Корабът / El barco - 2

• 35 429
  • 570
  •   1
Отговори
# 75
  • София, родом- Силистра
 Субтитри за El barco 03x09:
http://www.addic7ed.com/serie/El_Barco/3/9/La_energia_que_mueve_el_mundo
 Party

# 76
  На преводачите   bouquet  bouquet  bouquet
Аз го гледах с руските субтитри, от нетърпение.  Crazy  Леле, не съм си и представяла...Гледам една серия по 3 пъти.  Crazy Първо на испански (все едно без звук  Laughing ), после на руски ( с малко изключения,  разбирам всичко) и накрая на български ( друго си е на роден език).  ooooh! ooooh! ooooh!
Тц-тц...толкова да нямам търпение...Какво му има на този сериал (или на мен  Wink )?

# 77
  • Стара Загора
Здравейте  Hug!
Деси Hug,добре дошла сред нас!
hrista Hug да те успокоя и аз като теб гледам по 3 пъти вс.серия Joy Joy Joy.
denizaet Hug,мерси за линка със субт.на 9 еп.!
Благодаря на екипа преводачи за поредната серия на любимият сериал smile3525 smile3525 smile3525!

Весело посрещане на Новата година ви желая!

# 78
  • София
Боровинка, благодаря!  Hug Добре заварили  Simple Smile

Започнах да гледам трети сезон (доколкото ми позволява малкото човече). Страшно не обичам дублираните филми, но руският сайт ми зарежда много по-хубаво от българските, така че ще трябва да се примиря  Simple Smile Браво на преводачите, че успяват да се преборят с руските субтитри, като слушам дублажа - руснаците превеждат доста фриволно  Tired

# 79
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА Hug Hug Hug

# 80
  • España (Плевен)

# 81

В този сайт пише,че 10 серия ще излезе на 10.01.2013г.ако правилно съм разбрала.

# 82
  • Стара Загора
                                       ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

# 83
nqkoi moje li da mi dade subtitri za 8mi epizod

# 84
# 85
  • София
  Честита Нова Година и от мен  Simple Smile
  Последните седмици изгледах цялото сериалче дотук, много ми хареса, но сега започва чакането на нова серия и превод. Ще се радвам да мога да чета и пиша във вашата темичка и аз  Simple Smile

# 86
Здравейте на всички!Записвам се при вас с много голям интерес:) Този филм ми е взел душата-направо го обожавам!!!Искам да ви помоля за малко помощ-изтеглих субтитрите за епизод 8,но по никакъв начин не тръгват.Аз съм с KM-player.От къде ли не търсих,но едните не се разархивират,а другите просто са в още по-непознат файл.Много искам да изгледам този епизод,но заради субтитрите немога.Моля дайте линк за други субтитри ако може.Благодаря!

# 87
  • Стара Загора
Aila Hug, Emiliq86 Hug,добре дошли!

Ето субтитрите за 8 еп.от два др.линка.Аз също съм с КМ плеър - от докса си ги бях свалила и нямаше проблем,вървяха си.

http://bg.podnapisi.net/bg/el-barco-2011-%D1%81%D1%83%D0%B1%D1%8 … 80%D0%B8-p2149477

http://dox.abv.bg/files/dw?a=7ea1c7caf6

# 88
Благодаря ти borovinka 123!Изгледах и 8-ми и 9-ти епизод днес:) Нямам търпение за следващия  Grinning Хубава вечер на всички! Hug

# 89
ot nikyde ne moga da gi isteglq i 3te saita koito mi dadohte ne mi dawa da gi swalq ot dox-a mi kazwa che nqma nikwi subs tam w dr 2 ne mi otwarq nishto ;ss

Общи условия

Активация на акаунт