Корабът / El barco - 2

• 35 530
  • 570
  •   1
Отговори
# 390
# 391
15-ти епизод вече е публикуван в руския сайт, но субтитри за 14-ти епизод все още няма.

# 392
  • София
15-ти епизод вече е публикуван в руския сайт, но субтитри за 14-ти епизод все още няма.

Предполагам защото беше обявен за утре, явно преводачите не са готови  Peace

# 393
Момичета за 8 епизод немога да намеря субт.
Тези които свалям неотговарят.

# 394
  • Плевен
Субтитрите за 14 епизод  Laughing

http://dox.abv.bg/files/dw?a=45f99d883f

# 395
# 396
На  Pinelopi, добри са Peace

# 397
  • София

Мерси, тегля  Peace Не са много грамотни, но хиляди благодарности за труда   bouquet

Само на мен ли ужасно ми затъпя този сериал?   ooooh!

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 02:42 от -=Деси=-

# 398

Мерси, тегля  Peace Не са много грамотни, но хиляди благодарности за труда   bouquet

Само на мен ли ужасно ми затъпя този сериал?   ooooh!

До сега ги превеждаше от руски, а сега май по слух ги е правила, може затова да има пропуски, но са много по-добри от субтитрите преведени с гугъл.

И на мен ми става безинтересно, особено се изнервям на капитана като вземе да изпада в едни размисли ooooh!
Но задължително ще гледам до края.

# 399
  • София
Под "неграмотно" имах предвид чисто правописни и пунктуационни грешки. Не е кой знае какво, но просто дразни  Tired Иначе като превод предполагам, че са на много високо ниво  Peace

Аз ще догледам сериала от чисто спортна злоба, определено не го чакам с нетърпение, толкова блудкаво стана  Tired

# 400
Аз вече даже не знам като какъв да си го определя. Ужасно тъп или много интересен.  #Crazy Толкова добре замислени идеи, а на моменти просто ужасно изпълнение. В момента, в който добавиха думата "нацист" очакванията ми рязко се вдигнаха. Дори си мислех, че около тях ще завъртят нещо доближаващо се като интерес, както в "Интернатът". Ама не! Сякаш сценаристите твърдо са решили да си провалят добрите идеи.

# 401
Ако се вгледате
Скрит текст:
в къщата на острова
и забележите бялата като решетка по средата на хола и се вгледате в тази решетка ще забележите множество свастики.  В хотела мисля , че пак беше някаква мозайка под формата на решетка или нещо такова пак имаше свастики.  Grinning Не знам сценаристите кво искат да ни кажат с тва , но тва е още от Интернатът имаше и такива споменавания и в Хората на Пако така че не знам какво точно целят с тия свастики.

# 402
Просто нацистите са удобни за лоши персонажи.  Grinning

# 403
Вече се почудиха какво да измислят...сега и нацисти  Laughing

# 404
  • София
Аз вече даже не знам като какъв да си го определя. Ужасно тъп или много интересен.  #Crazy Толкова добре замислени идеи, а на моменти просто ужасно изпълнение. В момента, в който добавиха думата "нацист" очакванията ми рязко се вдигнаха. Дори си мислех, че около тях ще завъртят нещо доближаващо се като интерес, както в "Интернатът". Ама не! Сякаш сценаристите твърдо са решили да си провалят добрите идеи.

Подкрепям с две ръце!  Peace

TheVankata, мерси  Simple Smile В хотела бях забелязала, но в къщата - не, сега погледнах - наистина е така. Явно темата за нацистите е много благодатна Peace, но едва ли ще се развие повече. В "Интернатът" беше съвсем на място, а в "Корабът" се появи просто от нищото Tired Но явно сценаристите имат някакви съображения, за да ги включват почти във всеки сериал  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт