Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 601
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 880

Да разбирам ли тогава, че Тризначките наистина сгряват бавно?  Mr. Green

Не, просто хронологията на събитията е поразбъркана...вчера тук в темата коментирахме защо плаче Пацо, ако се сетя на кои страници беше, ще копирам

Тия от предаването разбъркват всичко както им е кеф, писна ми да гледам едно, а в момента да е съвсем друго. За късните им предавания да не говорим. И живото излъчване спират, за да монтират после някакви мизерни 40 минути на ден.
Това не е реалити, а сериал. #Cussing out Същото важеше разбира се и за вип брадъра.

# 2 881
Защо ли не се изненадвам, че една по една почнахте да недолюбвате Стойче, докато в началото почти всички бяхте едва ли не очаровани от нея? Но кака ви Въздишкова още тогава заяви, че ще стане като с Бонче - отначало  Heart Eyes, а после  ooooh!

Анализирайки внимателно ситуацията между Бобче и Цеце, стигам до мнението, че едва ли Цеце има такава клауза към хонорара, свързана със секс, по-скоро тя гледа на Бобче като една голяма Плюшка (дека ми е Плюшката Joy) и просто има нужда да гушка нещо в леглото - защо това да не е Бобче? Бобче, обаче, определено е студен към Цеце и това също не е мисия, просто Цеце не му действа сексуално, убедена съм, иначе сам той щеше да я награби. При текущата ситуация, ако сценаристите наистина бяха с акъл, щяха да възложат мисия на Бобче да се държи по-палаво с Цеце, тоест да я гушка, да й пуска ръчички и пръстчета под юргана, за да видим как ще реагира Цеце и дали ще изпадне в непреодолим сексуален апетит  Crazy

Относно някакви тайни за зрителя мисии си мисля, че е по-възможно  Лилиту да има такава към благоевградския клякач на един крак, който явно още преди конкурса е бил определен за участник -  не знам дали забелязахте като влезе, но Лилиту го гледаше с направо едни такива грейнали оченца и му само тя му предложи вода, явно целеше да фиксира вниманието му върху себе си, докато откровенията й, че уж си имала сериозно гадже, на което "много държи" (винаги съм нащрек, ако някоя каже това), са просто за заблуда на зрителя. Ще видим, все пак, но аз очаквам сексуална интрига между Клякача и Лилиту.

Последна редакция: нд, 02 дек 2012, 01:34 от Въздишкова

# 2 882
  • София

Браво на Mesmunda първа се сети, че този рев на Пацоран, го гледахме преди той да разбере за мисията

такаааа..  

На Пацо, Биг брадър съобщава за мисията ''Луд Фен'' в 21:13ч.

видеото по НОВА https://picasaweb.google.com/109550223086415036216/MisiqtaLudFen … 17155353580008178
__________________________________________________________________________________

ето страницата на която писахме всички, които гледахме в този момент и коментираме плача на Пацо

http://www.peeep.us/ea3e7e7f

моето мнение е от 19:16ч., в него разказвам това, което по НОВА ни го представиха, все едно се е случило след 21:13ч.

всички видяхме и чухме, че не заради мисията,(за която той все още не знае), а защото на обяд искал да седи на централното място на масата, Нед не му го отстъпил и затова Пацо разигра целият цирк - ей така изведнъж се сети, че на обед Нед му казал ,,разбрах, че си луд''

ето цялата случка и тъпите обяснения на Пацо

https://picasaweb.google.com/109924162291828829603/BigBrotherAll … 16906776181269266

така че, тези които снощи съчувствахте на Пацо, защото Биг Брадър се е изгаврил с него и му е разбил психиката, СПОКО  Hug нищо му няма,
но явно Биг Брадър е очаквал, Пацо да се срине и да се разстрои, ама той като не ще  Rolling Eyes - сценаристите  понаместиха нещата.

а тъпизмите му спрямо Нед и Стойка - повреме на обяда, просто не мога да коментирам.

1. https://picasaweb.google.com/109924162291828829603/BigBrotherAll … 16909120077626290

2. https://picasaweb.google.com/109924162291828829603/BigBrotherAll … 16908719685805058

Последна редакция: нд, 02 дек 2012, 17:14 от Mari_Mar

# 2 883
Малко назад ще се върна, но понеже бях в болница не можех да гледам редовно ББ, сега гледам епизода от 30 и ми направи много силно впечетление Боби как направи всичко възможно да оправи настроението на Стойка, за разлика от приятелите и отвън Лили, Дими и Нед.Незнам, аз продължавам да харесвам Стойка  Peace и аз да съм немога да го изтърпя тоя идиот Паца, а се имам за благ характер
П.П: оф беееее много ме кефи тоя Борислав  Crazy

# 2 884
  • Варна

П.П: оф беееее много ме кефи тоя Борислав  Crazy

И аз мисля така.. Laughing Вече може да излиза, изпълнил е целта си:

Цитат
5. С какво искаш да се запомни участието ти в BIG  Brother ALL STARS 2012?
Искам хората да казват - ебати пича.

Joy

П.П. С някаква лепенка е на веждата.. да не са се били? Или ББ да му е направил пиърсинг?

Последна редакция: нд, 02 дек 2012, 09:59 от Хексе

# 2 885
И така да е , пак си ми харесва, к'во да напрая, то не пита  Joy

# 2 886
  • somewhere near the sea
Спомням си, че в предишните ББ не им даваха да спят след събуждането сутрин. Сега станаха по-самоуверени, не им пука. Сега са пуснали на Найден някакво хоро, но се чува хъркане, също толкова силно-дали е от него newsm78

# 2 887
Много ми е тъпо за токова отношение? Супер смешна ми стана Цеце! Аз съм старомодна... искам мъжа да е мъж, а не да му лазя в краката и да го моля за внимание  ooooh!

А и явно не е слушала, когато Борислав обясни, че тези който му се натискат, той ги мачка и не ги уважава! И аз не бих де Simple Smile

Може да съм супер влюбена и да умирам за този човек, но няма да тръгна да се чудя как да му се натисна. Малко достойнство все пак. Можеш да покажеш, че те онтересува и без да му лягаш в леглото  ooooh!

# 2 888

П.П: оф беееее много ме кефи тоя Борислав  Crazy

И аз мисля така.. Laughing Вече може да излиза, изпълнил е целта си:

Цитат
5. С какво искаш да се запомни участието ти в BIG  Brother ALL STARS 2012?
Искам хората да казват - ебати пича.

Joy

П.П. С някаква лепенка е на веждата.. да не са се били? Или ББ да му е направил пиърсинг?

Shocked

кой го казва това (подчертаното)?  Joy Joy hahaha

снощи изтървах серията... (ако ви кажа, че забравих за ББ..)
Темата наистина е по-интересна. Особено след като доказахте режисурата им.

Някой мисли ли, че им казват да играят роли? Или само монтират кадри...  Thinking

# 2 889
  • Варна

кой го казва това (подчертаното)?  Joy Joy hahaha

От визитката на Боби е.

# 2 890
Добро утро Hug

Понаглеждам предаването, но не с голям интерес. Трудно ми идва желание да пиша, нямам фаворит.
Струва ми се, че Цеце и Лестър са влязли там с уговорката някой от тях да се опита да прави секс или най-малкото да изиграе любовна история. Цеце беше показана като сдържана и сериозна и изведнъж лековато се озовава в леглото на Боби с намеци за нещо повече от приятелско отношение.  И това в момент, когато е вече средата на сезона, а Лестър изобщо не е направил никаква свалка и по всичко личи, че няма и да направи. Този дечко повече го вълнуват щуротиите, а и според мен няма никакви сексуални мераци. Точно в този момент на помощ се притича сдържаната Цеце и действа доста бързо, защото време няма. Вероятно е преценила, че с Миро няма да да се получи, а интригата с Боби е по-добра идея. Така ще провокира и Лили, а предвид симпатиите на Миро към нея, ще го постави отново в ситуация на губещ любовник както в ББ 3. Мисията и да е вързана за Боби даде начален старт на тази свалка и неговите разсъжденията  за връзките във ББ са голямо предизвикателство. Ако не успее с него ще  направи някакво скандалче и ще се отдръпне от него и тук  на помощ ще и дойде Лестър. Ще се напият някоя вечер, ще се харесат и ще си легнат заедно. Така идеята за секс ще бъде осъществена. Та според мен мъжкото и женското македонче са с такава цел там.

Хубава неделя    bouquet

# 2 891
  • Варна
Абе... не ми се вярва тоя секс да не е чудо невиждано, че на всяка цена да го постигнат.  ooooh!

# 2 892
  • Стара Загора
Всички са станали само Пацо спи-Нед и Лестер го събудиха като му направиха мечка.Не им се получи много,но бяха смешни докато обмисляха как да го направят!

# 2 893
И фена още спи

# 2 894
  • somewhere near the sea
Май условието да влезеш в ББ е да обещаеш, че ще правиш секс. Стоян само това повтаряше във визитката си, но сега се ослушва като глух петел.

Общи условия

Активация на акаунт