Корабът / El barco - 2

• 35 452
  • 570
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Момичета, изгледах сериала до 5-ти епизод (толкова успявам с човечето), но не схванах нещо  Sad
Скрит текст:
В първи сезон намериха черната кутия, прослушаха записите и разбраха координатите на сушата. Сега в 5-ти епизод (с хотела) изведнъж се оказа, че не знаят координатите и ще разчитат на хората от хотела. Аз ли изпуснах нещо или те нещо са се объркали?  newsm78

Последна редакция: нд, 06 яну 2013, 12:36 от -=Деси=-

# 91
Деси:
Скрит текст:
Те откриха черната кутия, но нямаха подходящата апаратура, за да определят координатите на земята, над която е прелетял забелязалият я самолет. През втори сезон едни хора ( "корабокрушенците") се опитаха да им вземат кутията, но не успяха. Тогава Хулия каза, че е по-добре да се лутат без посока, отколкото онези хора да открият земята преди "Полярна звезда".  Тогава се разбра, че тези, "корабокрушенците" имат техническата възможност (подходяща апаратура) да определят точните координати.

# 92
  • София
hrista, мерси  Hug

Скрит текст:
Този момент с подходящата апаратура съм го проспала  ooooh!

# 93
-=Деси=-
Скрит текст:
пропуснала си едни от най-важните епизоди. Изтегли си отново първите епизоди на 2 сезон, защото те имат връзка с тайната на Улисес, проект "Александрия" и т.н.

# 94
  • София
-=Деси=-
Скрит текст:
пропуснала си едни от най-важните епизоди. Изтегли си отново първите епизоди на 2 сезон, защото те имат връзка с тайната на Улисес, проект "Александрия" и т.н.

Мерси  Hug Явно съм проспала само този момент/реплика, защото от 2-ри сезон не съм гледала само един-единствен епизод (баш тогава раждах Mr. Green). Нищо чудно обаче точно той да е бил най-важният, трябва да видя кой е и да го гледам  Hug

Допълвам се: оказа се абсолютно права   bouquet Hug
Скрит текст:
Изпуснала съм 2-ри епизод, където става ясно какво става след прострелването на Улисес, явно целият епизод е посветен на него  Peace

Последна редакция: нд, 06 яну 2013, 18:44 от -=Деси=-

# 95
На 10 януари...
КОРАБЪТ...
ДОСТИГА ЗЕМЯ
!

# 96
  • София
Супер!!! Те уж го излъчиха в анонса на 2-ри или 3-ти епизод, но показаха съвсем друго  Simple Smile

А как се казва този русичкият актьор?

# 97
  • Ямбол
Здравейте на всички HugПреди няколко дни започнах сериала,но бързо наваксвам Laughing Crazy
Страхотен е,всеки епизод е вълнуващ Simple SmileМного харесвам Улисес и Айноя Heart Eyes

# 98
Присъединявам се към върлите фенове на сериала. Открих го едва преди няколко дни, но вече почти изгледах първия ссезон, просто не мога да спра! Simple Smile С този темп, съвсем скоро ще ви настигна.  Peace

# 99
  • София
Присъединявам се към върлите фенове на сериала. Открих го едва преди няколко дни, но вече почти изгледах първия ссезон, просто не мога да спра! Simple Smile С този темп, съвсем скоро ще ви настигна.  Peace

Направо ти завиждам, че тепърва ще се наслаждаваш на сериала  Wink Ние чакаме новите серии, а те ги пускат толкова бааавно  Sad

# 100
Супер!!! Те уж го излъчиха в анонса на 2-ри или 3-ти епизод, но показаха съвсем друго  Simple Smile

А как се казва този русичкият актьор?

Отчето с очилата или този новият? Новият който играе Макс се казва Jan Cornet, другият е Bernabe Fernandez.

# 101
  • София
Здравейте на всички HugПреди няколко дни започнах сериала,но бързо наваксвам Laughing Crazy
Страхотен е,всеки епизод е вълнуващ Simple SmileМного харесвам Улисес и Айноя Heart Eyes
Ъхъ Hug

# 102
  • Ямбол
Ъхъ Hug
JoyНелии,таз Айноа ли е,Айно или *айноа ooooh!Баси,тоз испански ми взе акъла hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 22:56 от contessa24

# 103
  • София
Айноа Peace

# 104
  • Ямбол
Ъхъ,и аз така чувам,ама скапан превод ooooh!Мерси,Нели Hug

Общи условия

Активация на акаунт