Корабът / El barco - 2

• 35 509
  • 570
  •   1
Отговори
# 405
Другият четвъртък - ФИНАЛЪТ НА СЕРИАЛА! Колко бързо дойде чак не мога да повярвам.  Shocked Rolling Eyes

Та за 15 епизод:

Скрит текст:
Раниха Валерия!  Cry Моментите с нея и Хулия ме разчувстаха особено когато Валерия даде името Хулия на острова... Sad Доста ме трогна и момента когато момичето каза : "Гамбоа ще ни спаси!", а всъщност Гамбоа нямаше възможност да помогне... Дано Валерия не умре в последния епизод.  Praynig
Според мен този сандък който падна от самолета е пратен от МАРИСА(майката на Айноа и Валерия). Винаги съм си мислел , че е жива, НО едва ли ще можем да разберем наистина ли е така...

# 406
  • София
Ауу, много бързо  Tired Завиждам ти, че ще го гледаш веднага. Аз чакам субтитрите на 15-ти епизод, уж ги обещават за 21-22 февруари, дано бързо да преведат и 16-ти, няма какво да отлагат.

Прочетох това за 15-ти епизод, защото вече не ми е много интересно какво ще се случи.
Скрит текст:
Много тъжно   Tired  За майката и аз имам това усещане още от самото начало, пък може и да покажат нещо. Най-много да се окаже, че и тя е в основата на "Александрия"  Grinning

# 407
Скрит текст:
Аз мисля, че Улисес кражеше с самолета и той е пуснал сандъка ( в него имаше и булченска рокля все пак  Heart Eyes

# 408
Здравейте и от мен!
Поне към края да се включа.
Край на "Корабът", има ли възможност да е само на този сезон?! Не може толкова неща да се случат и да загатнат за още толкова, а да има само още един епизод. Според мен е свързано или с финансови проблеми на продуцентите или с нещо друго непредвидено. А относно сценария, аз пък си мисля, че света не е изчезнал , а някак си ги заблуждават да се въртят в омагьосан кръг . Не може постоянно да им "подхвърлят  запаси, от къде идват те... Как имат постоянно кока - кола  ooooh!
Както казах или нещо непредвидимо се е случило или не са си до измислили този път сценария, много неща нямат логично обяснение , а просто се случват , като изчезването на Улисес .
На мен лично Интернатът много ми хареса, обичам филми със намеци от времето на нацистите. Може ли да ми препоръчате друг подобен филм, но със заснети всички серии.  Simple Smile
И все пак "Корабът" за мен остава една добре замислена история, с неочакван край (поне се надявам) Simple Smile

# 409
Здравейте и от мен!
Поне към края да се включа.
Край на "Корабът", има ли възможност да е само на този сезон?! Не може толкова неща да се случат и да загатнат за още толкова, а да има само още един епизод. Според мен е свързано или с финансови проблеми на продуцентите или с нещо друго непредвидено. А относно сценария, аз пък си мисля, че света не е изчезнал , а някак си ги заблуждават да се въртят в омагьосан кръг . Не може постоянно да им "подхвърлят  запаси, от къде идват те... Как имат постоянно кока - кола  ooooh!
Както казах или нещо непредвидимо се е случило или не са си до измислили този път сценария, много неща нямат логично обяснение , а просто се случват , като изчезването на Улисес .
На мен лично Интернатът много ми хареса, обичам филми със намеци от времето на нацистите. Може ли да ми препоръчате друг подобен филм, но със заснети всички серии.  Simple Smile
И все пак "Корабът" за мен остава една добре замислена история, с неочакван край (поне се надявам) Simple Smile

Мисля, че не си следяла достатъчно добре сериала. А като "Интернатът" няма втори.  newsm20

# 410
  • Стара Загора
Здравейте на финалната права и от мен wavey!

Изгледах най-после 13,14 и 15 еп.  Simple Smile.Не знам как ще развият толкова  заплетени истории в последният епизод ooooh!.Все си мисля,че ще оставят един отворен финал ,но ще стане ясно в четвъртък.
Скрит текст:
А за сериите-13 беше напълно излишна  с тия ледове  насред пътя за острова-как така изникнаха,не разбрах Rolling Eyes.И как след като се озоваха в едно затворено от ледове място,успяха да се измъкнат ,вие разбрахте ли Rolling Eyes?Може би идеята на тоя еп.беше отстъплението на Гамбоа-това,че даде папката на капитана и разказа за дъщеря си.
Мн.непонятно ми беше държанието на Айноа и Пити в къщата на острова-14 еп.При цялото напрежение,докато разберат,че няма никой ,как пък така най-спокойно се къпаха във ваната и се майтапеха #Crazy?
Неочаквано държанието на Пити-хареса ми,това,че се представи за Гамбоа,но мн.кофти го извъртяха в 15 еп.-дано не го жертват и него на финала ooooh!.
В 15 еп.доколкото разбрах Макс каза на Айноа,че я обича.Но тя кой обича ми е загадка -вярно каза на Улисес,че е пред очите и ,но май и към Макс не е безразлична..Да видим и там накъде ще ги завъртят.
Мн.ми стана тъжно и на мен за Валерия-как най-малката пострада  Sad..мн.жалко.Дано да я спасят.Четох в резюмето за последният еп.,че Макс и Улисес се отправят към кораба да вземат медицинските принадлежности на Хулия за да я оперира най-вероятно.А те са в надпревара за сърцето на Айноа.И Макс казвал някои истини-какви ли?!
Улисес къде  беше 3 серии -чудна работа newsm78?!
А тоя Александър  е голям гадняр-жестоко постъпи с Гамбоа и дъщеря му-да си призная ми дожаля за Гамбоа в тоя момент кога видя дъщеря си.Аз между другото чак сега разбрах,че проекта е кръстен на него(на Александър) Joy Joy Joy.
И последно -каква се оказа тя-Хулия е предала Роберто за папката ooooh!,после пък му казва да бяга и сега я гризе съвестта.
Това за сандъка и майката на Айноа ,не ми беше хрумвало.Нямам идея откъде може да е,но вътре бяха някои вещи на екипажа май.
Мн.въпроси и предположения,мн.неизвестни,едно е сигурно -чака ни екшън  в 16 еп. и дано финала не ни разочарова Grinning.

Последна редакция: нд, 17 фев 2013, 18:28 от borovinka123

# 411
borovinka123, да много въпроси и "възли" оставиха за разплитане...Да видим как ще ни изненадат? Дано да е приятно! Praynig
Що се отнася до въпроса ти за
Скрит текст:
ледниците, мисля, че си гледала серията без превод, защото Хулия разясни на капитана своята теория, а именно, че ледниците от полюсите са се разбили на малки парчета, които  плуват из цялото водно пространство. За сцената във ваната и аз съм на мнение, че не си е много на мястото и беше  нелогична, ама "секс" трябва да има... Mr. Green Wink Този филм, според мен си е чисто тийнейджърски, та е нормално да има такива нелогични флиртаджийски сцени, от рода на"аз ти се натискам, ама не искам"  Wink Laughing  
-=Деси=- ,
Скрит текст:
Това ще е голям майтап, ако майката на Валерия и Айноа се появи... Laughing Д-р Хулия да му мисли... Wink Grinning Все, пак си мисля, че това няма да си случи.  Peace
, по-склонна съм да мисля като add88
Скрит текст:
Според мен Улисес се е свързал с някакви други хора, заедно с Мирамар и сега им пращат помощ.
А, бе че ще ги победим лошите, то е ясно, ама дано финалът да е добър, в смисъл на качествен и логичен, та да не ни е яд после... Wink

# 412
Vanka
Скрит текст:
Видях ги и аз тия свастики в къщата ама прегледах пак няколко сцени с хотела и не видях нищо.  Grinning А доколкото ми стана ясно, целия този проект е замислен още по нацистко време, та е нормално да си сложат тук и там отличителните знаци.  Grinning

# 413
Скрит текст:
Къде ги виждате тия свастики?   Simple Smile Аз в къщата видях само една декорация, тип решетка за която може да се каже, че има...ама другаде не видях. Кажете в коя минута от видеото сте го видели?

# 414
Скрит текст:
Къде ги виждате тия свастики?   Simple Smile Аз в къщата видях само една декорация, тип решетка за която може да се каже, че има...ама другаде не видях. Кажете в коя минута от видеото сте го видели?

И аз само там ги видях.  Grinning

# 415
  • София
За ледниците
Скрит текст:
Каквато и теория да разви Хулия, абсурдно е да се премести такава огромна маса (още повече стената) за няма и седмица  Wink
Пити и Айноа
Скрит текст:
Това във ваната и мен много ме издразни. Като за капак после и с Макс спаха супер спокойно  ooooh!
hrista, шегувах се, разбира се, но този сериал е пълен с изненади  Simple Smile

За свастиките: 4 епизод на 3-ти сезон, 00:31:58 минута. Среща на Хулия с дядото и Рамон в коридора: кафявата решетка зад гърба на Рамон е с такива символи (това е решетката от лявата страна на бара, после пак я показват доста често, примерно на 3-та минута на 5 епизод я дават в цял ръст зад гърба на Валерия)  Peace Всъщност, май всички решетки в хотела са такива, в 11-ти на 00:40:27 зад Паломарес има една на стената  Peace Явно като ти се набие веднъж в очите, после ги забелязваш без проблем  Wink

Последна редакция: пн, 18 фев 2013, 08:59 от -=Деси=-

# 416
  • Стара Загора
hrista ,аз гледах уж с превод 13 еп.,но това явно съм изпуснала.Имаше доста пауза между субтитрите и сцените,нещо ми  се разминаваха.Но и това да е обяснението ми се вижда и на мен абсурдно Grinning.Карай ,поне разбрах какво е-благодаря ти Grinning  Hug.
Скрит текст:
Обаче си мисля и аз,че има друг(и) остров(и) някъде,както беше предположил някой по-напред в темата,извинете ,не помня кой Embarassed.Но тоя самолет идваше от някъде другаде и прелетя над кораба,а трябва да е излетял от земя,нали Rolling Eyes?
Да пускат и 16 еп,че да мирясам най-после Laughing Laughing Laughing..

# 417
  • Berlin
А не може ли да е излетял от самолетоносач?  Laughing Или някакъв такъв голям кораб с писта или то става само за бойни самолети. Rolling Eyes

# 418
  • Стара Загора
А не може ли да е излетял от самолетоносач?  Laughing Или някакъв такъв голям кораб с писта или то става само за бойни самолети. Rolling Eyes

Скрит текст:
Не знам,сигурно може.Не се бях сетила за това  Grinning Grinning Grinning

# 419
Деси, и аз се питах същото за
Скрит текст:
ледниците. Как   така бързо доплуваха там? Що се отнася до свастиките сега ще видя и аз, че ме заинтригувахте.  Simple Smile Значи, имат материал за един много интересен финал. Дано не го "прецакат"!
abs , и на мен ми хрумна идеята за самолетоносача. Но, дано има още едно парче земя. По-интересно ще е.  Praynig

Аз, пък се чудя
Скрит текст:
дали ще се разбере, на финала, кои са другите кораби? Имам  Crazy теория , че може да запазят националностите им в тайна, защото и друга държава може да закупи правата за заснемането на този филм. Както, например "Женени с деца" се заснема в български вариант, "Сексът и градът" - в турски и т.н. Та, ще е нелогично, ако Китай започне да снима този сериал, а пък да няма китайски кораб, в тази версия  Laughing  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт