Корабът / El barco - 2

• 35 565
  • 570
  •   1
Отговори
# 360
синя птичка   bouquet

# 361
Някакво развитие относно края?

# 362
и започвам "Luna, el misterio de Calenda"  Peace

И аз мисля да го видя как е, в най-скоро време.  Peace

# 363
@Деси, фенчето...

Започвайте го , сряда стартира втори сезон . Simple Smile

@illzy

Два епизода остават и мисля , че краят ще е най-малкото зле скалъпен. Мисля си , че ще покажат някакси децата на Вилма и Саломе примерно чрез скок във времето или нещо от сорта.

За епизод 14:

Скрит текст:
Мисля , че в следващия епизод ще убият Гамбоа.  Sad Тоя самолет как се появи от нищото?! Нали нямало друга земя...  #Crazy newsm78

# 364
  • София
@Деси, фенчето...

Ще наспамя малко  Embarassed

Точно заради безкрайното чакане на нови серии ми се искаше да започна сериал, който е приключил. Та се чудех между "Физика и химия" и "Ангел или демон", но "Luna.." ми харесва най-много като сюжет. Нали не бъркам и в 1 сезон има 11 серии?

Между другото, изгледах "La cara oculta" и "Fuga de cerebros". Първият ми хареса много, нищо че беше предсказуем, с втория стигнах до средата, видях Амайа в реалния живот (а не в исторически сериал), после превъртях набързо, за да видя Бланка с къса коса и приключих. Изобщо не ми хареса Tired

И да не е съвсем спам:
Мисля, че се изчерпаха окончателно, и 13-ти епизод го доказва, за съжаление. Идеята на TheVankata за "скок във времето" ми допада, защото така могат да си оставят вратичка, ако евентуално решат да продължат сериала  Peace

# 365
@Деси

Първи сезон на Луна... има 12 епизода. Simple Smile
Физика или химия и аз не съм го догледал докрая стигнах до 5-ти сезон в началото и се отказах.
Относно края на сериала той ще е от затворен тип , т.е не се планира никакво продължение за съжаление.  Cry

# 366
Не мисля, че трябва да слагат край точно сега.В последно време епизодите са изпълнени с неочаквани обрати, разкри се миналото на по- голямата част от персонажите, а и този проект дава възможност поне за още един, два сезона. Не могат с два епизода да завършат всичко. Краят ще бъде скучен, все пак въведоха толкова нови и интересни героя трябва да довършат историята качествено.Аз съм напълно против от този неочакван финал и смея да твърдя, че още сега се чувствам разочарована.

# 367
  • София

Тези суб а много зле, имам чувството, че превода е правен с Гугъл преводача.

Не съм ги пускала,следователно не мога да се изкажа за качеството,но щом не струват ще гледам с другите  Peace

# 368
  • София
@Деси

Първи сезон на Луна... има 12 епизода. Simple Smile
Физика или химия и аз не съм го догледал докрая стигнах до 5-ти сезон в началото и се отказах.
Относно края на сериала той ще е от затворен тип , т.е не се планира никакво продължение за съжаление.  Cry

Мерси  Hug Значи ще го издирвам някъде или дано се появи в сайта докато стигна до него  Peace
Аз така едва успях да изгледам 7 епизода на "Los protegidos" и май ще се предавам, много изтъркана тема, съвсем скоро гледах 2 почти идентични сериала  Tired

Все по-интересно ми става дали ще претупат нещата с финала на "Корабът"  Thinking
illlzy, то вярно, че остават само 3 епизода, обаче са почти по час и половина, което практически е цял филм. А финалът не е много неочакван, отдавна се говори, че няма да има още 1 сезон Peace

# 369
@Деси

Не се отказвай от Защитените(Los Protegidos). Сериала си струва просто трябва търпение. Simple Smile

# 370
@Деси, фенчето...

Скрит текст:
 Sad Тоя самолет как се появи от нищото?! Нали нямало друга земя...  #Crazy newsm78

Ще го започна аз ами не разбирам руски, а доколкото виждам български субтитри за сега има само за първи епизод.

Относно
Скрит текст:
самолета, аз по назад в коментарите написах в скрит текст каква ми е теорията. Невъзможно е да отлети от нищо от това, което са ни показали.  Grinning

# 371
  • Ямбол
Изгледах 13-ти епизод,никакво развитие ooooh!Айноа и Пити бяха абсурдно смешни в къщата,особено във ваната hahahaНай-"същественото",което ни показаха,бяха спомените на Де ла Куадра Tired Улисес,никакъв го няма SadДобре,че са Бурбуха и Гамбоа,че да не изгубя съвсем интерес към сериала Simple Smile

п.п.Май те издърпaха целият сезон Thinking

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 02:41 от contessa24

# 372
@Деси, фенчето...

Скрит текст:
 Sad Тоя самолет как се появи от нищото?! Нали нямало друга земя...  #Crazy newsm78

Ще го започна аз ами не разбирам руски, а доколкото виждам български субтитри за сега има само за първи епизод.

Относно
Скрит текст:
самолета, аз по назад в коментарите написах в скрит текст каква ми е теорията. Невъзможно е да отлети от нищо от това, което са ни показали.  Grinning

Има субтитри и за втори епизод.Сериала е интересен.

http://submatrixs.ovo.bg/load/1

# 373
zdravejte, az sam nova v tozi forum, no predi da se vklju4a redovno go sledqh t.k. sam fen na ispanskite seriali.bih iskala da popitam ot kade moga da gledam Gran hotel na ruski ili ako eventualno ima za vtora i treta seriq ot treti sezon bg subtitri.mnogo 6te sam blagadarna Simple Smile

# 374
  • София
zdravejte, az sam nova v tozi forum, no predi da se vklju4a redovno go sledqh t.k. sam fen na ispanskite seriali.bih iskala da popitam ot kade moga da gledam Gran hotel na ruski ili ako eventualno ima za vtora i treta seriq ot treti sezon bg subtitri.mnogo 6te sam blagadarna Simple Smile

Във форума е задължително да се пише на кирилица  Peace

Аз гледах "ГХ" с великолепно озвучаване тук http://tvepizod.ru/86206-epizod-Grand_otel_-2-season.html, но не са качени всички серии от 2-ри сезон, 8 и 9 издирвах със субтитри в различни сайтове. 1-ви на 3-ти сезон тук http://films.imhonet.ru/element/1206682/season/3/episode/1/, 2-ри - епизода от "Замунда", субтитри от тук: http://notabenoid.com/book/36406/133537/ready

TheVankata, ще погледам още малко, дано ми потръгне, мерси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт