Корабът / El barco - 2

• 35 552
  • 570
  •   1
Отговори
# 210
Деси, ако не си гледала 3MSC - горещо ти го препоръчвам. Заради този филм се научих да правя субтитри за една нощ Grinning Невероятен е!!!

# 211
  • София
Деси, ако не си гледала 3MSC - горещо ти го препоръчвам. Заради този филм се научих да правя субтитри за една нощ Grinning Невероятен е!!!

bouquet  Само да си догледам "Гранд Хотел" и го почвам  Peace
Досегашната ми работа не предполагаше гледане дори на телевизия  Wink Следях основно късните повторения по ефирните и кабелните ТВ. Но сега като съм вкъщи с човечето и нямам време за работа, хубавичко ще си наваксам  smile3508

Да те помоля да ми дадеш линкове към трите части и твоите субтитри  Praynig Тези в темата   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=580668.0 вече ги няма  Tired

Последна редакция: сб, 19 яну 2013, 01:15 от -=Деси=-

# 212
Най-добре да си го свалиш от замунда, ето линк: http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=305991&hit=1

А моите субтитри никой не ги знае, че са мои Grinning Тогава изобщо не знаех, че тези неща се обявяват (първите ми субтитри бяха) и някой ги беше качил вместо мен. Но няма значение - важното е, че толкова много хора харесаха филма. Гледай го при първа възможност, наистина е нещо страхотно.

# 213
  • София
Най-добре да си го свалиш от замунда, ето линк: http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=305991&hit=1

А моите субтитри никой не ги знае, че са мои Grinning Тогава изобщо не знаех, че тези неща се обявяват (първите ми субтитри бяха) и някой ги беше качил вместо мен. Но няма значение - важното е, че толкова много хора харесаха филма. Гледай го при първа възможност, наистина е нещо страхотно.

Много ти благодаря!  Hug Свалих си и "Tengo ganas de ti"  Simple Smile

Като гледам колко хора са го свалили и количеството отзиви - явно е много стойностно нещо  Peace

# 214
  • Стара Загора
Привет  wavey!

Имали сме годишнина на сеиала-да ни е честита    bouquet!
Това за рейтинга не ми харесва,дано не го спрат.

Изгледах и аз 10 еп.без субт.,но разбрах горе-долу за какво става дума и ми изникнаха пак един куп въпроси ,както винаги Rolling Eyes.

Последна редакция: сб, 19 яну 2013, 12:02 от borovinka123

# 215
Относно 11 епизод:
Скрит текст:
Абе тия банки с кръв на целия екипаж само придизвикват въпроси вместо да дават отговори. Примерно в 1 епизод на 2 сезон когато правиха операция на капитана и той имаше нужда от кръв , защо тогава не му преляха от неговата банка с кръв, а се наложи Хулия да му дава от своята? #Crazy newsm78
Иначе съм доволен от целувката между Вилма и Чо и се надявам нещата да се задълбочат още повече.
Най-накрая я измъкнаха тая червена папка от каютата на Хулия и Рикардо.  Stop Mr. Green Интересно какво ли има в тая папка , че Гамбоа я иска толкова много?  newsm78

# 216
  • Стара Загора
Айде и 11еп.ще се гледа на испански днес Grinning.

Аз за 10 еп.да си напиша:
Скрит текст:
Мн.вълнуваща серия с откриването на земята,развълнувах се,колкото и героите.А артистите бяха страхотни.
Сега останах в чуденка,защо Рикардо предложи на Гамбоа,мястото на първи офицер(т.е.на Хулиян)?То ще е временно,но на тоя вяра не трябва да се има и дано не  е грешка.
Папагалът как се оказа точно този на Маримар  Rolling Eyes?После и тая приятелка на Улисес от небостъргача,отде се взе за няколко дни(седмици)?Че и заплашва Айноа,а имам странното усещане,че ще е някоя позната Rolling Eyes..Айноа пък дали ще се хване на нейните думи?Стана и кофти и няма как да е обратното.Какво още  се питах-аа какво ли става в хотела-Улисес,думите,изстрела?
Някой разбра ли какво пишеше с камъни на плажа-тук ще умрете или вие сте мъртви,нещо за смърт беше..
На Гамбоа дъщеричката,дали е жива не разбрах?!
И последно-Макс-стреми се май да се хареса на Айноа,сподели и някакво инфо,но дали е истината,ще разберем с превода, но малко се съмнявам да е казал всичко .Не ми хареса,че нарочно си нарани крака ,за да е близо до Айноа.Това бягане през гората да се одере,каква ли е целта-абе раздвоена съм мн.за него.От една стр.си мисля,че иска да ги защити,а от друга,че  е срещу тях....и последно,кой ли видя в края на еп.???/
 Казах ви аз,че имам мн.въпроси без отговор Embarassed ooooh!

Последна редакция: сб, 19 яну 2013, 14:22 от borovinka123

# 217
  • София
И аз да се включа за 10-ти:
Скрит текст:
С камъните беше изписано "Ще умрете" (поне според руския превод). Мен ме озадачи следното: с какъв акъл капитанът изпраща да проверят безопасността на острова първи две бременни жени, едната в 5-ти месец (!), при това без някакви сериозни средства за самозащита (поне харпуни да бяха взели  ooooh!) newsm78 На Гамбоа дъщеричката е излязла от кома, докато уж беше изчезнал в океана, явно с това го държат и според мен - да, определено е жива  Simple Smile. За бягането през гората ми се струва, че Макс търсеше някого  Thinking Мога да преведа и какво  казва Макс на Айноа, ако мислите, че после ще ви е интересно да гледате с превод  Peace
11-ти няма да гледам без поне някакъв превод, защото така бях загледала анонса на 10-ти, а после се оказа, че говорят много важни неща и по-добре да изчакам, отколкото да недоразбера или да разбера нещо грешно  Peace

# 218
  • Стара Загора
Деси Hug,благодаря за поясненията.Нещо не успях да гледам с руските субт. и затова на исп.го гледах.На мен по принцип всякак ми е интересно и  не ми пречи дали ще се каже нещо за сериите напред или не.Ако не е проблем за теб пиши какво казва Макс на Айноа Praynig..(може и на лични).
Права си за това,че казват важни неща във вс.серия и без превод,пада голямо чудене,но като нямам търпение да видя какво става по-натам Joy Joy ...

Скрит текст:
Да бе и аз се зачудих защо капитана се съгласи на острова да слязат две бременни жени,а не мъже и то въоръжени и подготвени,не знаят какво ги чака,логично е обратното.
За Гамбоа -май се размеква само пред Валерия Grinning.Кофти,че използвват дъщеря му.

# 219
  • София
Само да ми заспи детето и ще го преведа  Simple Smile
Ох, те са пуснали анонса и на 12-ти епизод  Peace
http://www.kinolubim.ru/2012/%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%B … E%D0%BD-online/3/

# 220
  • Стара Загора
Става още по-заплетено Thinking.Тия хора с една серия на седм.ще ни уморят от любопитство.

Скрит текст:
Познахте ли кое  е момичето,с което говори Улисес?Някой ще е мн.щастлив ,че е жива Grinning.

# 221
  • София
Така... Пускам скрит текст. Те междувременно са пуснали озвучен вариант, в който има много повече реплики, явно ще го гледам пак  Simple Smile
Скрит текст:
От влизането на Макс в палатката (без разговорите на Вилма, капитана и Хулиан, тях съм ги обозначила с многоточия)
А: Сега ще кажеш ли, защо трябва да не позволиш да ни убият?
М: Чувала ли си за проекта „Александрия”? Тогава знаеш, че този проект е разработен от няколко държави за оцеляване на видовете. Но сега всичко се промени. Проектът „Александрия” се промени. Загуби същинското си предназначение.
А: Как така се промени? Защо?
М: Всичко започна на „Звездата на Сир”. Руския кораб. На който прекара 2 седмици с Улисес. Преди да го намерите, там имаше бунт. Бунт, който бе потушен с крайни методи. И това промени всичко. Проектът „Александрия” от хуманистичен проект се превърна в касапница.
(....)
Ние не сме първите, стигнали до този остров. Друг кораб от проекта стигна преди нас. И сега този остров е капан за мишки.
А: Но защо? Не разбирам!
М: Не мога да кажа повече. Довери ми се.
А: Не, това е единствената земя, която видяхме. Това е всичко, което остана от света. Нима не може да говорим с тях и да се договорим?
М: Не, не, не можем! Така се опитаха да направят от руския кораб и сега всички те са мъртви. Така че не можем.
А: Откъде знаеш всичко това?
(.......).
Не ми отговори. Откъде знаеш, че искат да ни убият?
М: Аз бях един от тях. Затова знам.

# 222
  • Стара Загора
Деси Hug,много ти благодаря newsm51!

Скрит текст:
Изглежда Макс казва истината донякъде.Жалко,ако са убили всички хора на руския кораб,имаше и дете Sad..И нещо е провокирало бунта ,а оттам касапницата.Дано разберем скоро какво.

# 223
  • София
Деси Hug,много ти благодаря newsm51!

Скрит текст:
Изглежда Макс казва истината донякъде .

Няма защо Hug И аз съм склонна да му вярвам  Peace Аз не се сетих, кое е момичето, но не съм гледала епизода, де. Ако може някой да подскаже в спойлер, че имам някакви подозрения  Praynig

Ако някой ми съдейства с напасването на субтитрите, ще можем да преведем бързичко 11-ти епизод веднага щом излязат руските субтитри. Може и 10-ти, ако някой открие руските субтитри, че в този сайт вече е озвучен и е малко по-пипкаво Confused (и, разбира се, ако преводачите вече не са се захванали сериозно с него)  Peace 

# 224
@Деси

Момичето е
Скрит текст:
Маримар - годеницата на Роберто(Бурбуха).

Общи условия

Активация на акаунт