Корабът / El barco - 2

• 35 487
  • 570
  •   1
Отговори
# 120
  • До морето :)

Да, но
Скрит текст:
нали първоначално Макс настояваше да го вземат на кораба, без да остава никой вместо него в хотела, после се стигна до тази "размяна с гаранция"  newsm78

Скрит текст:
Макс никога не е бил съгласен с това, доколкото помня.  Thinking Винаги е искал някой да остане в хотела за гаранция.

Скрит текст:
Или всички на кораба (което е невъзможно), или един да остане като гаранция, а той да отплава.

# 121
  • София
Скрит текст:
Макс никога не е бил съгласен с това, доколкото помня.  Thinking Винаги е искал някой да остане в хотела за гаранция.

Извинявам се, грешката е моя  Embarassed
Скрит текст:
Сега пак изгледах епизода, абсолютно прави сте. Явно много ми се е искало на мястото на убития член на екипажа да качат Макс Embarassed

# 122
Аз пък се питам няма ли да покажат най-накрая Улисес  Crossing Arms 9ти епизод не можах много хубаво да го гледам,понеже не пасваха субтитрите (изтеглих всички възможни,качени в интернет) и
Скрит текст:
затова не ми стана много ясно как е станал Макс част от проекта Александрия и дали са били в добри отношения с Роберто и ако неговата Наталия също е получила стипендията,не трябва ли и тя да е някъде там  Simple Smile Стана ми мъчно за Сол или Елена и се чудя докога ще го търпят Гамбоа  Thinking

# 123
Мен Гамбоа много ме радва. Колкото и да се прави лош, той си е душичка. Този Макс обаче ми е  Sick Не мога да го гледам.
Скрит текст:
На мен много мъчно ми стана за Пити. Няма ли най-накрая да си намери жена той.  Sad
Струва ми се, че Рамиро няма да е жив още дълго...

# 124
  • София
Пити:
Скрит текст:
И на мен ми е много жал за него - тъкмо си намери някоя и нещо се обърка. Може би ще се хване с момиче от хотела?
Гамбоа:
Скрит текст:
Много ми хареса още в първи сезон, очаквах, че няма да е толкова лош, колкото го изкараха в началото и познах Simple Smile Макар че не очаквах да направи такова нещо със Сол  Cry
Макс:
Скрит текст:
Страшно ме кефи като актьор, само дето не е случил с роля, но и при него не се знае как ще се променят нещата, може само в началото да го показват като гадняр Peace
Улисес:
Скрит текст:
Дразни ме още откакто го гледах в "Хората на Пако", изобщо няма да ми липсва в "Корабът" Simple Smile
Тази нощ ще гледам последния преведен - 9-ти епизод и ще чакам 10-ти  Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 19:43 от -=Деси=-

# 125
Не ми е ясно кое му е толкова доброто на Гамбоа,но може и той да си има неговата история. За Макс не мога да реша още каква точно ще му е ролята,а за Пити може да го съберат пак с Вилма  Simple Smile

# 126
Вилма я даваха, че се целува с китаеца.  Sad

# 127

Скрит текст:
Дразни ме още откакто го гледах в "Хората на Пако", изобщо няма да ми липсва в "Корабът" Simple Smile

Най-накрая и момиче да е на моето мнение.  Laughing Мен пък Макс ме радва...  Grinning

# 128
Мен Гамбоа много ме радва. Колкото и да се прави лош, той си е душичка. Този Макс обаче ми е  Sick Не мога да го гледам.

И аз така... Актьорът, който играе Гамбоа има излъчване на добър човек, а за актьора, който играе Макс мога да кажа същото като теб -   Sick . Загледах се в този сериал заради Марио Касас, ама вече малко ми поомръзва, та добре е, че изчезва от време-на време, та да се затъжваме за него.  Wink  Laughing

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 09:42 от hrista

# 129
Ами те само го въртят около Айноа и то стана скучно вече, трябва да му доразвият малко героя    Simple Smile

# 130
от доста време се чудя дали да го почна, какво ще ме посъветвате? Заслужава ли си?

# 131
от доста време се чудя дали да го почна, какво ще ме посъветвате? Заслужава ли си?

Отговорът е излишен, но въпреки това - "ДА! Какво още чакаш?"

# 132
  • София
Странно е да влезеш при фенове на сериала с такъв въпрос  Tired

За кога обещават субтитрите на 10-ти епизод? Гледам, че скоро ще пускат и 11-ти  Peace

# 133
Привет сладурки Hug
Добре ,че съм в болнични да изгледам 7-ми и 8-ми епизод Mr. Green,ако бях и здрава всичко щеше да е ок де,но пълно щастие няма.
Тези сценаристи много се оплитат според мен,много неща са не точни,много видни грешки има,но като цяло филма си ме кефи.
Скрит текст:
Много се ядосвам на Айноа и Улисес,че не се изясняват като хората,омръзна ми тази тяхната любов,толкова трудна.Интересно ми е какво толкова ще става на този остров,когато стигнат до него.

# 134
  • София
Пиша без спойлер, защото още ги няма новите епизоди  Wink

Сигурно и на острова ще има някакви спънки, тези от "Александрия" едва ли ще отстъпят острова без бой. В рекламата на 10-ти епизод не показаха ли, че някой ги наблюдава?  newsm78 А и другите кораби, които би трябвало да пристигнат... 5 кораба по 40 души са 200, плюс тези почти 200 от хотела... доста пренаселено ще стане  Tired Определено има накъде да се развива сериалът  Peace

Малко за моята любов към испанските сериали
Скрит текст:
Първият сериал, в който се загледах, беше "Моите мили съседи"  Peace Смях се със сълзи, изгледах и всички повторения. Испанският хумор определено ми е много по-близък от американския  Peace. След това гледах "Интернатът", покрай него открих и "Хората на Пако" и така се стигна до "Корабът". По една от кабелните следях и "Моите съседи", също много се забавлявах. Трябва да проуча (или вие ще ми препоръчате) още какви готини испански сериали са превели на руски или български  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт