  Rolling Eyes
Не, не е Христинка, ти си я забравила, явно е време да я вкарат в Къщата, за да си я припомниш Joy
не, не, не  Sick няма нужда  Praynig/обещавам сама да си припомня - честна пионерска/  Joy

Ама и аз ти помагам, признай!Hug
Но ако още не си, ще продължа да ти я поствам, докато не почнеш да я сънуваш, отново(поне аз имах дълго време, такива кошмари. ooooh!

# 2 702

Shocked, това чудо го виждам за пръв път, надявам се и за последен.

# 2 703

Но ако още не си, ще продължа да ти я поствам, докато не почнеш да я сънуваш, отново(поне аз имах дълго време, такива кошмари. ooooh!
Shocked
ама аз какво лошо съм ти направила?  Cry  Embarassed  Mr. Green

# 2 704
  • София
Ц, никаква Христина, искам Ерик Екзотик да вкарат, тогава ще избият рибата:

http://vbox7.com/play:004aea82

Joy

Ааааа..НЕ! предпочитам си - ХРИСТИНА, дори със Здравко я предпочитам, пред това чудо Екзотичното  Peace

# 2 705
Стига давахте глупави идеи на сценаристите.
После ще оревете света, че приморските са спечелили пак.

# 2 706
Нищо, чудно празните въпросителни в сайта да са за Здравко, Христина, двете им деца, бабата, дядото, стринката!  Mr. Green

На финал току виж останали Найден срещу Боби и Ники Кънчев съобщава: Нед, Боби България гласува и избра победител в BBAS да е ..... бабата на Здравкооооо!    Mr. Green

# 2 707
  • Луната ни пази
Виждат се да шават вътре, но само хамачето ни дават. Все пак са живи и не са се сбили Simple Smile

# 2 708
  • Варна
Ставали са явно важни неща снощи и няма да ни пуснат стрийм поне докато не мине предаването по Нова.

Стига давахте глупави идеи на сценаристите.
После ще оревете света, че приморските са спечелили пак.

Laughing От нас ли черпят идеите?

# 2 709
  • Луната ни пази
Нищо, чудно празните въпросителни в сайта да са за Здравко, Христина, двете им деца, бабата, дядото, стринката!  Mr. Green

На финал току виж останали Найден срещу Боби и Ники Кънчев съобщава: Нед, Боби България гласува и избра победител в BBAS да е ..... бабата на Здравкооооо!    Mr. Green
hahaha Днес ти си Кралицата Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 2 710
  • Стара Загора
Откакто е започнал ББ-колко ли пъти е било споменато и изписано името на Пацо???Сигурно за тоя период превъзхожда и ББ т.е-Бойко Борисов!Ще го споменават още дълго-е стига му тая награда на Панайот!!

# 2 711
  • София

Shocked
ама аз какво лошо съм ти направила?  Cry  Embarassed  Mr. Green

Чакай да помисля, какво лошо ми направи освен че пусна  духа от бутилката, и сега ще трябва да прочета една молитва, да не се появи ..(да не споменавам пак името й), в кУкята на Брадъро

# 2 712
  • Луната ни пази
Откакто е започнал ББ-колко ли пъти е било споменато и изписано името на Пацо???Сигурно за тоя период превъзхожда и ББ т.е-Бойко Борисов!Ще го споменават още дълго-е стига му тая награда на Панайот!!
А, недей. Защото освен това, което пишат за Бойко из пресата, тук съкращението ББ (Биг Брадър) се споменава мнооооого често, значи ББ (Бойко Борисов) може да си мисли, че пишат за него.

# 2 713

Ама и аз ти помагам, признай!.  Hug
Shocked
ама аз какво лошо съм ти направила?  Cry  Embarassed  Mr. Green

Чакай да помисля, какво лошо ми направи освен че пусна  духа от бутилката, и сега ще трябва да прочета една молитва, да не се появи ..(да не споменавам пак името й), в кУкята на Брадъро
Извинявай
да изкупя греха си и аз ще се помоля за същото - дано там горе ни чуят
 Rolling Eyes

# 2 714
Боби и Цеци в едно легло  Mr. Green
Боби : не ме хапи  hahaha
този съвсем ми падна в очите - все същия си е  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт