Корабът / El barco - 2

• 35 421
  • 570
  •   1
Отговори
# 60
  • София, родом- Силистра
http://www.addic7ed.com/serie/El_Barco/3/8/Quien_es_quien? вече и за 8 епизод.

# 61
  • Стара Загора
 denizaet  Hug,благодаря за линка    bouquet!

Последна редакция: пт, 21 дек 2012, 15:28 от borovinka123

# 62
  • Стара Загора
Това е публикувано снощи на сайта на Антена 3 ,напред е ,за 10 еп.,мисля,затова  в спойлер го слагам Hug
Скрит текст:
Става още по-заплетено  ooooh!
http://www.antena3.com/series/el-barco/avance-el-barco/barco-lle … 012122000192.html

А това е текста под трея ,превода е с гугълчо Grinning,но се разбира:

След 132 дни в морето, North Star накрая незрящи земя. Капитан дава поръчки, без спиране, за по-малко от час малката експедиция, за да дойде на брега напълно оборудвани, за да се гарантира, че е защитена територия.

Де ла Cuadra, Саломе, Макс, AINHOA, Пити, Вилма и Чо подготвят своите раници готова да изследва континента. Гамбоа подготвени, но Макс го спира веднага: той няма да падне на земята, да останат на борда, за да наблюдава лицето, и двамата знаем, не се получи по всяко време на Полярната звезда. Кой е този човек, който може да развали Макс проект?

При проверка на острова, Макс открива, че те са оставили съобщение, написано в камък: "Ти ще умреш". Опитайте се да скрие това, което той е открил със странното усещане, че някой гледа, докато го правят. Очевидно ще трябва да работят усилено, за да изпълни функцията, поверено му да го Александрия в проекта: преживелият екипажа на Полярната звезда.

Междувременно, Bubbles направи нов приятел: любящ папагал, наречен Петър, и които могат да го говорят. Изглежда, че говори на френски, за да не се повтарят "към Полярната звезда." Джулия не мога да повярвам, North Star е името на един от корабите шест проекта Александрия. Шхуна идентичен с Полярната звезда и руски кораб, който Гамбоа се взриви. Ли са оцелели? Ще се затвори и безопасно?

Ето и снимки

# 63
Аз гледам филма тук....и чакам превод на епизод 10 Hug

http://www.kinolubim.ru/2012/%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%B … E%D0%BD-online/2/

# 64

Ехаа, браво на теб!   bouquet

# 65
  • София
Здравейте!  Hug
Най-накрая догледах ІІ сезон и се надявам да ме приемете в тази прекрасна тема   bouquet Попаднах на вас съвсем случайно, когато търсих информация за актьорите след като изгледах впечатляващите "Интернатът" и "Хората на Пако", и много се радвам, че "открих" и този сериал   Simple Smile. Следях го по ANX, но те не показаха последните две серии, затова ги намерих в Интернет и съм много благодарна на хората, които положиха невероятния труд да направят превода на български и да качат последните епизоди във VBOX   bouquet Досега не смеех да чета и да пиша, за да не прочета нещо предварително и после да не ми е интересно  Peace Не съм чела и първите странички, защото от поста на Боровинка разбрах, че вече обсъждате и трети сезон, който още не съм гледала, но ще се възползвам от линкове и ще се включвам по-активно Hug От 2 сезон някои неща ми останаха недоизяснени ("образът" на капитана на стената в стаята на Пити и Вилма, съдбата на червената папка и някои други), но предполагам, че развитието предстои в 3 сезон, направо нямам търпение да започна да го гледам  Simple Smile

# 66
Здравейте и от мен. Темата е супер. Благодаря   bouquet.
И аз станах луд фен на този сериал.

# 67
мацки,субтитри за седми епизод може ли някой да ми даде  bouquet

# 68
мацки,субтитри за седми епизод може ли някой да ми даде  bouquet

Приятно гледане: http://www.addic7ed.com/serie/El_Barco/3/7/La_Boda

Аз, пък чакам с нетърпение субтитри за еп.9 Praynig

# 69
  За 9 еп. много се забавиха субтитрите. В руския сайт трябваше да са готови на 25-26, но уви още не са. 

# 70
Да, няма ги още. Запразнили са руснаците... Wink   Wine Glass beer3 cheers eat lalalala
 Да изтрезняват по-бързо, че нямаме търпение.  Wink

# 71
Девета серия вече я има с руски субтитри. 

# 72
  • София
Супер!   bouquet
А знае ли се вече колко серии ще бъде 3-ти сезон?  newsm78

Момичета, ако имате нужда от помощ с руския - казвайте, ще помагам с удоволствие  Hug

# 73
Деси, аз определено имам нужда от помощ с руските субтитри Sad. Силно се надявам да ги направят на български, че иначе е голямо мъчение  Praynig

# 74
След като излязат руските субтитри, българските са готови до два-три дни.

Общи условия

Активация на акаунт