Корабът / El barco - 2

• 35 487
  • 570
  •   1
Отговори
# 435
  • София
определено всички сме на вълна "Корабът" и финала предстои, но бих искала да попитам за Luna, el misterio de Calenda . Ако може някой да ми даде повече инфо - заслужава ли си и има ли бг или руски суб.ще съм ви мн благодарна Simple Smile

Изключително много го хвалят  Peace Аз сега започнах "Толедо", но следващият е "Luna"  Peace

# 436
  • София
определено всички сме на вълна "Корабът" и финала предстои, но бих искала да попитам за Luna, el misterio de Calenda . Ако може някой да ми даде повече инфо - заслужава ли си и има ли бг или руски суб.ще съм ви мн благодарна Simple Smile

На мен определено ми допада,вече съм на 3 серия с бг суб.,но не знам до коя серия има превод Peace
Гледам го паралелно с Гран Хотел

# 437

Има бг субтитри до 4 епизод вече. Аз лично гледах първите няколко минути и нещо не ме грабна, но ще се насиля да му дам още един шанс.

# 438
Субтитрите са на Pinelopi и са добри Peace

# 439
  • София
Има бг субтитри до 4 епизод вече. Аз лично гледах първите няколко минути и нещо не ме грабна, но ще се насиля да му дам още един шанс.

Лошо  Thinking Аз се ориентирам по теб Peace, ще видим дали на мен ще ми хареса. 

# 440
За по-нетърпеливите ,малка част от 16 епизод, ако някой може да ми напише на съобщение за какво става на въпрос ще съм много благодарна Simple Smile

# 441
По напред в темата има линк към сериала озвучен на руски език

По напред в темата има линк към сериала озвучен на руски език

# 442
За по-нетърпеливите ,малка част от 16 епизод, ако някой може да ми напише на съобщение за какво става на въпрос ще съм много благодарна Simple Smile

Скрит текст:
Аз се опитах да преведа с преводача нещо,тъй като не знам испански. Малко е несвързано,но това което уж разбрах е,че Александър е възложил на Гамбоа да убие Улисес заради дъщеричката му. Естела само може да прекрати това,като говори с баща си. Пише нещо,че  Александър е баща или на Гамбоа или на "дъщерята" на Гамбоа.Също така ,че последния шанс,но не пише за какво, на Александър е Роберто да си спомни всичко и че Александър мисли,че Роберто симулира.Маримар е най-добрия начин Роберто да си спомни. Макс и Улисес трябва да отидат до кораба да вземат нужните инструменти за лекуването на Валерия и въпреки,че има много опасности за да се докажат пред Айноа тръгват. По пътя си разказват тайни и говорят за Айноа. Пише нещо и за Пити и край на живота,ама не разбирам.
Дано съм ти помогнала поне малко  lovekiss

# 443
zuzi4ka имах предвид видеото, но благодаря много за отговора и труда, който си си направила  Heart Eyes

# 444

Гледай го хубав е.Започнах го скоро, не мога да кажа че е на нивото на Корабът, но е интересен.

# 445

Изгледах всички серии, руският дублаж лекичко ме дразнеше в началото, но после свикнах, всичко се разбира (всъщност, не зная дали съвсем младите, които не са учили руски, няма да се затруднят леко Mr. Green). Допадна ми, очаквам с нетърпение следващите. Peace

# 446
  • София
Честно да ви кажа, радвам се, че сериалът свършва. 15-ти епизод го изгледах едва-едва  ooooh! Както казва Фенчето - гениална идея, но просто се оляха  Tired

Скрит текст:
Остават им 10 минути, а те се мотаят, смеят, сортират дъски. С какъв акъл Саломе тръгна да стреля?! Да изхаби и малкото останали патрони или да покаже, че имат и оръжие?!  ooooh! Само това със съндъка ми стана интересно  Peace Дано не се олеят баш на финалния епизод  Praynig
Ако някой намери новите епизоди на "Гранд Хотел", моля да напише  Praynig

# 447
В замунда ги качват редовно, а в http://DMCA-removal-from-Google ги качват, когато им направят субтитри. Аз лично си го оставих за лятото, да има какво да гледам, но мисля, че правят субтитрите сравнително бързо. Е, за качеството не отговарям.  Grinning

# 448
Честно да ви кажа, радвам се, че сериалът свършва. 15-ти епизод го изгледах едва-едва  ooooh! Както казва Фенчето - гениална идея, но просто се оляха  Tired

Скрит текст:
Остават им 10 минути, а те се мотаят, смеят, сортират дъски. С какъв акъл Саломе тръгна да стреля?! Да изхаби и малкото останали патрони или да покаже, че имат и оръжие?!  ooooh! Само това със съндъка ми стана интересно  Peace Дано не се олеят баш на финалния епизод  Praynig

Има ли готови субтитри за 15 епизод?

# 449
  • София

Скрит текст:

Има ли готови субтитри за 15 епизод?

Да, на предишната страничка са  Peace

Общи условия

Активация на акаунт