Корабът / El barco - 2

• 35 530
  • 570
  •   1
Отговори
# 420
  • Berlin
Амииии те другите кораби още като показваха списъка се видя откъде са. Peace Мисля, че името само на един не се видя, но трябва пак да се провери.

# 421
  • София
Аз, пък се чудя
Скрит текст:
дали ще се разбере, на финала, кои са другите кораби? Имам  Crazy теория , че може да запазят националностите им в тайна, защото и друга държава може да закупи правата за заснемането на този филм. Както, например "Женени с деца" се заснема в български вариант, "Сексът и градът" - в турски и т.н. Та, ще е нелогично, ако Китай започне да снима този сериал, а пък да няма китайски кораб, в тази версия  Laughing  Crazy

Скрит текст:
А те дали не бяха надписани на онези листа, дето ги показаха? newsm78 Не помня в кой епизод бяха, а сега нямам време да търся.

abs ме изпревари с една секунда  Simple Smile

# 422
-=Деси=-, abs, каже, моля от каква националност са корабите, че аз този списък го видях, разбира се, но забелязах само рисунките? Явно, съм пропуснала... Имаше един епизод,  който гледах само непреведен. Може там да са разяснили тези подробности. Thinking

# 423
TheVankata май беше казал веднъж в един пост от кои националности са другите кораби, но сега не ми се търси назад. Иначе видях и аз свастиките в хотела. А това за самолетоносача ми се струва абсурдно. Роберто е гений, ако имаше възможност да оцелее и друг кораб щеше да го изчисли предварително.  Grinning Залагам на друга земя.  Peace

# 424
Мда, май си прав за самолетоносача. Макар че, не се знае какво ще излезе от "балончето" на Балончето. Grinning
Благодаря, за отговора сега ще се разровя из постовете по-назад!  bouquet

Ох, да бее... Аз го четох този пост на Ванката, но така и не разбрах как той стигна до тези заключения? Ванка, сигурно си стопирал видеото на пауза и си се вгледал по-обстойно? Thinking

Последна редакция: пн, 18 фев 2013, 20:38 от hrista

# 425
Точно така hrista.  Стопирах видеото и просто по имената на корабите се ориентирах горе-долу от каква националност са.

# 426
А, gracias.  Grinning Сега  ще погледна и аз, че ми стана интересно.
Ох, ще проговоря на испански вече... ooooh! Crazy Grinning

# 427
  • Berlin
И аз така направих, иначе никъде не се споменават другите 4 кораба.

# 428
Вие без субтитри ли гледахте 15ти епизод? Ако има вече и съм ги пропуснала, ще може ли някой да ми прати линк  Simple Smile

# 429
Да, гледахме го без субтитри. Все още ги няма качени.

# 430
Видяхте ли в сайта на Антената броят дните до края....а аз още не мога да се накарам да гледам 15 епизод.

# 431
  • София, родом- Силистра
Субтитри за 15 епизод
http://dox.bg/files/dw?a=9a1e5501af   Party

# 432
  • Ямбол
Тези на същият преводач ли са newsm78

# 433
  • София

Мерси  Hug

contessa24, на друг преводач са - raomiel. Но вече не претендирам за прецизни субтитри.

За балончето на Балончето: през цялото време имам чувството, че накрая просто ще се отпуши и ще стане нормален  Thinking

# 434
определено всички сме на вълна "Корабът" и финала предстои, но бих искала да попитам за Luna, el misterio de Calenda . Ако може някой да ми даде повече инфо - заслужава ли си и има ли бг или руски суб.ще съм ви мн благодарна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт