Корабът / El barco - 2

• 35 552
  • 570
  •   1
Отговори
# 375
Извинявам се много за латиницата, не знаех.няма да се повтори Embarassedи много благодаря за информацията и бързото реагиране Simple Smile

# 376

Има субтитри и за втори епизод.Сериала е интересен.

http://submatrixs.ovo.bg/load/1

Мерси.  Hug Ще му дам шанс и на него.

п.п. Сега се зачудих, като разбрахме, че сериалът ще свършва как всички веднага започнахме да говорим за това, как евентуално финалът няма да ни хареса. Но нека го погледнем от друга гледна точка. Кога сме гледали сериал от Антена 3, който да е с лош край? Аз поне не помня, а ако има такъв едва ли "Корабът" ще е другото изключение. Ако хората от екипа не са имали намерение да правят още един сезон (понеже всичко това се преобмисля предварително) е нормално да са направили добър край (най-много с вратичка). А ако имаше толкова много още за развиване нямаше да го оставят за последния епизод, а всички останали щяха да се развиват по-бързо. Всички виждаме колко е бавно действието напоследък. Аз лично си оставам с високите очаквания за финала.  Peace

# 377
Гледах първи епизод на  Luna, El misterio de Calenda и ми хареса много. Очаквах обратното, но явно  си намерих филм, с който да преодолявам края на Корабът.
Вярно е че няма лош финал, който да са направили от Антената, обаче все пак смятам, че е рано да приключват със сериала. Може би рейтинга е паднал доста след като Марио не се появява, обаче на мен продължава да ми харесва и без него, така че това не е причина, за да свърши. До последно ще се надявам да не свършва, макар че всичко е решено

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 17:08 от illlzy

# 378
@fen4eto123

За мен има поне два сериала чийто край не ми хареса: това са Защитените(Los Protegidos)и на Толедо (Toledo). Тва е лично мнение разбира се. Simple Smile Иначе бях чел , че създателите на сериала са знаели , че може и да няма 4-ти сезон и затова са направили затворен финал на сериала(какото и да значи това, ще видим след 2 седмици.) Особено един 14-ти епизод беше епизодът който най-ми хареса досега от този сезон и то основно заради връщането в миналото и други неща който няма да издавам.

@illlzy

Сериалът си струва радвам се , че ти е харесал първия епизод. Simple Smile Сряда започва втори сезон състоящ се от 8 серии. Лично аз очаквам вторият сезон да е по-силен от първия , но почти съм сигурен , че рейтингите ще са по-слаби от рейтингите които правеше сериалът през първия си сезон.

# 379
Рейтингът няма значение... Наистина ми хареса особено момчето, което постоянно й дава шала има нещо много загадъчно в него. И Толедо ли е свършил понеже аз бях стигнала до последния епизод и така и не го гледах (както и Защитените) и си мислих, че ще има продължение...

# 380
  • София
"Толедо" има само един сезон от 12 серии, нали?  newsm78

# 381

Не, 13 са. И аз лично останах долу/горе доволен от финала. Не беше съвсем отворен.

# 382
  • София

Не, 13 са. И аз лично останах долу/горе доволен от финала. Не беше съвсем отворен.

Добре че попитах, благодаря  Hug Сега намерих един торент с всички епизоди, че в сайта, в който гледам он-лайн са само 12  Tired

# 383

Добре че попитах, благодаря  Hug Сега намерих един торент с всички епизоди, че в сайта, в който гледам он-лайн са само 12  Tired

В замунда ги има всички с български субтитри, но поотделно.

# 384
Здравейте на всички  Hug Много ми е криво,че няма да има поне още един сезон на филма,но наистина в началото ми беше по-интересно.Надявам се на финала да покажат Улисес,защото така някак не ми се връзва.Все пак е един от главните герои и ще е много тъпо без него.

# 385
извинете,но това нали е тема само за Корабът, защо се коментират други испански сериали и филми.Не мисля че е редно така,аз влизам в темата да чета за корабът,а то половина стпраници пишете за други филми.
Има си тема за испански филми.

# 386
извинете,но това нали е тема само за Корабът, защо се коментират други испански сериали и филми.Не мисля че е редно така,аз влизам в темата да чета за корабът,а то половина стпраници пишете за други филми.
Има си тема за испански филми.

От край време в тази тема са се обсъждали и други испански сериали. А и не само тук. Даже съм изненадан от коментара ти.

# 387
  • София
А защо да обсъждаме сериали в темата "Испански филми"? Аз филмите не ги харесвам и не ги гледам  Tired

# 388
Дами, може ли линк на 13 - ти епизод, извинявам се, но при мен нещо не се получава Embarassed

# 389

Общи условия

Активация на акаунт