Корабът / El barco - 2

• 35 597
  • 570
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, от къде мога да си изтегля 11 - ти епизод ?

# 301
Аз лично тегля всички епизоди от замунда

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=341788&hit=1

# 302
И аз напреднах най-накрая с епизодите. Сега мисля да си пусна 11-ти, та да се надяваме, че субтитрите са хубави иначе ще почакам още малко. Освен това не разбирам руски, та ще има да чакам доста за 12-ти епизод. Най-много ми хареса 10-ти.
Скрит текст:
Намериха земя. Woo-hoo.  Laughing Но така да го превръщат в "Изгубени", че просто... Но най-много ми хареса, че Улисес не го гледахме 2 епизода. Толкова да ми омръзна. Даже съм съгласен да го "убият", а ролята му да заеме Макс.

# 303
  • София
И аз напреднах най-накрая с епизодите. Сега мисля да си пусна 11-ти, та да се надяваме, че субтитрите са хубави иначе ще почакам още малко. Освен това не разбирам руски, та ще има да чакам доста за 12-ти епизод. Най-много ми хареса 10-ти.
Скрит текст:
Намериха земя. Woo-hoo.  Laughing Но така да го превръщат в "Изгубени", че просто... Но най-много ми хареса, че Улисес не го гледахме 2 епизода. Толкова да ми омръзна. Даже съм съгласен да го "убият", а ролята му да заеме Макс.

Скрит текст:
Мисля, че в 12-ти епизод тъпкано ще ни се върне липсата му Sick Доколкото разбрах от анонса, действието ще се развива предимно в хотела Tired

# 304

Скрит текст:
Мисля, че в 12-ти епизод тъпкано ще ни се върне липсата му Sick Доколкото разбрах от анонса, действието ще се развива предимно в хотела Tired

Скрит текст:
Скрит текст:
О,да!  Sick УжасТ.

Няколко мисли около епизод 11 :

Скрит текст:
Когато Паломарес проби дупката в хладилното отделение , не трябваше ли да излезе студен въздух заедно с кръвта? Някой да е на същото мнение?  newsm78 #Crazy Иначе ракетата която видяха хората на острова в началото на епизода може би е пусната по грешка след като е имало някакво сбиване между Макс и още някой познат герой?  Thinking
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз доколкото си спомням излезе малко студен въздух.  Grinning А иначе относно тоя човек на острова си мисля, че може би ще е някой, който са давали много малко и не ни се е набил толкова. Може би някой от хората от онази яхта от първи сезон или някой нов герой, понеже в 3 сезон до сега сценаристите здраво тъпчат сериала с нови герои.  Grinning

# 305
  • София
Деси, има разграничение между Вие и ти на испански. Ти е tu, а за Вие се използва usted и в самия глагол има и разлика (спряга се по различен начин за Вие).

Много ти благодаря!  Hug

Аз съм на финала на "Гранд Хотел", какво стана с 3-ти сезон? newsm78

# 306
Деси, има разграничение между Вие и ти на испански. Ти е tu, а за Вие се използва usted и в самия глагол има и разлика (спряга се по различен начин за Вие).

Много ти благодаря!  Hug

Трети сезон стартира, вече изгледах първия епизод Simple Smile

# 307
  • София
Много ти благодаря!  Hug

Трети сезон стартира, вече изгледах първия епизод Simple Smile

Още 2 епизода и ужасно ще ти завиждам  Embarassed

# 308
  • Варна
някой има ли суб за 11 и 12 еп

# 309
  • Berlin
Здравейте!
Аз сега почвам 3ти сезон. Simple Smile Набързо изгледах 1ви и 2ри.
Искам само да попитам 2ри сезон 14 епизода ли е? Толкова имам, а на 14ти накрая има откъси от следващ епизод. newsm78

# 310
Здравейте!
Аз сега почвам 3ти сезон. Simple Smile Набързо изгледах 1ви и 2ри.
Искам само да попитам 2ри сезон 14 епизода ли е? Толкова имам, а на 14ти накрая има откъси от следващ епизод. newsm78

Да, втори сезон е от 14 епизода при първоначално замислени 17. Тези три липсващи епизода станаха част от трети сезон който има 16 епизода. Simple Smile

# 311
  • София
някой има ли суб за 11 и 12 еп

За 11-ти дръпни оттук - първите http://www.addic7ed.com/serie/El_Barco/3/11/Las_Cosas_A_Escondidas

За 12-ти никой няма, защото още не са пуснати  Wink По мои изчисления ще има най-рано към 10 февруари.

# 312
  • Berlin
Благодаря!

# 313
написано на 2013-01-29 00:50:28 от nadpan :За тези, които се вълнуват кога ще има субт. за 12-ти епизод:
Тези, които аз правя, ще са готови най-рано събота късно вечерта.

# 314
Oтносно 13-ти епизод по промото което видях:

Скрит текст:
Дали няма да достигнат някой от полюсите?!  Laughing Брей то ще се окаже още малко , че само България е оцеляла от европейските страни.  ooooh! Дали няма да се окаже , че Хулиян има брат който пък да се окаже капитан на френската Полярна звезда?  #Crazy Защото видях Хулиян облечен в синя униформа каквото на Звездата нямат. Оттук идва и въпросът: Кои са тези хора които му се радват?!  newsm78 Изобщо много въпроси и оскъдни отговори тоя сезон,а бяха казали , че нямало да крият нищо и всичко щяло да излезе наяве...  Naughty Thinking

Общи условия

Активация на акаунт