Корабът / El barco - 2

• 35 452
  • 570
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Не съм гледал още епизода, но
Скрит текст:
може Гамбоа да е стрелял и с халосни.

Може би си прав  Peace Не чети, изгледай си епизода
Скрит текст:
Все пак пистолета му го даде Александър и не знаем с какво е бил зареден. Възможно е, че целта му е била само да изпита Гамбоа, а не да убие Уилисес, защото в противен случай щеше да прати свои хора да пречукат супер-героя  Peace
Това, което изобщо не ми хареса в края е (и това не го чети)
Скрит текст:
съдбата на Естела и Гамбоа. Много се надявах да останат заедно  Sad

# 511
 Честита баба Марта на вас и вашите семейства!
Живи , здрави , румени , засмени!

# 512
  • Стара Загора
Здравейте и Честита Баба Марта!

Скрит текст:
Вижте на какво попаднах в коментарите в замунда ,може и да сте го чели-
"ВАЖНО:Краят на сериала даде много поводи да се говори и спекулира за символична сватба на Аиноа с Улисес, поради разбирането, че младият мъж умира от куршумите на Гамбоа, нито един от които, между другото, не е попаднал в някои органи, от жизненоважно значение, като сърцето или главата. Поради тази причина, на сайта на Antena 3 буквално подчертават следните думи: "АИНОА СЕ ОМЪЖВА ЗА УЛИСЕС. Улисес и Аиноа ни казват, че любовта побеждава всичко и куршумите на Гамбоа са се провалили с пътника без билет от Корабът. Двойката се жени въпреки всички пречки, и всички от екипажа на Полярната звезда получават своя щастлив край." Това е важно защото каналът собственик на сериала подчертава какъв е края."
Скрит текст:
Това пък е едно клипче за Айноа и Улисес ,има кадри от последният епизод Peace
http://www.vbox7.com/play:ede65bf32f

A това е видео как е снимана сцената с Гамбоа и Улисес-"Въпреки целта поставена на Гамбоа от Александър, да убие Улисес, той оцеля! Вижте как актьорите репетират за тази силна сцена, която лично мен ме изправи на нокти! Може да чуете и интервю с Марио и Хуан Пабло , както и с Давид Молина, директор на сериала."( цитата е oт фейсбук)

http://www.antena3.com/series/el-barco/contenido-extra/asi-hizo- … 013022800280.html

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 21:08 от borovinka123

# 513
Не съм гледал още епизода, но
Скрит текст:
може Гамбоа да е стрелял и с халосни.

Може би си прав  Peace Не чети, изгледай си епизода
Скрит текст:
Все пак пистолета му го даде Александър и не знаем с какво е бил зареден. Възможно е, че целта му е била само да изпита Гамбоа, а не да убие Уилисес, защото в противен случай щеше да прати свои хора да пречукат супер-героя  Peace
Това, което изобщо не ми хареса в края е (и това не го чети)
Скрит текст:
съдбата на Естела и Гамбоа. Много се надявах да останат заедно  Sad

Няма. Ще се въздържа.  Grinning

# 514
Хммм на мен тези субтитри ми се свалят като текстов документ и не може да ми ги разчете, явно има някакъв проблем..

# 515
И при мен се отварят като текстов документ и затова си изтеглих суб. от коментарите в Замунда. Понеже не са синхронизирани се нагласяват на плюс 176 сек. и няма никакъв проблем.

Скрит текст:
Относно последния епизод - хем ми се стори завършен, като се обясняваше с кой какво става, но има и едно голямо НО. Самия край и изречението от сорта "пак започва" или "пак се случва"/не съм сигурна точно какво беше/, ме навежда на мисълта, че сценаристите си оставят отворена вратичка
Странно ми е откъде се появи тази кола накрая.
Улисес каза, че имало много земя като тази newsm78

# 516
Да, и Улисес щеше да пуши пури/те пък от къде се взеха/ с баща си и да обяснява всичко?!?

# 517
Скрит текст:
Оставахме си с много неизяснени въпроси. Незнам колко месеца обикаляха и не срещнаха друга суша, а Улисес твърди, че имало и то много. Някой разбра ли какво става с Александър и неговите хора?

# 518
Да, и Улисес щеше да пуши пури/те пък от къде се взеха/ с баща си и да обяснява всичко?!?

Скрит текст:
   Пурите бяха в онзи сандък, който падна от самолета, в който имаше памперси, оръжие, храна....

# 519
Изгледах и аз най-накрая. Финалът ми хареса. Не беше претрупан, даже малко бавно ми се развиваше действието и на моменти превъртах.
Скрит текст:
Така да исках Улисес веднъж завинаги да го убият.  Close Като край за сериала, последният епизод си беше много добре, но не и като край на историята. Може би се случи някакъв остатъчен ефект от ускорителя или пък на подводницата са направили нещо?  Thinking Не знам дали тези монети трябва да са златни, но ако са, то тогава не трябваше да ги привлича като магнит.  Grinning Прочетох някъде, че причината Улисес да не е мъртъв наистина е тази, че никой от куршумите не е попаднал в жизненоважен орган.

# 520
  • София
Изгледах и аз най-накрая. Финалът ми хареса. Не беше претрупан, даже малко бавно ми се развиваше действието и на моменти превъртах.
Скрит текст:
Така да исках Улисес веднъж завинаги да го убият.  Close Като край за сериала, последният епизод си беше много добре, но не и като край на историята. Може би се случи някакъв остатъчен ефект от ускорителя или пък на подводницата са направили нещо?  Thinking Не знам дали тези монети трябва да са златни, но ако са, то тогава не трябваше да ги привлича като магнит.  Grinning Прочетох някъде, че причината Улисес да не е мъртъв наистина е тази, че никой от куршумите не е попаднал в жизненоважен орган.

От коментарите тук и в Замунда оставам с усещането, че само на нас двамата ни хареса финалът  Thinking  Mr. Green

# 521
  • Ямбол
Скрит текст:
Оставахме си с много неизяснени въпроси. Незнам колко месеца обикаляха и не срещнаха друга суша, а Улисес твърди, че имало и то много. Някой разбра ли какво става с Александър и неговите хора?
И мен така ThinkingЗа Сашко не са споменали,какво е станало Rolling Eyes

# 522
Скрит текст:
Според мен, краят трябваше да даде яснота на множеството мистерии, които имаше... Александър беше там, и щеше да е хубаво ако си бяха изяснили нещата... На мен просто ми е недовършен финалът... И наистина, кое точно пак се случваше? Като завършваше, очаквах да пише някъде "to be continued" Grinning

# 523
Е, няма "to be continued" - криза е, а може би и рейтинга е бил нисък. И аз се надявах, но ... някои от мистериите така и няма да ги разгадаем и да разберем какво точно е заложено зад тях.

# 524
  • Стара Загора
Скрит текст:
Така да исках Улисес веднъж завинаги да го убият.  Close Като край за сериала, последният епизод си беше много добре, но не и като край на историята. Може би се случи някакъв остатъчен ефект от ускорителя или пък на подводницата са направили нещо?  Thinking Не знам дали тези монети трябва да са златни, но ако са, то тогава не трябваше да ги привлича като магнит.  Grinning Прочетох някъде, че причината Улисес да не е мъртъв наистина е тази, че никой от куршумите не е попаднал в жизненоважен орган.

От коментарите тук и в Замунда оставам с усещането, че само на нас двамата ни хареса финалът  Thinking  Mr. Green

И на мен ми хареса,сега след като изгледах с превод 16 еп..
Скрит текст:
Макар че съм щастлива,че Улисес не умря Grinning .И аз четох,че куршумите не са засегнали жизненоважни органи,но като гледах единия беше в областта на сърцето.Не видях Гамбоа да си презарежда пистолета-преди това уби французина с боен патрон предполагам,а беше  доста облечен.Улисес с една тениска и 4 куршума,малко странно как оживя Rolling Eyes- е това да бяха разяснили,нямаше да е зле.Също и за самолета и др.острови и думите на капитана на самия край,че Улисес бил прав,имало и друг начин,за кое Rolling Eyes?!Тъжно ми стана за Естела и Гамбоа,че  ги разделиха. Смях се с Рамиро и Паломарес и изпълнението с ваната Laughing,също и с палмовата църква на Паломарес,която падала при вс.буря Laughing Laughing,както и странното функционално семейство на Вилма Grinning..Айноа и Улисес ме трогнаха да си призная Embarassed и ми харесаха сцените с тях-как даваха единия и другия,думите им,спомените.Въпреки многото неясноти финала си беше динамичен и напрегнат,а всички артисти играха страхотно. Абе с една дума "Корабът" е един от най-интересните и различни сериали,които съм гледала Grinning.

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 02:22 от borovinka123

Общи условия

Активация на акаунт