Корабът / El barco - 2

• 35 427
  • 570
  •   1
Отговори
# 30
Такмо изгледах 6ти епизод с добро качество и пасващи субтитри  Hug
Скрит текст:
Беше интересен,но май не колкото ще бъде 7ми епизод. Айноа ми беше малко дразнеща,а пък за отчето не очаквах такова минало...

# 31
И аз го изгледах Laughing
Някой има ли субтитри за 7 ми епизод?

# 32
И от този сайт не може да се свали 4 - ти епизод Sad

# 33
И аз го изгледах Laughing
Някой има ли субтитри за 7 ми епизод?

и аз искаммммм  Flutter

# 34
# 35
Здравейтее Simple Smile
Виждам, че чакате субтитри за 7 епизод и току-що видях, че вече са ги качили. Ето и линка към тях... http://www.addic7ed.com/serie/El_Barco/3/7/La_boda
Приятно гледане на всички нас Simple Smile))

# 36
  • Плевен
Здравейтее Simple Smile
Виждам, че чакате субтитри за 7 епизод и току-що видях, че вече са ги качили. Ето и линка към тях... http://www.addic7ed.com/serie/El_Barco/3/7/La_boda

Благодаря Klee   bouquet  bouquet  bouquet

# 37
  • София
И тези сценаристи накрая ще се оплетат в толкова лъжи, интриги, тайни и драми, че няма да могат да си оправят бакиите няколко сезона. Иначе серията не беше лоша, малко ми писна да гледам как Вилма си я дават един на друг, все едно е някаква кукла, ма и тя не се дърпа де. Има доста недообмислени неща, но си затварям очите, защото сериала  ми е готин като цяло.

# 38
  • Стара Загора
И аз току-що изгледах 6 и 7 еп.Благодаря за субтитрите!

В 6 еп.бях мн.изненадана от миналото на Паломарес ,не очаквах нищо подобно.А той беше потресен от изповедта на Рамиро.Как ще си прости и намери покой тоя Рамиро,нямам идея,съжалявам го вече.
Айноа и Улисес бях мн.сладки там,вс.беше хубаво(обещания,целувки,погледи) и  в следващия еп.раздялата ме натъжи.Защо пак ги разделиха,мн.ме е яд?!Знам причината,Айноа има право,но трябваше да го изслуша.
Бурбуха и той се видя на онзи запис-явно знае къде е сушата и приятелката му,но дали ще му просветне?Точно както си мислихме-Гамбоа е единия с качулките,който го дави.Оффф като се сетя за Гамбоа и ме хваща още повече яд.Как се опита да отстрани Хулия мръсника.Пак се изненадах,че Валерия успя да му въздейства и го накара да счупи чашата в последният момент.А Макс ще има мн.да ни коси още .Най-вероятно ще се опита да се сближи с Айноа сега,когато Улисес го няма.А така ми е мъчно за Улисес-сам в онзи хотел насред нищото ooooh!....дано бързо да ги сдобрят...
За Вилма и на мен не ми харесва така да си подхвърлят.

Сякаш по-добре беше с катаклизмите,които вмъкваха,с които се бореха.Тия взаимоотношения и лъжи,мн.объркват и кога ще се разплитат,т.е.дали ще намерят отговорите си до края на сезона????Дано не се получи и тук като в LOST-обещаващо начало и интригуващ и динамичен сюжет до едно време и нелогичен разочароващ финал.

# 39
  • София
Здравейтее Simple Smile

мерси   bouquet

отивам да тегля  Wink

# 40
Сякаш по-добре беше с катаклизмите,които вмъкваха,с които се бореха.Тия взаимоотношения и лъжи,мн.объркват и кога ще се разплитат,т.е.дали ще намерят отговорите си до края на сезона????Дано не се получи и тук като в LOST-обещаващо начало и интригуващ и динамичен сюжет до едно време и нелогичен разочароващ финал.

Определено няма да се превърне като "LOST". Да не забравяме, че създателите на "Корабът" са същите, които направиха "Интернатът" и предвид неговия начин на развиване първите два сезона на "Корабът" си бяха направо безмислени. Най-накрая сценаристите се сетиха да заплитат историята... Аз лично имам големи очаквания занапред.

# 41
  • На високо
А-а-а,  не споменавайте с лошо "LOST". За мен това е най-добрият сериал, който съм гледала. Направо на пиедестал съм го поставила с всичките му 6 сезона, включително и критикувания финал  Wink.
"Корабът" си е "Корабът" - той си има други прелести. Хич и не се опитвам да правя паралел между двата сериала. Гледам си и се наслаждавам. И също съм изключително любопитна за финала. А четвърти сезон ще има ли всъщност?

# 42
  • Стара Загора
Добър ден Hug!

# 43
  • Стара Загора
Не ме разбирайте грешно,аз също имам големи очаквания за сезона и за финала Simple Smile.За друг сезон не знам дали ще има.Просто гледайки вчера несъзнателно се сетих за LOST  и споделих.Нищо лошо за LOST разбира се -това е  един от любимите ми сериали,въпреки,че финала ме разочарова.
Просто не ми се искаше да разделят Айноа и Улисес  и оттам резервите и притесненията ми,извинете ме.
Поне имаме една щастлива двойка Grinning.Бяха мн.сладки във вълнението си.Хулия се потроши,но стигна до олтара,а Рикардо и Хулиян ми бяха мн.забавни на джета как се драпаха като деца и после се наложи да плуват на дъска до кораба Laughing Laughing..

# 44
  • На високо
Ей, Боровинке, ама какви сега тези извинения, никой нищо лошо не си е помислил. Пък и всеки има право на мнение и право да си го изказва. Хубаво е да сме различни Hug.
А Айноа и Улисес колкото и да ги разделят, после пак ще ги събират. Такава е логиката на сериала според мен  Simple Smile. Но се чудя между Айноа и Макс дали ще се случи нещо Thinking. Макс ми е противоречив и харизматичен. Надявам се да не е изцяло отрицателен герой.
А що се касае за комичните моменти в сериала - те са едно от най-големите му достойнства. Някой по-нагоре беше споменал, че се дразни понякога от лековатите и смехотворни разговори между капитана и Хулиян насред бедствието и глобалната катастрофа за човечеството. И на мен в определени моменти това ми се виждаше нелепо, но вече не бих харесвала сериала без свежестта на смешните ситуации в него. Сериозност и адекватни действия ще търся в други апокалиптични филми и сериали. Изборът е голям. 

Общи условия

Активация на акаунт