Корабът / El barco - 2

• 35 459
  • 570
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Днес ли е последния епизод?? Че как ще успеят да докарат сносен, не добър, а сносен финал?? Ще стане като с изгубените накрая. Тупа- лупа, отгоре отгоре всичко , колкото да свърши. Ще вземат да го направят края как примерно цялата тази група е участвала в някакъв експеримент, и всички са добре, лежащи в лаборатория, а това което се случва, е просто сън, част от експеримента. Или пък нашите избиват лошите и остават да си живеят на острова.
 Другия вариант е, да са ги лъгали, че края на света е дошъл, за да видят как ще се справят в такава ситуация, никой да не е мъртъв,  Сол ще се появи и всички ще се върнат у дома влюбени и щастливи.Simple SmileSimple Smile
 Нямам идея, как ще успеят да си оправят кашата, дето забъркаха. Ама сигурно няма и да се опитат.

# 466
  • София
Ако някой изгаря от нетърпение, ето го 16-ти на испански, дано по-бързо направят субтитрите http://www.kinolubim.ru/2012/%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%B … E%D0%BD-online/4/

Не мисля, че слабият финал се дължи на отсъствието на Марио Касас  Wink Пък и колко време липсваше изцяло? - само последните един-два епизода. Според мен сценаристите дали нещо се оплетоха, дали първоначално са имали някаква друга идея за сериала... Все ми се струва, че е трябвало да завърши логично с намирането на сушата, защото дотогава нещата вървяха идеално и като идеи, и като изпълнение. Блудкавите, излишните и нелогични серии започнаха точно накрая, все едно са смукани от пръстите, колкото да избутат още малко (то май първоначално щяха да са 18, а не 16  newsm78).

"Интернатът" и за мен остава най-доброто нещо, правено досега  Peace И не вярвам някой да направи нещо с такова качество.

Аз пък отсега страдам за бъдещия край на "Гранд Хотел"  Sad Фенчето, знам, че ги качват в Замунда, но нямам никакво време да проверявам кога е пуснат новият епизод, затова разчитам някой да се натъкне на него и да сподели тук  Simple Smile

# 467
Не ми хареса финала , въобще  Naughty Naughty Naughty

# 468
Вчера с триста зора изгледах 15-та серия. Много скучна и блудкава серия, често прехвърлях сцени набързо. Не ми се мисли какъв ще е финала. Много го осраха този сериал, а тръгна толкова добре.  Sad Според мен са смятали да правят още един сезон, но в последния момент нещо се е объркало и затова са направили финален епизод. Или парите са свършили или някой от основните актьори е отказал да играе.
Определено Интернатът е най - добрия, който съм гледала, след него е Защитените, на който финала, поне според мен, пак беше претупан. Скоро ще започна и Гран Хотел, да видим той как е
 newsm78

# 469

"Интернатът" и за мен остава най-доброто нещо, правено досега  Peace И не вярвам някой да направи нещо с такова качество.

Аз пък отсега страдам за бъдещия край на "Гранд Хотел"  Sad Фенчето, знам, че ги качват в Замунда, но нямам никакво време да проверявам кога е пуснат новият епизод, затова разчитам някой да се натъкне на него и да сподели тук  Simple Smile

Не, няма да направят нещо с такова качество. Руснаците се опитаха, като купиха правата и копираха реплика по реплика, но уви.  Grinning Кажи ми на кой епизод си аз мога да проверя и да копирам линка.

# 470
  • София

Не, няма да направят нещо с такова качество. Руснаците се опитаха, като купиха правата и копираха реплика по реплика, но уви.  Grinning Кажи ми на кой епизод си аз мога да проверя и да копирам линка.

Много благодаря!  Hug Изгледах 1 и 2 епизод, чакам трети  Simple Smile

# 471
Нямам търпение- изгледах го на испански Crazy
Скрит текст:
Не ми хареса изобщо и не вярвам, че това е краят. Най-вероятно ще има още един сезон или епизод newsm78
Не дадоха какво стана с Улисес, не дадоха за кого се жени Айноа, откъде имат кола и т.н.
Ако това наистина е краят, да знаят от Антена, че много им се сърдя и няма да гледам друг техен сериал Crossing Arms

# 472
  • Стара Загора
Скрит текст:
И аз го изгледах финала.Има доста неясноти и  може би част от тях с превода ще се изяснят.Общо взето беше интересен епизод,но самият край не ми хареса Thinking и си мисля,че оставят вратичка за нов сезон.Опасявах се от такъв финал и сега се чувствам прецакана ,точно както  с "Изгубени"Crossing Arms Thinking Naughty..
Деси,в замунда има качени 3и 4 еп.на "Гранд хотел" със субтитри,които са в коментарите,а 5 е без превод все още.
http://www.DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=gran+hotel … =0&incldead=1

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 14:01 от borovinka123

# 473
  • София
Деси,в замунда има качени 3и 4 еп.на "Гранд хотел" със субтитри,които са в коментарите,а 5 е без превод все още.
http://www.DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=gran+hotel … =0&incldead=1

Ооо, супер! Мерси много  Hug За 5-ти сигурно вече има руски субтитри, аз и без това на руски го гледам  Simple Smile

# 474
Изгледах и аз най-накрая 15-ти епизод. В сравнение с някои други епизоди си имаше доста развитие. Това, което не ми хареса беше, че така и не разбрахме какво толкова има в тази червена папка. Какво толкова може да направи? Сега чакам някъде да качат и последния епизод, та дано там да разбера.  Grinning Иначе според мен Барбуха не се прави на идиот. Ако преди е бил гений, нищо чудно и сега цялата информация да е останала в главата му, а балончето да го кара да се държи като бавноразвиващ.

п.п. -=Деси=- аз както казах, Гран хотел си го оставам за лятото, но предвид интереса, който има към него може да си спокойна, че краят едва ли е близо.  Grinning

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 21:40 от fen4eto123

# 475
Не знам какво да кажа много ми хареса финалът.Беше толкова объркан, толкова се смях и толкова плаках.Определено последните десет минути бяха много странни и не разбрах абсолютно нищо.Смятам че трябваше да изрежат последната част, защото поставя много загадки затова как ще протече животът им нататък, но пък все пак това е Антена 3 и каквото и да очакваме то се оказва грешно и ни предлагат нещо съвсем различно. Не знам защо си мисля че може изведнъж да изникне някакво продължение, дано да се окажа права понеже това земетресение постави доста въпроси....

# 476
  • София
п.п. -=Деси=- аз както казах, Гран хотел си го оставам за лятото, но предвид интереса, който има към него може да си спокойна, че краят едва ли е близо.  Grinning

Не знам как имаш сили да го оставиш чак за тогава  Crazy Другата седмица ще наваксам и с него, и с "Толедо"  Simple Smile Дано да има поне още един сезон и да не стане блудкав  Praynig

Аз все още чакам субтитрите за 16-ти на "Корабът", не ми се гледа без превод, защото ще изникнат още повече въпроси  Heart Eyes

# 477
п.п. -=Деси=- аз както казах, Гран хотел си го оставам за лятото, но предвид интереса, който има към него може да си спокойна, че краят едва ли е близо.  Grinning

Не знам как имаш сили да го оставиш чак за тогава  Crazy Другата седмица ще наваксам и с него, и с "Толедо"  Simple Smile Дано да има поне още един сезон и да не стане блудкав  Praynig

Аз попринцип гледам много сериали и просто не ми остава време за всичките. Освен това аз 1 сезон го гледах, когато имаше само някакви (меко казано) ужасни субтитри, от които липсваха точно на най-важните епизоди. Та, планирам да го започна от начало, а за това ще ми трябва доста време.

Аз все още чакам субтитрите за 16-ти на "Корабът", не ми се гледа без превод, защото ще изникнат още повече въпроси  Heart Eyes

И аз чакам субтитри, но за съжаление на български.  Cry
Между другото, ако "Толедо" ти е харесал, пробвай и "Hispania, la leyenda" (Антена 3 естестветно).  Peace Не разбрах въпроса точно за кой сериал се отнасяше, но "Толедо" със сигурност няма да има втори сезон. За "Гран хотел" отговорих.  Grinning

# 478
  • Ямбол
И аз гледах днес 15-ти,но си чакам субс за 16-ти PeaceХареса ми,имаше интересни моменти,особено срещата на Бурбуха и Маримар,много ме трогна SadСъщо и на Гамбоа с дъщеря му.Не ми хареса признанието на Айноа,че харесва Макс,много несериозно ми е.Как ще обичаш толкова някой,и за 2 месеца раздяла,ще въздишаш по друг Crossing ArmsКакто и да е,видях поне на Улисес ръчичката Heart Eyes Mr. GreenКрайно време беше Whistling

# 479
  • София
И аз чакам субтитри, но за съжаление на български.  Cry
Между другото, ако "Толедо" ти е харесал, пробвай и "Hispania, la leyenda" (Антена 3 естестветно).  Peace Не разбрах въпроса точно за кой сериал се отнасяше, но "Толедо" със сигурност няма да има втори сезон. За "Гран хотел" отговорих.  Grinning

За 15-ти епизод на "Корабът" българските субтитри станаха супер бързо, руските ги пуснаха чак вчера  Peace

За поне още един сезон на "Гранд Хотел" говорих  Peace

Мерси за "Hispania, la leyenda", добавих си го в списъка. От "Толедо" гледах 1-ви епизод и 2-ри до половината, на моменти ми идва малко тежко, освен това не съм особено запозната с историята на Испания по онова време (трябва да понаваксам пропуските Embarassed), но определено е много интересен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт