Корабът / El barco - 2

• 35 459
  • 570
  •   1
Отговори
# 105
Ъхъ,и аз така чувам,ама скапан превод ooooh!Мерси,Нели Hug

Първоначално превеждаха Саломе като Саломея или нещо от сорта, Бурбуха беше Барбуха и други несполучливи опити за превод ме дразнеха много.

# 106
Първоначално превеждаха Саломе като Саломея или нещо от сорта, Бурбуха беше Барбуха и други несполучливи опити за превод ме дразнеха много. 
Саломе, незнайно защо, я пишат Соломей! Абсолютно противоречи на всякаква логика, ама... добре поне, че имаме някакъв превод, че този испански не е лесно като с английския. Wink  Peace

# 107
  • София
Супер!!! Те уж го излъчиха в анонса на 2-ри или 3-ти епизод, но показаха съвсем друго  Simple Smile

А как се казва този русичкият актьор?

Отчето с очилата или този новият? Новият който играе Макс се казва Jan Cornet, другият е Bernabe Fernandez.

Новият, Макс, мноого ми е симпатичен, при все че не харесвам руси мъже  Peace Благодаря!  Hug

Във варианта, който излъчват по AXN, Барбуха го дават като "Балончето". Добре, че го гледах с този превод, та поне да схвана какво означава този прякор. Барбуха не ми говори абсолютно нищо  Peace А иначе руснаците обичат да изопачават разни имена, затова "Саломея" изобщо не ме учуди  Simple Smile

# 108
  • Ямбол
Саломе, незнайно защо, я пишат Соломей! Абсолютно противоречи на всякаква логика, ама... добре поне, че имаме някакъв превод, че този испански не е лесно като с английския. Wink  Peace
Меко казано ужасен,но добре че го има Simple SmileОт руски го превеждат,че за това ooooh!Руснаците са виновни Joy Joy JoyНе,че и от английски толкова превеждат,ама няма да се оплаквам,кат не харесвам,ще си гледам без превод hahaha hahaha

# 109
Здравейте и от мен,един запленен фен на  сериалаНе знаех,че има тема за El barco. Сега в момента съм прикована на легло и затова имам доста време да изгледам всички качени сезони. Случайно ми го препоръчаха и за 2 -3 дена изгледах и двата сезона. Сега съм на 3 сезон.Очарована съм от играта на всички актьори. Още не мога да коментирам почти нищо.Толкова съм се захласнала по сериала,че нямам думи. Ще изчета и старата тема .Не знам почти нищо за главните актьори. Не ми остава време от гледане на Корабът. Знам,че тук ще прочета всичко ,което ме интересува.
Благодаря за темата . Благодаря също на момичета ,които пишат тук,за да може такива като мен  да получат на готово всичко ,което ме интересува свързано със сериала.

# 110
Момичета, имайте малко милост към мен и ми подхвърлете едно спойлерче. Може и като скрит текст или на ЛС, че да не чете, който не иска. Въпросът ми е - ще се съберат ли някога Айноа и Улисес, че не издържам вече втори сезон да ги гледам как само се гонят и не могат да се стигнат.
Моля някой милостив човек, който е гледал всичко излязло до тук, да ми пише къмто кой епизод да мога да очаквам някакво позитивно развитие и дали има шанс то да продължи повече от една серия. Wink Мерси мноооого предварително!  Hug

A, имам и втора молба. Някой може ли да ми обясни защо Айноа не разкаже на някого за изнудваческата гад и да се отърват от него, ами само се страхува и изпълнява?  newsm78

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 21:40 от Hexina

# 111
Hexina,
Скрит текст:
Не се притеснявай, те Айноа и Улисес през целия сериал до сега ту се разделят, ту се събират, все някаква интрига се върти около тях, а сигурно и до последния епизод ще е така, че иначе няма да са ни интересни нали?  Wink Та така, ще се сдобрят, но после пак ще се разделят, обаче и това не е за дълго.... Laughing
didoka45, добре дошла! И аз скоро открих темата.  Hug

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 23:19 от hrista

# 112
  • София
A, имам и втора молба. Някой може ли да ми обясни защо Айноа не разкаже на някого за изнудваческата гад и да се отърват от него, ами само се страхува и изпълнява?  newsm78

Скрит текст:
Няма на кого   Wink Пази баща си от всякакви неприятности и не иска да създава проблеми на кораба, Улисес и Гамбоа виждаш в какви отношения са... останалите са второстепенни герои. Освен това нали заплаши, че ще убие Валерия, та сега Айноа съвсем не смее да гъкне Peace Няма да издавам тайни, гледай си сериала, Гамбоа е много сложен образ  Wink

От 3-ти сезон ми остава още 9 епизод, след това се присъединявам към тръпнещите в очакване на новите серии  Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 16:31 от -=Деси=-

# 113
Някой ако е схванал каква е тайната на Улисес, ще ме светне ли тук или на лични,
че въобще не мога да загрея.. Изгледах 5ти епизод на трети сезон току що, но не ми стана ясно.

# 114
  • София
Някой ако е схванал каква е тайната на Улисес, ще ме светне ли тук или на лични,
че въобще не мога да загрея.. Изгледах 5ти епизод на трети сезон току що, но не ми стана ясно.

Изгледай 6-ти и 7-ми, в 7-ми доста ще ти се проясни, но мисля, че има да се доразгадава още  Peace

Момичета, понеже в руския сайт не пише, кога се очакват субтитрите на руски на 10-ти епизод?

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 17:08 от -=Деси=-

# 115
Много благодаря, аз бях решила, че съм пропуснала/недогледала нещо  Laughing
  bouquet

# 116
  • София
На мен на моменти ми се струва, че сценаристите просто забравят за някои неща  Wink. Примерно (който не е гледал 6 епизод на 3 сезон, да не чете)

Скрит текст:
Макс настоява неговите хора да се качат на кораба. Капитанът се оправдава, че на кораба има място само за 40 души, а те в момента са толкова, затова не могат да вземат повече хора. Тогава Макс поставя условието, че той ще замине вместо Айноа. Обаче някак си на сценаристите им е убягнало, че в 5-ти епизод лошите убиха един член на екипажа и де факто в момента са 39 човека и спокойно могат да качат и Макс, без да оставят Айноа или Улисес  Peace

# 117
  • До морето :)
-=Деси=- ,
Скрит текст:
Айноа/Улисис остават като гаранция, че ще се върнат за другите хора от сградата.

# 118
  • София
-=Деси=- ,
Скрит текст:
Айноа/Улисис остават като гаранция, че ще се върнат за другите хора от сградата.

Да, но
Скрит текст:
нали първоначално Макс настояваше да го вземат на кораба, без да остава никой вместо него в хотела, после се стигна до тази "размяна с гаранция"  newsm78

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 17:54 от -=Деси=-

# 119

Да, но
Скрит текст:
нали първоначално Макс настояваше да го вземат на кораба, без да остава никой вместо него в хотела, после се стигна до тази "размяна с гаранция"  newsm78

Скрит текст:
Макс никога не е бил съгласен с това, доколкото помня.  Thinking Винаги е искал някой да остане в хотела за гаранция.

Общи условия

Активация на акаунт