Корабът / El barco - 2

• 35 601
  • 570
  •   1
Отговори
# 270
  • София
За мен няма нищо лошо в повтарящите се актьори Simple Smile Примерно, започнах да гледам "Корабът" само защото в рекламата на AXN показаха Бланка и реших да видя за какво става въпрос  Peace С "Гранд Хотел" - същата работа: обещаха ми познати физиономии, загледах се, зарибих се и сега нямам търпение да го изгледам целия  Simple Smile

# 271
  • Стара Загора
Аз умишлено не гледам трейлъри и непреведени епизоди, защото само се ядосвам, че нищо не разбирам  Cry

Боровинка, ако малкият човек ми оставяше повечко време, отдавна да съм ги изгледала. А той има навика да се събуди 10-15 минути преди края на епизода и да ме прекъсне на най-интересното  Twisted Evil

Ако ти е интересно, ето тук съм направила списък на сериалите, които ще гледам.
Скрит текст:
Не са подредени в определен ред, но ще започна с тези, които ми препоръча fen4eto123, защото явно имаме еднакъв вкус  Peace Не съм включила "Internado", "Хората на Пако", "Моите мили съседи" и "Щурите съседи", защото съм ги гледала вече.

"Toledo" - fen4eto123
"Física o Química" - fen4eto123
"Ángel o demonio" - fen4eto123
"Los Protegidos"
"La cara oculta"
"Luna, el misterio de Calenda"
"Fuga de cerebros"

Деси Hug,мерси за списъка newsm51!Има какво да се гледа Grinning.Благодаря и на fen4eto123    bouquet!

# 272
много ми е интересно как руснаците са пуснали 12 еп. като той ще бъде излъчен тази вечер по Антена  newsm78 или аз нещо не съм разбрала  newsm78

# 273
Деси, от изброените, бих ти препоръчала да започнеш с Los Protegidos. Мога да ти препоръчам и La fuga, но е само един сезон. А някои от заглавията, които си изброила не са сериали, а филми.

Още не съм успяла да изгледам 12 епизод на El barco, дано да имам време днес Simple Smile

# 274
Деси, от изброените, бих ти препоръчала да започнеш с Los Protegidos. Мога да ти препоръчам и La fuga, но е само един сезон. А някои от заглавията, които си изброила не са сериали, а филми.

Още не съм успяла да изгледам 12 епизод на El barco, дано да имам време днес Simple Smile

Деси и аз с две ръце гласувам за Los Protegidos. Невероятен сериал. Много ми беше мъчно, когато свърши.  Rolling Eyes

# 275
Здравейте! Ето и аз се включвам към феновете на ел барко! Първо започнах с интернатът и след него Корабът. До другите испански филми не съм стигнала тъй като нямам мн време, но тука тука май и аз ще се присъединя към групата на испанските филми. Simple Smile
С интерес чета форума и следя за нови серии и субтитри на Корабът. Само да попитам на линка във вбокс това не е ли промо на 12 епизод или аз нещо не съм разбрала?  newsm78 Може би това , че нямам търпение и гледам епизода по три пъти ( на исп. ез, руски и после с бг субс ) ме е довело до объркването....
И едно позакъсняло мнение...Мн благодаря на преводачите за усилията им да ни доставят удоволствието да гледаме филма с бг субс!   Смятам, че тези който всеки ден сме в очакване на новите субтитри трябва да сме благодарни на преводачите и да не ги критикуваме дали им е лош или добър превода. Hug

# 276
Здравейте! Ето и аз се включвам към феновете на ел барко!

И едно позакъсняло мнение...Мн благодаря на преводачите за усилията им да ни доставят удоволствието да гледаме филма с бг субс!   Смятам, че тези който всеки ден сме в очакване на новите субтитри трябва да сме благодарни на преводачите и да не ги критикуваме дали им е лош или добър превода. Hug

Привет, Petq Mihailova! Подчертах последното ти изречение, защото искам да се присъединя към мнението ти!  yes
По този повод, специални благодарности на -=Деси=- , която до колкото разбирам, преведе 10-ти епизод.  Hug  Аз си наложих на волята да не го гледам докато не излязат българските субтитри, нооо...не се сдържах и изгледах и последните два епизода, на испански.  Simple Smile

Става все по-заплетено...Дано сериалчето ни има висок рейтинг, че да продължат историята.

Някой спомена, че актьорите се повтаряли в много от испанските сериали . Ами, така е, ама колко е една Испания ( не е  като САЩ, например), колко са актьорите, колко са младите такива, че и подходящи за дадена роля?   Simple Smile Peace

В предпоследния епизод, като видях как   Вилма тегли от водата китаеца Чо, се замислих какво преживя това бременно момиче. Що стрес беше, що чудо...Евала, на таКваЗ бременна и издръжлива булка!  Mr. Green Laughing Laughing Crazy

# 277
  • София
По този повод, специални благодарности на -=Деси=- , която до колкото разбирам, преведе 10-ти епизод.  Hug  

Благодаря, но не съм аз, преведох само разговора на Макс и Айноа  Hug Предложих да преведа 11-ти епизод веднага щом излязат субтитрите  Hug Но пък предишния епизод официално го преведоха за няма и 2 дни  newsm78

bpetrova, може би си се объркала  newsm78 Това е официален сайт, не някой пиратски  newsm78

Martita, значи затова не можах да намеря някои "сериали" Mr. Green, благодаря  Hug

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 18:31 от -=Деси=-

# 278
Аз гарантирам, че всичко, което съм препоръчал е сериали. Подсещате ме да ви кажа и Águila Roja, който също е интересен. Дори мисля, че точно в него младият Улисес участваше по-главно. А това за повтарящите се испански актьори е напълно нормално. Все пак нека обърнем внимание на това, че най-често гледаме сериали от Антена 3, а тази компания е в приятелски отношения с още няколко канала, така че е напълно нормално. Аз лично нямам нищо против.

# 279
Аз гарантирам, че всичко, което съм препоръчал е сериали. Подсещате ме да ви кажа и Águila Roja, който също е интересен. Дори мисля, че точно в него младият Улисес участваше по-главно. А това за повтарящите се испански актьори е напълно нормално. Все пак нека обърнем внимание на това, че най-често гледаме сериали от Антена 3, а тази компания е в приятелски отношения с още няколко канала, така че е напълно нормално. Аз лично нямам нищо против.

Исках да добавя и че тъй като може би 90% от испанските сериали които се гледат тук в България са на Антена 3 е съвсем нормално телевизията да залага на едни и същи хора в продължение на години. Тези хора(Марио Касас, Бланка Суарез, Ирене Монтала, Неус Санз(Саломе), и др.) са лица на Антена от поне 4-5 години вече като повечето са още от Интернатът , а другите от Хората на Пако. Такава е ситуацията и с Пако от Хората на Пако който е лице на Антена от 2005 година мисля , че и до днес със сериала Con el culo al aire. И това не е само в Испания, погледнете тук имаме същата тенденция с повечето телевизии и сериали. Просто телевизиите пазят своите лица в които са инвестирали немалко пари. Просто бизнес...

# 280
Деси,
нямам представа, какво имаш предвид под "официален сайт". Признавам си че не съм на ти с испанския и ползвам гугъл преводач и това което разбирам от сайта на Антена е че снощи са давали 12 епизод. Затова се чудех и питах, как така руснаците са пуснали 12 еп. преди официалното му излъчване  newsm78 Надявах се ако сте гледали сериите на руския сайт да ми обясните  newsm78
Скрит текст:
в 11 еп. дали пък Макс не видя Улисес, как мислите

# 281
  • София
Деси,
нямам представа, какво имаш предвид под "официален сайт". Признавам си че не съм на ти с испанския и ползвам гугъл преводач и това което разбирам от сайта на Антена е че снощи са давали 12 епизод. Затова се чудех и питах, как така руснаците са пуснали 12 еп. преди официалното му излъчване  newsm78 Надявах се ако сте гледали сериите на руския сайт да ми обясните  newsm78
Скрит текст:
в 11 еп. дали пък Макс не видя Улисес, как мислите

Имах предвид, че не е някой сайт, дето снимат в киносалон и качват гаден запис, който не може да се гледа  Peace Епизодът е взет от www.elbarco.tk - този надпис стои през цялото време в долния десен ъгъл.

# 282
Изгледах серията на руски, почти всичко разбрах Mr. Green
Отново много интересна, особено краят Party
Момичето, което прави българските субтитри писа в Замунда, че ги започва утре.
Ако Деси ни съжали и има време ще бъдем много търпеливи и благодарни Hug

# 283
субтитри на еп. 11
http://www.addic7ed.com/serie/El_Barco/3/11/Las_Cosas_A_Escondidas

приятно гледане  newsm44 newsm44 newsm44 и благодаря на преводачите   newsm10

# 284
субтитри на еп. 11
http://www.addic7ed.com/serie/El_Barco/3/11/Las_Cosas_A_Escondidas

приятно гледане  newsm44 newsm44 newsm44 и благодаря на преводачите   newsm10

Благодаря.
Нещо не са синхронизирани добре.
Ако някой разбере колко напред или назад, трябва да се мръднат, да пише. Simple Smile

Редактирам.
Ето синхронизирани субтитри: http://search.data.bg/ready/ad1c8c0569a3f086cf1b08a79daf30b8

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 16:15 от alina_si

Общи условия

Активация на акаунт