Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 627
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 835
Не зная дали е вярно , но ми разказваха, че московската къща на ББ, била в центъра на града, цялата била в стъклени стени, и във всеки един момент е можело да се види, кой се е.е, кой се напива-ВСИЧКО.
А тук какво ББ със сценаристи, 4 или 5 на брой, е ние сценарии ли гледаме/ на лоши сценаристи/ или реални ситуации Joy
да ама там е станал скандал, всички се изпонапили и потрошили всичко, било станало голямо меле
и са го спрели този формат май завинаги ? или греша?

# 2 836
  • София
              Когато ви казвах,че Миро е едно нищожество,някои тръгнаха да го защитават.През цялото време лъжеше,че е в добри отношения с Елена,което е абсолютна лъжа,затова му дадоха тази мисия с телефонния разговор.Той е толкова виновен,че не трябва дори името и да споменава.Тръгнал да се прави на голямата работа точно той...думи нямам...Дано да си ходи по-бързо у тях...
Е с какво е виновен , че тихо и безропотно си носи рогИте, цял ББ Grinning, ли

# 2 837
  • София
Не зная дали е вярно , но ми разказваха, че московската къща на ББ, била в центъра на града, цялата била в стъклени стени, и във всеки един момент е можело да се види, кой се е.е, кой се напива-ВСИЧКО.
А тук какво ББ със сценаристи, 4 или 5 на брой, е ние сценарии ли гледаме/ на лоши сценаристи/ или реални ситуации Joy
да ама там е станал скандал, всички се изпонапили и потрошили всичко, било станало голямо меле
и са го спрели този формат май завинаги ? или греша?
Не така е , и аз това знам но 1месец се е гледало свободно, а българина както обича сеира сигурно непрекъснато ще има зяпачи в Нови хан Joy

# 2 838
Ама като нищо ще се окажете прави!  Crazy Аз се чудих защо ВНЛ обясняваха, че плаче заради "нещо навън", като до преди малко му се подиграваха. Толкова ли е тъпа, че не може да върже... а то май ще се окаже както Мезмунда е написала  ooooh!

Не мисля. Peace Той си е плакал за гаврата, но да потвърди, че плаче за това ли? По-скоро си измисли, че е нещо за навън. Иначе не мисля, че е монтирано, вчера просто ни дадоха да видим малко. Нед имаше рожден ден, когато обявиха мисията за успешна, а когато отиде да плаче, сестрите го извикаха да отиде при тях, че приятеля му имал празник. Peace

Да разбирам ли тогава, че Тризначките наистина сгряват бавно?  Mr. Green

# 2 839
Ама като нищо ще се окажете прави!  Crazy Аз се чудих защо ВНЛ обясняваха, че плаче заради "нещо навън", като до преди малко му се подиграваха. Толкова ли е тъпа, че не може да върже... а то май ще се окаже както Мезмунда е написала  ooooh!

Пацо изобщо не се разплака заради фена, беше обиден на Нед, че вече не му е добро приятелче, гледах го вчера и съм сигурна, че няма нищо общо с това, което показаха тази вечер.

# 2 840
  • ЯМБОЛ
                 Малко са му рогата на него!Да си ходи пак да гони магистралките,сам си се е преценил...

# 2 841

Не мисля. Peace Той си е плакал за гаврата, но да потвърди, че плаче за това ли? По-скоро си измисли, че е нещо за навън. Иначе не мисля, че е монтирано, вчера просто ни дадоха да видим малко. Нед имаше рожден ден, когато обявиха мисията за успешна, а когато отиде да плаче, сестрите го извикаха да отиде при тях, че приятеля му имал празник. Peace

Така го разбирай, да. Laughing Ами той наистина каза така и доколкото чух, те само предадоха думите му. Иначе си мисля, че всеки се е сетил защо реве.

# 2 842
Според мен на Пацо му е станало  гадно и за мисията на Стоян, и думите, които му каза Миро, но и заради Найден. И може би за това, че съквартирантите го отбягваха, дори и тризначките. Те за това го питаха дали не им се е обидил на тях, но той отрече. Просто му се е насъбрало.

# 2 843
  • София

епизода от тази вечер и моя

ДА! сега сравних моите видеа, с това от тази вечер, облечени са със същите дрехи

https://picasaweb.google.com/109924162291828829603/BigBrotherAllStars#

имам го и това, където се караха на обяд на масата и за централното място, което пацо иска, но вчера на обяд бях пуснала само да записвам, но чак вечерта прегледах записите.

# 2 844

Не, просто хронологията на събитията е поразбъркана...вчера тук в темата коментирахме защо плаче Пацо, ако се сетя на кои страници беше, ще копирам

# 2 845
Има ли качен някъде днешния епизод, че легнах да го гледам и съм го проспала Rolling Eyes

# 2 846
Почвам да се чудя кой има повече зор Боби или Цеце. Ама това да предлагаш на някой да го переш,предвид,че го познаваш от 2 седмици е вече малко..крайно.

Толкова вече да я сърби (извинявайте),че да пада до там..
Е то още от началото се видя ,че зора е на Цецето.Само ББ твърдеше обратното.Боби даже каза,че изобщо не я е харесал отначало,а на нас ни набиваха в главите колко е лапнал по нея още като я видял.

# 2 847
Боби ми хареса как се държа днес, не иска да се излага както в миналото предаване, затова и се дърпа толкова. Ако издържи до края, браво. Дразни ме, че говори неправилно на моменти. Бих се радвала да го познавам като човек. Peace

# 2 848
  • софия
Руското шоу, за което говорите се казваше За стеклом и го помня. Даваха го преди много години по руската. Наистина бяха в къща със стъклени стени.
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B0_%D1%81%D1%82%D0%B5%D0% … D0%BB%D0%BE%D0%BC
В тубата има доста клипчета.

# 2 849
  • София
Има ли качен някъде днешния епизод, че легнах да го гледам и съм го проспала Rolling Eyes

тук е на части днешният епизод http://www.vbox7.com/user:elihancho?p=allvideos

Общи условия

Активация на акаунт