Корабът / El barco - 2

• 35 509
  • 570
  •   1
Отговори
# 135
Странно е да влезеш при фенове на сериала с такъв въпрос  Tired

За кога обещават субтитрите на 10-ти епизод? Гледам, че скоро ще пускат и 11-ти  Peace

Никой никога не казва точна дата за субтитрите и е излишно да питаме. Не говорим за просто американско сериалче с 5 реплики на кръст, а за епизод от близо час и половина. Това, което мога да ти препоръчам е "Gran hotel", "Toledo" и "Física o Química". Първият най-много.  Grinning Ще срещнеш познати физиономии.  Peace

# 136
  • София
Странно е да влезеш при фенове на сериала с такъв въпрос  Tired

За кога обещават субтитрите на 10-ти епизод? Гледам, че скоро ще пускат и 11-ти  Peace

Никой никога не казва точна дата за субтитрите и е излишно да питаме. Не говорим за просто американско сериалче с 5 реплики на кръст, а за епизод от близо час и половина. Това, което мога да ти препоръчам е "Gran hotel", "Toledo" и "Física o Química". Първият най-много.  Grinning Ще срещнеш познати физиономии.  Peace

Имах предвид субтитрите на руски, обикновено посочват някаква дата, а сега - нищо  Tired
Много благодаря за препоръчаните сериали  Hug, сега ще ги издиря  smile3508

# 137
Ами, не разбирам руски и не се интересувам... Чакам българските, когато станат и обикновено излизат седмица след епизода. М/у другото пропуснах и "Ángel o demonio", който обаче не е от Антена 3.

# 138
  • София
Ами, не разбирам руски и не се интересувам... Чакам българските, когато станат и обикновено излизат седмица след епизода. М/у другото пропуснах и "Ángel o demonio", който обаче не е от Антена 3.

Този ми звучи най-интригуващо, но ти се доверявам изцяло и започвам с "Gran hotel"  Hug

# 139
  • Ямбол
Здравейте,привършвам 2-ри сезон вече LaughingСкоро ще съм в час с новите епизоди WinkМного неща ми станаха ясни за миналото на героите,но ми останаха много въпросителни ThinkingНе очаквах,че има такава конспирация като почнах сериала,изненадана съм приятно Simple SmileВсеки ден си гледам по няколко епизода с кеф,чак баща ми зарибих Joy
Деси,аз също ти препоръчвам Гран Хотел,интересен е PeaceИзгледах 2-та сезона и съм в очакване на продължението,което не знам кога е newsm78
Ето и моите любимци Heart Eyes

# 140
  • София
contessa24, благодаря! Намерих го, само да имам и време  Simple Smile

Най-накрая догледах 9-ти епизод и анонса на 10-ти преведен, очертава се доста интересно  Peace

# 141
Момичета,изгледах и втори сезон във VBox.  За съжаление не можах да открия нито един епоизод от трети сезон. Ако знаете кога ще бъдат качение поне първите 2-3 епизода от 3 сезон,напишете . Тръпна в очакване. newsm17

# 142
Момичета,изгледах и втори сезон във VBox.  За съжаление не можах да открия нито един епоизод от трети сезон. Ако знаете кога ще бъдат качение поне първите 2-3 епизода от 3 сезон,напишете . Тръпна в очакване. newsm17

Епизодите ги има в DMCA-removal-from-Google ако имаш регистрация влез , потърси сериала и го изтегли и съответно изгледай. Успех! Simple Smile

# 143
Момичета,изгледах и втори сезон във VBox.  За съжаление не можах да открия нито един епоизод от трети сезон. Ако знаете кога ще бъдат качение поне първите 2-3 епизода от 3 сезон,напишете . Тръпна в очакване. newsm17

Епизодите ги има в DMCA-removal-from-Google ако имаш регистрация влез , потърси сериала и го изтегли и съответно изгледай. Успех! Simple Smile

Благодаря,но в момента не мога да тегля, а исках да го изгледам сезон 3 във VBox. И все пак съм благодарна,за отговора.  bouquet

# 144
Дали знаете,колко сезона ще бъде Корабът. Съжалявам,но все още не съм изчела всичко ,което сте писали в предишната тема.

# 145
Дали знаете,колко сезона ще бъде Корабът. Съжалявам,но все още не съм изчела всичко ,което сте писали в предишната тема.

Аз предвиждам още 2.

# 146

Аз предвиждам още 2.

newsm51

# 147
Аз приключих с 2-ри сезон и започвам 3-ти. Еййй, голяма краста се оказа това Ел Барко, дори вече почти съм проговорила на испански!  Mr. Green Joy

За вас вече не е особено актуално, но държа да споделя колко се радвам, че дадоха 1-2 епизода безгрижна любов (пък дори и без да ги виждаме) на Улисес и Айноа. За цели два сезона им се полагаше май, че то тяхното вече не се търпеше.  Crazy  Mr. Green Въпреки че в новия сезон вероятно пак ще ги разделят и ще има драма...

А може ли някой да ми изпрати субтитри за 7 и 8 епизод на 3-ти сезон? Не са качени в unacs, а в коментарите в Замунда са дали едни линкове, които не работят. Мерси предварително!  Hug

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 00:48 от Hexina

# 148
# 149

Аз предвиждам още 2.

Ако го подновят за четвърти сезон, може би още един, най-много два сезона наистина. Бях чел че от Антена планират да се занимават със сериала до 2014 година, което значи още един-два сезона, естествено ако рейтингите не се качат много по-някаква причина и не решат да направят сериала тип "Дързост и красота".  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт