Корабът / El barco - 2

• 35 482
  • 570
  •   1
Отговори
# 450
Оооо мерси, Деси!Ние упорито се борим с грипа и явно затова съм ги пропуснала   ooooh!

# 451
Днес е финалът... Дано е запомнящ се и да послужи за епичен край на сериала.  Praynig Simple Smile

# 452
Дано да е хубав.Кога минаха две години....

# 453
Дано да е хубав.Кога минаха две години....

Остаряхме с тоя сериал ей...  Joy Joy Joy

# 454
Много неочаквано дойде този финал.Никак не ми се иска да свършва.Сега само си мисля дали ще измислят нещо по-добро

# 455
Много неочаквано дойде този финал.Никак не ми се иска да свършва.Сега само си мисля дали ще измислят нещо по-добро

На мен примерно ми беше доста по-гадно като свършваха Защитените или пък Толедо. Тук даже се радвам , че финалът дойде скоро-скоро, защото следващият сезон щеше да е най-слабия от всички по мое мнение.

# 456
Не знам аз все си мисля, че имаше какво още да предложат.Идеите им са много добри и напоследък имам чувството, че новите сериали не са на нивото на Интернатът,Корабът и Защитените.А как беше финалът на Защитените?

# 457
Не знам аз все си мисля, че имаше какво още да предложат.Идеите им са много добри и напоследък имам чувството, че новите сериали не са на нивото на Интернатът,Корабът и Защитените.А как беше финалът на Защитените?

По-добър от очакваното и тогава ми беше къде-къде по-тъжно и гадно , че свършва отколкото сега. Нищо против Корабът , но ако бяха продължили да поддържат нивото от първи сезон, сега щяхме да гледаме финал на сезона , не на сериала. Wink

# 458
Да тук си абсолютно прав трети сезон не беше на нивото на първи, но аз си мисля че ниският рейтинг се дължи на отсъствието на Марио.

# 459
Да тук си абсолютно прав трети сезон не беше на нивото на първи, но аз си мисля че ниският рейтинг се дължи на отсъствието на Марио.

Не само на това се дължи рейтинга според мен. Просто сюжетът не претърпя почти никакво значимо развитие последните епизоди. Пък и силната конкуренция в същия часови пояс даде своето отражение.

# 460
Както и да е сега можем да се надяваме финалът да е добър, защото ако не го дължат на феновете то поне го дължат на себе си заради сериозната работа по първите два сезона.Мога да ти пожелая приятно гледане.

# 461
Както и да е сега можем да се надяваме финалът да е добър, защото ако не го дължат на феновете то поне го дължат на себе си заради сериозната работа по първите два сезона.Мога да ти пожелая приятно гледане.

Освен да ти пожелая същото не виждам какво друго да направя вече. ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ НА ВСИЧКИ!!!  Mr. Green Heart Eyes

# 462
А на мен най-тъжно ми беше като свърших "Интернатът". Това е сериалът, който завинаги ще си остане най-добрия. Гадно ми беше и за "Физика или химия", а така като се замисля, че вече дойде финала на "Корабът" със сигурност, колкото и минуси да имаха последните епизоди, пак ще ми гадно. Не се радвам, че ще свърши, но определено не трябва и да продължи. Някои филми и сериали просто трябва да имат край в точно определяния момент иначе се разваля цялостната представа.

# 463
Пропуснах Интернатът  Embarassed ... Даа на мен чак ми се ревеше като свърши, а го гледах без субтитри защото не ми се чакаше вече. Поне там финалът беше горе-долу добър.  Heart Eyes Stop

# 464
Пропуснах Интернатът  Embarassed ... Даа на мен чак ми се ревеше като свърши, а го гледах без субтитри защото не ми се чакаше вече. Поне там финалът беше горе-долу добър.  Heart Eyes Stop

Според мен беше повече от добър. Не остана нищо недоизяснено, идеите бяха страхотно развити... Абе просто нямам оплаквания.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт